Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrich93
    12. Travanj 2017. 12:04

Pozdrav curke, imam cikluse u rasponu od cca 30 pa do 50 dana, zadnja mi je dosla 13.3. e sad u subotu sam imala krvavi iscjedak tek tolko i u nedjelju nista, u ponedjeljak je iscjedak bio smečkasti i trajao je taj i iduci dan, danas opet nema ničega, zanima me dal je to bilo implatacijsko krvarenje?? Prisutni su i laki grčevi kao kod menge samo blaže. Nikad mi se to nije dogodilo, samo pred mengu malo smeđeg iscjedka.. s prvim mucekom nisam to primjetila nit sam imala neke simptome.. hvala!

mono1111
    12. Travanj 2017. 23:05

petrich93

Pozdrav curke, imam cikluse u rasponu od cca 30 pa do 50 dana, zadnja mi je dosla 13.3. e sad u subotu sam imala krvavi iscjedak tek tolko i u nedjelju nista, u ponedjeljak je iscjedak bio smečkasti i trajao je taj i iduci dan, danas opet nema ničega, zanima me dal je to bilo implatacijsko krvarenje?? Prisutni su i laki grčevi kao kod menge samo blaže. Nikad mi se to nije dogodilo, samo pred mengu malo smeđeg iscjedka.. s prvim mucekom nisam to primjetila nit sam imala neke simptome.. hvala!

Napravi test !
    Ako je T u pitanju, test ce ti pokazati.
    Moguce da je, a isto tako je moguce da ti se nesto pobrkalo s hormonima pa je zato takva M.

suza4
    13. Travanj 2017. 14:02

Ja sam imaa 6.3 biokemijsku..i sinoc na papiru nesto smedjei uz to grcevi kao da cu dobiti,danas nista.Menstruacije su mi jako neredovite cak i do 50dana...kad bi mogla test napraviti...bas sam zbunjena..nikad mi se to nije dogodilo osim u prosloj trudnoci kad sam pomislila da sam dobila a na kraju dobila svog djecaka(no tad su mi mjesecnice bile redovne)

petrich93
    14. Travanj 2017. 21:16

mono1111

petrich93

Napravi test !6.
    Ako je T u pitanju, test ce ti pokazati.
    Moguce da je, a isto tako je moguce da ti se nesto pobrkalo s hormonima pa je zato takva M.

Ja se nadam da je T, čisto sumnjam da se nesto pobrkalo pošto me grčevi mic po mic hvataju kao da ću dobit i već 2 tj žgaravica, mislila sam da je gastritis, pa reko ici cu dr opće prakse kad na kraju dode iscjedak..tako da smo se ja i muz dog da prvo namravim test pa ako je - idem dr a ako je + znamo razlog žgaravici..

mono1111
    14. Travanj 2017. 21:57

Suza,

Napravi test 12 dana nakon odnosa zadnjeg, tj.ili bar kad mislim da je bila O.
    Ili ako ne znas, napravi odmah, pa.ako je negativan, pricekaj jos par dana pa ponovi !

suza4
    15. Travanj 2017. 10:39

mono1111

Suza,

Napravi test 12 dana nakon odnosa zadnjeg, tj.ili bar kad mislim da je bila O.
    Ili ako ne znas, napravi odmah, pa.ako je negativan, pricekaj jos par dana pa ponovi !

Test cu napraviti u utorak ili srijedu.
    0 je bila 6.4 znam po sluzi i bolovima.Te smedje tragove sam imala u srijedu i cetvrtak ali samo na papiru i poslije vise nista...jedino imam grceve s vremena na vrijeme.Vidjet cemo.☺

• Mmpe40
    19. Travanj 2017. 21:13

Pozdrav!
    Javljam vam se jer me zanimaju vasa iskustva i znanja. Naime, imala sam zadnju m od 17.-21.3. i ocekivala sam ju prije 3 dana. U 4 od 5 plodnih dana bio je prisutan odnos bez zastite. U noci sa 10. na 11.4.  zavrsila sam na hitnoj jer su mi skocili tlak i puls, blago povisena temp. (37.6) i imala sam teske bolove u donjem dijelu trbuha. Tamo su mi pregledali krv, urin, obavili ekg i ultrazvuk abdomena. Sve je bilo u redu jedino mi je reklo kako mi je maternica zadebljana i preporucen mi je odlazak ginekologu. Nakon toga osjetila sam da me bole ruke i noge i osjecala sam neku tupu bol i bockanje koje se selilo po obje ruke i noge i po ramenima. Prvo sam to povezala sa infuzijom koju sam primila jer je bol prvobitno bila najjaca i najcesca na dijelu gdje je bila ta igla. U meduvremenu otisla sam ginekologu kojem sam i prije planirala ic jer smo decko i ja primjetili unazad par mjeseci neki riblji miris tamo dolje. Ginekologu sam navela sve sta me u tom trenutku mucilo i nakon pregleda mi je rekao kako mi je maternica upaljena (🤔) i dao mi je vaginalette koje moram podijeliti izmedu sebe i decka (njemu 5, meni ostalo) i doci opet nakon toga. Rekao mi je da odem pregledati mjehur jer oko 11 sati ujutro kada sam dosla na red meni se mjehur napunio i na njegovo pitanje jesam li mokrila to jutro ja sam zablokirala i ne znam zasto niti kako, nisam se mogla sjetiti jesam li. Kasnije mi je doslo do mozga da jesam jer piskim zadnje vrijeme svakih ca. sat, sat i pol. Grcevi u trbuhu ne staju od kad sam bila na hitnoj, zna me tu i tamo strecati desni jajnik, boli me u krizima i ta bol mi nabija kroz guzu u desnu nogu, bolovi u zglobovima i udovima i dalje su tu, m kasni 3 dana sta mi se ne dogada osim kad sam pod velikim stresom, imala sam nekoliko dana uzastopno glavobolje (nekad jace, nekad slabije), na dan kad je m trebala doci i trbuh je bolio bas tako, ali nista. Napravila sam test koji je bio negativan i sad sam na 100 cuda. Eventualna oplodnja dogodila se u rasponu od 2.-8.4. pa ne znam je li prerano jos. Najvise me muci ta zadebljana maternica jer m jos nije dosla pa mi pada na pamet samo trudnoca i izostanak osjetljivih grudi pred m sta nikad do sad nije bio slucaj. Test cu svakako ponoviti kroz par dana, ali zanima me ima li netko slicna iskustva i na sta se mogu pripremiti ako ovi simptomi nemaju veze s trudnocom. Hvala unaprijed!

