Ipak je dosla M na kraju :( vise srece iduci mjesec, barem se nadam
Danijela Kosec
Ipak je dosla M na kraju :( vise srece iduci mjesec, barem se nadam
Nadam se da ce ti se uskoro ostvariti jos jedna beba :)
Drzim fige
Dobar dan curke, Da li je po vama ovaj test pozitivan ili samo ja vidim drugu crticu 🙊🙈 kod ginekologa sam tek sljedeci tjedan
Dobar dan curke, Da li je po vama ovaj test pozitivan ili samo ja vidim drugu crticu 🙊🙈 kod ginekologa sam tek sljedeci tjedan
Nema nikakvog testa ??!!!
Uhh ja se stvarno nadam da je 😄😄 pokušavamo vec godinu dana i nikako da ugledamo taj plusic. Bila sam na pregledu ima malo manje od mjesec dana kad mi je ginekolog rekao da imam mikrocisticne jajnike i da ce malo otežano ici, ali sad mi kasni vec 2.tjedna i napokon se usudim napravit ga jutros, nadam se da je to to 🤗 Hvala na brzom odgovoru
Uhh ja se stvarno nadam da je 😄😄 pokušavamo vec godinu dana i nikako da ugledamo taj plusic. Bila sam na pregledu ima malo manje od mjesec dana kad mi je ginekolog rekao da imam mikrocisticne jajnike i da ce malo otežano ici, ali sad mi kasni vec 2.tjedna i napokon se usudim napravit ga jutros, nadam se da je to to 🤗 Hvala na brzom odgovorun
Najbolje da ponoviš sutra u jutro ili za koji dan, čisto da vidis pravi plusic iz aviona. U moje obje trudnoće je bilo tako blijedo, svi su mi govorili da jesam normalna, da se tu nista ne vidi. Jedna ima 8 god., druga ima 12 tjedana hahah
Bok, nova sam ovdje! Imam nekoliko dvojbi. Zadnju menstruaciju sam imala 22.05. Zadnjih tjedan dana imam velike bolove i grceve u stomaku. Inace ih nemam u pms-u. Ja i muz radimo na bebi vec 4 mjeseca. Jucer sam uradila 2 testa sa jutarnjim urinom i oba su bila pozitivna, ali skroz tanke crtice. Pitanje, jesam li prerano uradila test ili stvarno postoji trudnoca? 2.pitanje: zasto imam grceve u donjem predjelu stomaka? Unaprijed hvala! 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji