Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Liaaaaaa
    24. Lipanj 2017. 11:23

Hej cure,  
    pa ovako ja i mm imali smo odnose 9. i 11.6.  Ovulacija je bila 11.6., od tada imam žgaravicu koju nikada u životu nisam imala, grudi me nisu nikada boljele sad me bole.  Menstruacije trebam dobiti sutra. Međutim sinoć sam išla na wc i papiru je ostao jako svjetlo ružičasti trag krvi i već sam počela gubiti nadu da je gospodična došla,  ali to je bilo to nisam vise krvarila. Mogu li se ponadati da se radi o trudnoci? I kada je najbolje napraviti test, kupila sam digital clearblue. 

Unaprijed hvala 

suza4
    24. Lipanj 2017. 12:16

bilogork@1003

Hej cure,
    pa ovako ja i mm imali smo odnose 9. i 11.6. Ovulacija je bila 11.6., od tada imam žgaravicu koju nikada u životu nisam imala, grudi me nisu nikada boljele sad me bole. Menstruacije trebam dobiti sutra. Međutim sinoć sam išla na wc i papiru je ostao jako svjetlo ružičasti trag krvi i već sam počela gubiti nadu da je gospodična došla, ali to je bilo to nisam vise krvarila. Mogu li se ponadati da se radi o trudnoci? I kada je najbolje napraviti test, kupila sam digital clearblue.

Unaprijed hvala

Mozete vec sutra ujutro napraviti test ako ste sigurni da je ovulacija bila 11.6..
    I ja sam imala iscjedak samo jedan dan i evo me sad u 13+3

Liaaaaaa
    24. Lipanj 2017. 17:13

Evo promatram danas dnevni i samo neke tockice nista obilno. Napraviti ću ga sutra. 😄

Hvala puno 😊

suza4
    24. Lipanj 2017. 21:53

Sretno i javite :-)

Ugolina
    25. Lipanj 2017. 10:33

Ja sam dan prije ocekivane m imala isto tak rozu kapljicu i mislila da je m...ali eto,ocito je bilo implantacijsko... Drugi dan,znqci na dan ocekivane m sam radila clearblue test i pluscina ko iz aviona vidljiva

Liaaaaaa
    25. Lipanj 2017. 11:10

Evo da se javim imam nekakvo krvarenje rozo i smeđe kao menstruacija ali drugačije količinski je manje ali ima ga nisam uradila test dok ne vidim koliko će trajati. Ali nekako gubim nadu jer mislim da je to vještica koja me svaki puta zezne. Noćas sam imala takve grčeve da sam mislila da ću na Hitnoj zuavrsiti. Malo ću jos pričekati. Doc mi je na godisnjem pa se ni sa njim ne mogu posavjetovati. 

Ugolina
    25. Lipanj 2017. 14:12

A joj,mozda imas kakvu upalu il nes..drzim fige ipak da je trudnoca..ja mislila po svim simptomima da ce mi to bit neka opaka menga,al nije bila 😂

Liaaaaaa
    25. Lipanj 2017. 21:04

A nemam pojma naručena sam za 2 tjedna kod doc. Očajna sam već. 

Ugolina
    26. Lipanj 2017. 21:52

bilogork@1003

A nemam pojma naručena sam za 2 tjedna kod doc. Očajna sam već.

Jesi ti radila na kraju test??

• Hanumica0912
    04. Srpanj 2017. 07:55

Cao drage moje. Krajem maja ja i momak smo odlucili da imamo bebicu. Nakon sto je prvi put svrsio u mene menstruaciju sam dobila 29.05. Iako sam trebala 02.06. Inace su mi uresne menstruacije i ne desava se da mi toliko rani. Ovaj mjesec sam trebala dobiti 26.06. medjutim ja sam imala sve simptome da cu dobit ali kasnilo mi je vec 4 dana. 01.07. sam dobila menstruaciju koja je bila skroz slaba. Drugi dan nesto intezivnije nek9h dva sata i na iducem mjenanju ulozaka ostajale su samo tamnosmedje fleke i do navecer nije nista bilo a simptomi su nestali. Jedni simptom stalni je da zadnjih mjesec dana imam problem s gasovima. Sinoc za vrijeme odnosa sam prokrvarila, skroz svijetlo crvenu vise na roze krv. Da li je moguce da sam trudna i da li je to mozda inplatacijsko krvarenje. Inace 20 mi je godina pa su ogromne sanse da sam zatrudnila jer sam pratila sve plodne dana i ovulaciju. Hitno pomozite pliiiiiz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.