Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    30. Travanj 2017. 02:42

Danijela0503

pozdrav mame i one koje ce to tek postati :)
    Imam jedno pitanjce. Decko i ja radimo na bebi. Menga mi kasni evo 4. ti dan. Znam da je svasta moguce da uzrokoje izostanak, no prije nekoliko mjeseci mi je isto kasnila ali to je bilo radi pilula koje sam prestala piti a nisam popila do kraja paketic. Par dana prije ovulacije sam osjecala cudnu bol u jajnicima, nesto kao ''usisavanje'' (smjesno, znam ali takva je bol nekak bila),a dan nakon ovulacije su mi poceli bolovi kao da cu dobiti i od onda nisu prestali. Grudi su me bolile mozda 2-3 dana. Napravila sam test odmah prvi dan nakon izostanka ali je bio negativan. Imam mucnine svako jutro, tocnije oko podne, jucer me nesvjestica hvatala ali mengi ni traga. Zaboli me stomak tu i tamo i osjecaj je kao da sam procurila ali nisam..
    Sad, ne vjerujem da sam trudna, niti se zelim vezati zato da jesam, ali podsvjesno zelim znati dali jesam

Misljenje, savjet?

lijep podrav i laka noc :)

Mozda da ponovis test sutra ili preksutra, makar vjerovatni bi test pokazao da si T. Jesi sigurna kada ti je bila O? Najpouzdanije je raditi test 14 dana nakon O jer ako ranije radis moze pokazati lazno negativno.

Danijela0503
    30. Travanj 2017. 15:02

Mono1111 hvala na odgovoru. Da, sigurna sam kad mi je bila O, pratim kalendar svakodnevno. Danas sam recimo imala krvavi obris, ali jako jako slabi. Za pol sata sam opet morala na wc i nije bilo nista. Ni bolova, ni krvi. Sacekat cu barem jos 3 dana pa ponoviti test

Danijela Kosec

Danijela0503
    30. Travanj 2017. 19:49

krvarenje se nastavilo, premda je oskudno, nadam se i dalje da nije menga :( sa proslim djetetom sam imala isto ovakvo krvarenje koje je trajalo prvi puta oko negdje 6 sati a onda za tjedan dana opet, no krace, rtecimo 3 sata.. nista, sta bude-bude.. ali bolje da je + :) ako i nije, ima vremena :))

lijep pozdrav svima i ugodna vecer

Danijela Kosec

Danijela0503
    30. Travanj 2017. 21:42

Ipak je dosla M na kraju :( vise srece iduci mjesec, barem se nadam  

Danijela Kosec

mono1111
    30. Travanj 2017. 22:22

Danijela0503

Ipak je dosla M na kraju :( vise srece iduci mjesec, barem se nadam

Nadam se da ce ti se uskoro ostvariti jos jedna beba :)
    Drzim fige

• Malena11
    07. Lipanj 2017. 09:35

k

• Malena11
    07. Lipanj 2017. 09:56

Dobar dan curke, Da li je po vama ovaj test pozitivan ili samo ja vidim drugu crticu 🙊🙈 kod ginekologa sam tek sljedeci tjedan

mono1111
    07. Lipanj 2017. 13:04

Malena11

Dobar dan curke, Da li je po vama ovaj test pozitivan ili samo ja vidim drugu crticu 🙊🙈 kod ginekologa sam tek sljedeci tjedan

Nema nikakvog testa ??!!!

• Malena11
    07. Lipanj 2017. 17:48
  • anitrammm
    07. Lipanj 2017. 17:53

Prema mom iskustvu, poprilično pozitivan 🎉🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani