Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2323
    24. Listopad 2015. 12:28

Hvala ImanX nadam se da je + :)
    p.s. još ništa od menge, simptomi još uvijek tu :) :) :) s tim da jučer nisam mogla nikuda od vrtoglavice i prespavala sam 17 sati :D

<3

Tina2323

p.s. još ništa od menge, simptomi još uvijek tu :) :) :) s tim da jučer nisam mogla nikuda od vrtoglavice i prespavala sam 17 sati :D

<3

Tina2323

<3

• Anteamari12
    27. Listopad 2015. 20:06

Pozdrav! Nova sam ovdje. Imam jedno pitanje,mozda ce vam zvucati smijesno ali dr. mi je bacila bubu u uho.
    Zadnje odnose sam imala prije malo vise od dva mjeseca i poslije sam imala dvije mjesecnice. Otisla sam na uzv i doktorica je rekla da joj se cini da vidi pocetak trudnoce (gestacijski mjehuric velicine 7 mm,sto mi se cini da je malo nakon 2 mjeseca). Endometrij mi je 13 mm ali trebam dobiti novu m sada. Nakon odlaska od nje napravila sam test i bio je negativan. Jutro nakon sam napravila jos jedan isto negativan. Veceras sam za svaki slucaj napravila jos jedan i negativan je. Izmedu dvije menstruacije mi je takoder bio negativan. Dr. kazr da nije trudnoca tr da uzv nekad zna krivo pokazati. Znam da sve ovo sto sam rekla govori da nisam al od kad mi je ona to rekla ne izlazi mi iz glave. Nisam bila sa deckom u vezi i smatram da sam pre mlada za takvu obavezu pa mi to stvara stres trenutno.nisam trudna jel takoo?

Mariant

• Gaga74
    02. Studeni 2015. 13:16

Nova sam ovde i htjela bi se informisati... Napravila s kucni test na trudnocu koji je pozitivan i takodje imam simptome trudnoce nisam jos bila kod dokt a htjela bi da znam dali je koja od vas imala neko slicno iskustvo naime pocela sam da krvarim ali ne tako reci cistu krv nego braonkasto i nije praceno bolovima dali je to znak za brigu ili je to tako reci normalno da se javi u pocetku trudnoce... Hvala

• Marija0801
    03. Studeni 2015. 11:44

Hej curke...
    Napravila sam first sign test i sav je poprimio crvenu boju. Kontrolna crta se pojavila ali i crta kraj ruba, ne na mjestu gdje bi trebala biti. Pa me zanima jeli moguce da je test neispravan?
    Poslala bi vam sliku ali ne znam kako:))
    Hvala vam

• Tiolina
    05. Studeni 2015. 10:33

Bok cure,

trebam vašu pomoć...znači ovako imam 31 god, i MM i ja smo u postupku oplodnje...nažalost u 4 mj nam nije uspjelo, i sad krećemo ponovo...međutim on je bio na spermiogramu i nalaz mu je sa astheno došao na normo što znači da je dobar...mene zanima sijedeće...da li je moguće da sam ostala trudna prirodni putem...inače imam cikluse jedan mjesec 28-29 dana, a drugi 31-34 dana. danas mi je 45 dan ciklusa, i od vještice ni traga...naravno napravila sam već 3 testa. prvi 2 dana prije kašnjenja jer sam bila uvjerena da je to to i nažalost bio je minus...onda sam jedan napravila dan nakon što je izostala i opet minus...nisam imala mira jer nemam simptoma da ću dobiti samo me grudi jako bole i bradavice su mi jako natečene, pa sam opet ponovila jučer (44 dan) i opet je minus.... da li je moguće da sam ipak trudna? oprostite na dužem post...i hvala vam...također želim svima koji čekate puno sreće :-)))

• Gaga74
    11. Studeni 2015. 11:32

Ja sam napravila test bile su dvije crte ali dr jako blijeda dr test sam ponovila pojavile su mi se obje crte ali dr malo svjetloja od prve dali je test tacan i dali sam trudna...hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.