Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2323
    23. Listopad 2015. 04:02

Pozdrav mame i buduće mame!
    Imam jednu nedoumicu. Naime prošli mjesec mi plodni dani bili od 24.9. do 2.10. MD i ja smo imali odnose od 28.9. do 2.10. sa metodom ''vadi ga van''!
    Menstruaciju sam trebala dobiti 13. Ciklus mi je redovit i traje 28/29 dana kako kada... nikada ne kasni više od par sati. Sad  je 23.10. i ja još uvijek nemam M. Napravila sam 2 testa koji su bili zajedno u paketu u jutro 19.10. i oba negativna. Moram napomenuti da su mi grudi užasno bolne i tvrde na dodir, kao da gore su vruće. Imam bol u donjem dijelu trbuha i malo gore prema želucu kao i u donjem dijelu leđa,ali ne onu oštru bol kakvu imam prije menge nego tupu bol kao neki obruč koji me steže. Nikada ne jedem čokoladu a upravo sada ju jedem. Vrti mi se u glavi kada ustajem to sam primijetila na poslu.. Imam iscjedak prozirno bijeli, bez neugodnog mirisa i bez svraba s tim da je jako malo iscjetka. Konstantno sam umorna, imam užasne promjene raspoloženja i svi bježe od mene. Prije menstr. imam osjetljivu kožu na dodir, pogotovo kod depilacije, a sada ništa! Prije menstr. 3 dana prije imam oštru bol u jajnicima i maternici, no sada nije bilo oštre boli, samo ova tupa bol koja ne prolazi. Nisam imala implatacijsko krvarenje, barem nisam vidjela da sam imala. Mučnine nemam, osim dok se najedem. Idem često na wc i jako sam žedna. I par dana već imam problema sa probavom, laganu dijareju...
    Zvala ginekologa, no ne može me primit do sljedećeg tjedna, točnije utorka! IZLUDIT ĆU DO TADA!!!
    P.S. Ja se nadam da je + ali toliko me brinu ovi - - 
    Jeli koja imala takav slučaj???

Tina2323
    23. Listopad 2015. 04:05

Zaboravila sam napisat da 4. dan mjerim temp. ujutro i prvi dan je bila 36,8 a ostala 3 dana 37,2.

<3

<3

Tina2323
    24. Listopad 2015. 12:28

Hvala ImanX nadam se da je + :)
    p.s. još ništa od menge, simptomi još uvijek tu :) :) :) s tim da jučer nisam mogla nikuda od vrtoglavice i prespavala sam 17 sati :D

<3

Tina2323

p.s. još ništa od menge, simptomi još uvijek tu :) :) :) s tim da jučer nisam mogla nikuda od vrtoglavice i prespavala sam 17 sati :D

<3

Tina2323

Petra84
    29. Listopad 2015. 18:19

Tina, jel bio + na kraju? Imam gotovo iste simptome kao što si ti navela, ali nekako sam uvjerena da će vještica opet doći 

<3

• Anteamari12
    27. Listopad 2015. 20:06

Pozdrav! Nova sam ovdje. Imam jedno pitanje,mozda ce vam zvucati smijesno ali dr. mi je bacila bubu u uho.
    Zadnje odnose sam imala prije malo vise od dva mjeseca i poslije sam imala dvije mjesecnice. Otisla sam na uzv i doktorica je rekla da joj se cini da vidi pocetak trudnoce (gestacijski mjehuric velicine 7 mm,sto mi se cini da je malo nakon 2 mjeseca). Endometrij mi je 13 mm ali trebam dobiti novu m sada. Nakon odlaska od nje napravila sam test i bio je negativan. Jutro nakon sam napravila jos jedan isto negativan. Veceras sam za svaki slucaj napravila jos jedan i negativan je. Izmedu dvije menstruacije mi je takoder bio negativan. Dr. kazr da nije trudnoca tr da uzv nekad zna krivo pokazati. Znam da sve ovo sto sam rekla govori da nisam al od kad mi je ona to rekla ne izlazi mi iz glave. Nisam bila sa deckom u vezi i smatram da sam pre mlada za takvu obavezu pa mi to stvara stres trenutno.nisam trudna jel takoo?

Mariant

• Gaga74
    02. Studeni 2015. 13:16

Nova sam ovde i htjela bi se informisati... Napravila s kucni test na trudnocu koji je pozitivan i takodje imam simptome trudnoce nisam jos bila kod dokt a htjela bi da znam dali je koja od vas imala neko slicno iskustvo naime pocela sam da krvarim ali ne tako reci cistu krv nego braonkasto i nije praceno bolovima dali je to znak za brigu ili je to tako reci normalno da se javi u pocetku trudnoce... Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani