Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    04. Srpanj 2017. 08:56

Lejla Smajlović

Cao drage moje. Krajem maja ja i momak smo odlucili da imamo bebicu. Nakon sto je prvi put svrsio u mene menstruaciju sam dobila 29.05. Iako sam trebala 02.06. Inace su mi uresne menstruacije i ne desava se da mi toliko rani. Ovaj mjesec sam trebala dobiti 26.06. medjutim ja sam imala sve simptome da cu dobit ali kasnilo mi je vec 4 dana. 01.07. sam dobila menstruaciju koja je bila skroz slaba. Drugi dan nesto intezivnije nek9h dva sata i na iducem mjenanju ulozaka ostajale su samo tamnosmedje fleke i do navecer nije nista bilo a simptomi su nestali. Jedni simptom stalni je da zadnjih mjesec dana imam problem s gasovima. Sinoc za vrijeme odnosa sam prokrvarila, skroz svijetlo crvenu vise na roze krv. Da li je moguce da sam trudna i da li je to mozda inplatacijsko krvarenje. Inace 20 mi je godina pa su ogromne sanse da sam zatrudnila jer sam pratila sve plodne dana i ovulaciju. Hitno pomozite pliiiiiz

Napravi test ! Uvijek je moguce !

• Hanumica0912
    05. Srpanj 2017. 14:56
    Jel i vi vidite svijetli plusic ili se meni od uzbudjenja pricinjava?
    Jel i vi vidite svijetli plusic ili se meni od uzbudjenja pricinjava?
    mono1111
    05. Srpanj 2017. 17:43

Ja vidim neku sjenu ali s obzirom ako smatras da je ova zadnja M bila lazna, trebalo bi se jace vidjeti jer ti puno kasni.
    Clearblue je cesto znao curama pokazati takvu neku sjenu a u biti je bio lazno pozitivan. Kupi neki drugi test, neku trakicu, po mogucnosti crvene boje ili roze ne plave i ponovi.
    Sretno

suza4
    05. Srpanj 2017. 22:09

Na tpm clearblue testu se znaju javiti crtice,tako je imeni bilo i nisam bila trudna,sto ne mora znaciti da je i tebi tako.Najbolje su mi one trakice od 14—15 kuna.Sretno.

• Melody3001
    06. Srpanj 2017. 11:54

Pozdrav svima,
    ovako, decko i ja bi htjeli imati bebicu 😍 sad znaci imali smo nezasticene odnose od 16.6. skoro svaki dan ili svaki drugi (osim kada sam imala "menstruaciju" - stavila sam pod navodnike jer pijem vec 7 mjeseci duphastone i uvijek mi je ciklus ravno 28 dana, ali taj mjesec mi je doslo 3 dana kasnije s tim da sam prvi dan krvarila nesto malo, tj. to je bio vise kao smedi iscjedak i onda 2 dana skoro pa nista i 4 dan nesto malo opet i to je to) i sada zadnjih 7 dana mi je svaki dan muka nekad ujutro, a vecinom kada osjetim miris mesa te imam osjecaj da moram stalno mokriti, ali na kraju ne mogu te imam bolove tj. grceve u trbuhu kao kada trebam dobiti mensteuaciju, a to mi tako nije bilo nikad. Znam da je mozda rano, probala sam napraviti test, ali mi pokazuje da je negativan i sada imam iduci tjedan termin kod ginekologa da vidim sto je. Iako se nadam da sam trudna, ali mi se nekako i ciji da je mozda samo ovako nesto 🙈 Pa sto vi mislite?
    Pozz svima 😊

mono1111
    06. Srpanj 2017. 12:15

Melody3001

Pozdrav svima,
    ovako, decko i ja bi htjeli imati bebicu 😍 sad znaci imali smo nezasticene odnose od 16.6. skoro svaki dan ili svaki drugi (osim kada sam imala "menstruaciju" - stavila sam pod navodnike jer pijem vec 7 mjeseci duphastone i uvijek mi je ciklus ravno 28 dana, ali taj mjesec mi je doslo 3 dana kasnije s tim da sam prvi dan krvarila nesto malo, tj. to je bio vise kao smedi iscjedak i onda 2 dana skoro pa nista i 4 dan nesto malo opet i to je to) i sada zadnjih 7 dana mi je svaki dan muka nekad ujutro, a vecinom kada osjetim miris mesa te imam osjecaj da moram stalno mokriti, ali na kraju ne mogu te imam bolove tj. grceve u trbuhu kao kada trebam dobiti mensteuaciju, a to mi tako nije bilo nikad. Znam da je mozda rano, probala sam napraviti test, ali mi pokazuje da je negativan i sada imam iduci tjedan termin kod ginekologa da vidim sto je. Iako se nadam da sam trudna, ali mi se nekako i ciji da je mozda samo ovako nesto 🙈 Pa sto vi mislite?
    Pozz svima 😊

Ako ti je to bila kakti lazna M, tj.ili neko implantacijsko krvarenje test je vec trebao pokazati jer ti kasni po tome M.
    Napravi za svaki slucaj jos jedan test !
    Mozda ti se samo nesto poremetilo hormonalno, zna se dogoditi !
    Sretno

Liaaaaaa
    22. Srpanj 2017. 17:34

Pozdrav, 
    dugo nisam bila na forumu jer nisam vise htjela razmišljati o T. Naime evo me opet na istome mjestu. Kasni mi 4 dana i također mi je isti taj test pokazao identičan rezultat danas. Sve si mislim pa jesam li luda. Sutra ujutro ću ga ponoviti. Jer želim biti 100 posto sigurna da M neće doći ovaj mjesec. Iskreno se nadam da si trudna!!!

mono1111
    22. Srpanj 2017. 19:39

bilogork@1003

Pozdrav,
    dugo nisam bila na forumu jer nisam vise htjela razmišljati o T. Naime evo me opet na istome mjestu. Kasni mi 4 dana i također mi je isti taj test pokazao identičan rezultat danas. Sve si mislim pa jesam li luda. Sutra ujutro ću ga ponoviti. Jer želim biti 100 posto sigurna da M neće doći ovaj mjesec. Iskreno se nadam da si trudna!!!

Nemoj kupiti Clearblue, nego testnu traku roze boje.
    Sretno

Liaaaaaa
    24. Srpanj 2017. 07:59

Danas ću napraviti test primastick kada dođem sa posla. Držite mi sretnice!!!

Liaaaaaa
    24. Srpanj 2017. 15:09

Primastick urađen i negativan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.