mono1111
    19. Travanj 2017. 22:00

Mmpe40

Pozdrav!
    Javljam vam se jer me zanimaju vasa iskustva i znanja. Naime, imala sam zadnju m od 17.-21.3. i ocekivala sam ju prije 3 dana. U 4 od 5 plodnih dana bio je prisutan odnos bez zastite. U noci sa 10. na 11.4. zavrsila sam na hitnoj jer su mi skocili tlak i puls, blago povisena temp. (37.6) i imala sam teske bolove u donjem dijelu trbuha. Tamo su mi pregledali krv, urin, obavili ekg i ultrazvuk abdomena. Sve je bilo u redu jedino mi je reklo kako mi je maternica zadebljana i preporucen mi je odlazak ginekologu. Nakon toga osjetila sam da me bole ruke i noge i osjecala sam neku tupu bol i bockanje koje se selilo po obje ruke i noge i po ramenima. Prvo sam to povezala sa infuzijom koju sam primila jer je bol prvobitno bila najjaca i najcesca na dijelu gdje je bila ta igla. U meduvremenu otisla sam ginekologu kojem sam i prije planirala ic jer smo decko i ja primjetili unazad par mjeseci neki riblji miris tamo dolje. Ginekologu sam navela sve sta me u tom trenutku mucilo i nakon pregleda mi je rekao kako mi je maternica upaljena (🤔) i dao mi je vaginalette koje moram podijeliti izmedu sebe i decka (njemu 5, meni ostalo) i doci opet nakon toga. Rekao mi je da odem pregledati mjehur jer oko 11 sati ujutro kada sam dosla na red meni se mjehur napunio i na njegovo pitanje jesam li mokrila to jutro ja sam zablokirala i ne znam zasto niti kako, nisam se mogla sjetiti jesam li. Kasnije mi je doslo do mozga da jesam jer piskim zadnje vrijeme svakih ca. sat, sat i pol. Grcevi u trbuhu ne staju od kad sam bila na hitnoj, zna me tu i tamo 

Jos nikad nisam cula za izraz da je maternica upaljena??? Ne znam kako je to moguce ! Ali da je zadebljana, moze biti. Da li znas koliko mm ti je zadebljana? 
    S obzirom da si bila na hitnoj prije 10 tak dana, taman kad ti je bila O, oni nista nisu mogli vidjeti na uzv.i tada mislim da zadebljanje nema veze s T.jer je svakako prerano, tada je even.O bila
    Nikad nisam imala slicno iskustvo pa ne znam sto bi ti rekla.
    Svakako koristi terapiji i ti i tvoj decko ! Ako je oplodnja bila tad kad su napisala moguce da je rano za test. Pricekaj bar 12 dana nakon zadnjeg odnosa pa ponovi test !
    Sto se tice toga sto puno piskis, moze biti neka upala.
    Najbolje da odes kod svog gin.ako se sve ovo ne smiriznam a test pokaze neg.

• Anahi
    21. Travanj 2017. 14:22

Pozdrav svima,

ukratko muž i ja radimo na prvoj bebi, počrei smo prije 4 mjeseca i još ništa :(
    Na pregledu kod ginekologa u prosincu sve super, jajnici u redu, ciklusi su mi redoviti svakih 29 dana, ali menstruacije bolne.
    U subotu smo na dan ovulacije imali smo odnos i u nedjelju, danas me probada  (i to dosta jaka bol) u desnom jajniku.
    Da li to može imati ikakve veze s potencijalnom trudnoćom?
    Još je prerano za test.
    Da li se neko od vas događalo nešto slično? 

Hvala

mono1111
    21. Travanj 2017. 21:28

Anahi

Pozdrav svima,

ukratko muž i ja radimo na prvoj bebi, počrei smo prije 4 mjeseca i još ništa :(
    Na pregledu kod ginekologa u prosincu sve super, jajnici u redu, ciklusi su mi redoviti svakih 29 dana, ali menstruacije bolne.
    U subotu smo na dan ovulacije imali smo odnos i u nedjelju, danas me probada (i to dosta jaka bol) u desnom jajniku.
    Da li to može imati ikakve veze s potencijalnom trudnoćom?
    Još je prerano za test.
    Da li se neko od vas događalo nešto slično?

Hvala

Moguce da imas bolove ako je uspjelo !
    I ja sam imala prvi put neka boluckanja, sad nisu bili jaki bolovi ali probadanja daa !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.