Cao drage moje. Krajem maja ja i momak smo odlucili da imamo bebicu. Nakon sto je prvi put svrsio u mene menstruaciju sam dobila 29.05. Iako sam trebala 02.06. Inace su mi uresne menstruacije i ne desava se da mi toliko rani. Ovaj mjesec sam trebala dobiti 26.06. medjutim ja sam imala sve simptome da cu dobit ali kasnilo mi je vec 4 dana. 01.07. sam dobila menstruaciju koja je bila skroz slaba. Drugi dan nesto intezivnije nek9h dva sata i na iducem mjenanju ulozaka ostajale su samo tamnosmedje fleke i do navecer nije nista bilo a simptomi su nestali. Jedni simptom stalni je da zadnjih mjesec dana imam problem s gasovima. Sinoc za vrijeme odnosa sam prokrvarila, skroz svijetlo crvenu vise na roze krv. Da li je moguce da sam trudna i da li je to mozda inplatacijsko krvarenje. Inace 20 mi je godina pa su ogromne sanse da sam zatrudnila jer sam pratila sve plodne dana i ovulaciju. Hitno pomozite pliiiiiz
Napravi test ! Uvijek je moguce !
Ja vidim neku sjenu ali s obzirom ako smatras da je ova zadnja M bila lazna, trebalo bi se jace vidjeti jer ti puno kasni.
Clearblue je cesto znao curama pokazati takvu neku sjenu a u biti je bio lazno pozitivan. Kupi neki drugi test, neku trakicu, po mogucnosti crvene boje ili roze ne plave i ponovi.
Sretno
Na tpm clearblue testu se znaju javiti crtice,tako je imeni bilo i nisam bila trudna,sto ne mora znaciti da je i tebi tako.Najbolje su mi one trakice od 14—15 kuna.Sretno.
Pozdrav svima,
ovako, decko i ja bi htjeli imati bebicu 😍 sad znaci imali smo nezasticene odnose od 16.6. skoro svaki dan ili svaki drugi (osim kada sam imala "menstruaciju" - stavila sam pod navodnike jer pijem vec 7 mjeseci duphastone i uvijek mi je ciklus ravno 28 dana, ali taj mjesec mi je doslo 3 dana kasnije s tim da sam prvi dan krvarila nesto malo, tj. to je bio vise kao smedi iscjedak i onda 2 dana skoro pa nista i 4 dan nesto malo opet i to je to) i sada zadnjih 7 dana mi je svaki dan muka nekad ujutro, a vecinom kada osjetim miris mesa te imam osjecaj da moram stalno mokriti, ali na kraju ne mogu te imam bolove tj. grceve u trbuhu kao kada trebam dobiti mensteuaciju, a to mi tako nije bilo nikad. Znam da je mozda rano, probala sam napraviti test, ali mi pokazuje da je negativan i sada imam iduci tjedan termin kod ginekologa da vidim sto je. Iako se nadam da sam trudna, ali mi se nekako i ciji da je mozda samo ovako nesto 🙈 Pa sto vi mislite?
Pozz svima 😊
Pozdrav svima,
ovako, decko i ja bi htjeli imati bebicu 😍 sad znaci imali smo nezasticene odnose od 16.6. skoro svaki dan ili svaki drugi (osim kada sam imala "menstruaciju" - stavila sam pod navodnike jer pijem vec 7 mjeseci duphastone i uvijek mi je ciklus ravno 28 dana, ali taj mjesec mi je doslo 3 dana kasnije s tim da sam prvi dan krvarila nesto malo, tj. to je bio vise kao smedi iscjedak i onda 2 dana skoro pa nista i 4 dan nesto malo opet i to je to) i sada zadnjih 7 dana mi je svaki dan muka nekad ujutro, a vecinom kada osjetim miris mesa te imam osjecaj da moram stalno mokriti, ali na kraju ne mogu te imam bolove tj. grceve u trbuhu kao kada trebam dobiti mensteuaciju, a to mi tako nije bilo nikad. Znam da je mozda rano, probala sam napraviti test, ali mi pokazuje da je negativan i sada imam iduci tjedan termin kod ginekologa da vidim sto je. Iako se nadam da sam trudna, ali mi se nekako i ciji da je mozda samo ovako nesto 🙈 Pa sto vi mislite?
Pozz svima 😊
Ako ti je to bila kakti lazna M, tj.ili neko implantacijsko krvarenje test je vec trebao pokazati jer ti kasni po tome M.
Napravi za svaki slucaj jos jedan test !
Mozda ti se samo nesto poremetilo hormonalno, zna se dogoditi !
Sretno
Pozdrav,
dugo nisam bila na forumu jer nisam vise htjela razmišljati o T. Naime evo me opet na istome mjestu. Kasni mi 4 dana i također mi je isti taj test pokazao identičan rezultat danas. Sve si mislim pa jesam li luda. Sutra ujutro ću ga ponoviti. Jer želim biti 100 posto sigurna da M neće doći ovaj mjesec. Iskreno se nadam da si trudna!!!
Pozdrav,
dugo nisam bila na forumu jer nisam vise htjela razmišljati o T. Naime evo me opet na istome mjestu. Kasni mi 4 dana i također mi je isti taj test pokazao identičan rezultat danas. Sve si mislim pa jesam li luda. Sutra ujutro ću ga ponoviti. Jer želim biti 100 posto sigurna da M neće doći ovaj mjesec. Iskreno se nadam da si trudna!!!
Nemoj kupiti Clearblue, nego testnu traku roze boje.
Sretno
Danas ću napraviti test primastick kada dođem sa posla. Držite mi sretnice!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji