Cure pliz info... jucer mi je test bio pozitivan.... a dns bas kad trebam dobiti mengu...bile su smede krpice...tj. jedna veca smeda s malo crvenog...a prije toga par smeckastih tockica....jel to nesto znaci? Ili je to normalno?
Cure pliz info… jucer mi je test bio pozitivan…. a dns bas kad trebam dobiti mengu…bile su smede krpice…tj. jedna veca smeda s malo crvenog…a prije toga par smeckastih tockica….jel to nesto znaci? Ili je to normalno?
Hm...ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu. Nista se vjerovatno nece vidjeti ali ce ti vaditi betu pa vidjeti kako i da li beta raste, tj.kolika je.
Ili pricekaj do ponedjeljka pa odi svom ginekologu.
Mozda je to neka zaostala krv koja je sad izasla, ne znam, najbolje da se konz.s ginekologom.
Cure pliz info… jucer mi je test bio pozitivan…. a dns bas kad trebam dobiti mengu…bile su smede krpice…tj. jedna veca smeda s malo crvenog…a prije toga par smeckastih tockica….jel to nesto znaci? Ili je to normalno?
Hm…ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu. Nista se vjerovatno nece vidjeti ali ce ti vaditi betu pa vidjeti kako i da li beta raste, tj.kolika je.
Mozda je to neka zaostala krv koja je sad izasla, ne znam, najbolje da se konz.s ginekologom.
Hvala na brzom javljanju....Ne mogu vjerovati... kako sreca kratko traje... pokusavala sam godinu dana...i mislim si napokon smo uspjeli...i eto. Cekat cu ponedjeljak jer mislim da me nece ni primiti s obzirom da sam trudna vrlo kratko (ako uopce :( )
Hm…ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu. Nista se vjerovatno nece vidjeti ali ce ti vaditi betu pa vidjeti kako i da li beta raste, tj.kolika je.
Hvala na brzom javljanju….Ne mogu vjerovati… kako sreca kratko traje… pokusavala sam godinu dana…i mislim si napokon smo uspjeli…i eto. Cekat cu ponedjeljak jer mislim da me nece ni primiti s obzirom da sam trudna vrlo kratko (ako uopce :( )
Nemoj odmah negativno misliti ! Stvarno ne mora znaciti da ce se nesto krivo dogoditi. Nazalost tako rano se nista ne moze napraviti, nista se ni na uzv ne vidi. Pricekaj ponedjeljak onda!
Sretno!
Test je pozitivan s razlogom. Moje iskustvo je pomalo slično. Sve sto su mi rekli doktori i sto sam čitala na našim forumima i stranim, dobro je dok nije obilno, obilna svjeza krv i dok nema bolova. Savjetujem ti da pratiš betu, jer se na uzv ne moze nista vidjeti. Meni se pojavio smeđi iscjedak na 4+1, isla sam na hitnu. Uzv nista, Beta 641. Kontrola za tjedan dana gdje se vidio hematom, zbog kojeg sam imala taj iscjedak. Također miruj sto vise! Sretno
pozdrav mame i one koje ce to tek postati :)
Imam jedno pitanjce. Decko i ja radimo na bebi. Menga mi kasni evo 4. ti dan. Znam da je svasta moguce da uzrokoje izostanak, no prije nekoliko mjeseci mi je isto kasnila ali to je bilo radi pilula koje sam prestala piti a nisam popila do kraja paketic. Par dana prije ovulacije sam osjecala cudnu bol u jajnicima, nesto kao ''usisavanje'' (smjesno, znam ali takva je bol nekak bila),a dan nakon ovulacije su mi poceli bolovi kao da cu dobiti i od onda nisu prestali. Grudi su me bolile mozda 2-3 dana. Napravila sam test odmah prvi dan nakon izostanka ali je bio negativan. Imam mucnine svako jutro, tocnije oko podne, jucer me nesvjestica hvatala ali mengi ni traga. Zaboli me stomak tu i tamo i osjecaj je kao da sam procurila ali nisam..
Sad, ne vjerujem da sam trudna, niti se zelim vezati zato da jesam, ali podsvjesno zelim znati dali jesam
Misljenje, savjet?
lijep podrav i laka noc :)
Danijela Kosec
pozdrav mame i one koje ce to tek postati :)
Imam jedno pitanjce. Decko i ja radimo na bebi. Menga mi kasni evo 4. ti dan. Znam da je svasta moguce da uzrokoje izostanak, no prije nekoliko mjeseci mi je isto kasnila ali to je bilo radi pilula koje sam prestala piti a nisam popila do kraja paketic. Par dana prije ovulacije sam osjecala cudnu bol u jajnicima, nesto kao ''usisavanje''(smjesno, znam ali takva je bol nekak bila),a dan nakon ovulacije su mi poceli bolovi kao da cu dobiti i od onda nisu prestali. Grudi su me bolile mozda 2-3 dana. Napravila sam test odmah prvi dan nakon izostanka ali je bio negativan. Imam mucnine svako jutro, tocnije oko podne, jucer me nesvjestica hvatala ali mengi ni traga. Zaboli me stomak tu i tamo i osjecaj je kao da sam procurila ali nisam..
Sad, ne vjerujem da sam trudna, niti se zelim vezati zato da jesam, ali podsvjesno zelim znati dali jesam
Misljenje, savjet?
lijep podrav i laka noc :)
Mozda da ponovis test sutra ili preksutra, makar vjerovatni bi test pokazao da si T. Jesi sigurna kada ti je bila O? Najpouzdanije je raditi test 14 dana nakon O jer ako ranije radis moze pokazati lazno negativno.
Mono1111 hvala na odgovoru. Da, sigurna sam kad mi je bila O, pratim kalendar svakodnevno. Danas sam recimo imala krvavi obris, ali jako jako slabi. Za pol sata sam opet morala na wc i nije bilo nista. Ni bolova, ni krvi. Sacekat cu barem jos 3 dana pa ponoviti test
Danijela Kosec
krvarenje se nastavilo, premda je oskudno, nadam se i dalje da nije menga :( sa proslim djetetom sam imala isto ovakvo krvarenje koje je trajalo prvi puta oko negdje 6 sati a onda za tjedan dana opet, no krace, rtecimo 3 sata.. nista, sta bude-bude.. ali bolje da je + :) ako i nije, ima vremena :))
lijep pozdrav svima i ugodna vecer
Danijela Kosec
Sortiraj odgovore
Najstariji