Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    04. Travanj 2016. 13:56

Vjeverica čestitke! 
    Neka ti je sa srećom! Ako ne možeš vjerovati od uzbuđenja, možeš otići izvaditi betu dok čekaš pregled, čisto da potvrdiš, ali ako je test pokazao plus onda je to to :))

• Fazion
    22. Rujan 2016. 08:36

Cao curke..nova sam ovdje pa me zanimaju vasa iskustva.. 
    Decko i ja smo poceli radit na bebi... Ovulacija mi je prosla a ja sam se uzasno ispristavila i par dana mi je isao uzasto gust bijeli iscjedak bez mirisa.. 
    Za 12 dana se ne nadam menstruaciji...bit ce to dugih 12 dana..zanima me jel neko ima slicnih iskustava jer sam citala da se u ranoj trudnoci dogada disbalans hormona i zbog toga toliki pristici??

• Ukilele
    22. Rujan 2016. 10:12

Po meni je rano jos za bilo kakve fizicke simptome trudnoce. Samo smireno i opusteno, bez previse razmisljanja i opterecenja. Tek ste poceli, ima vremena. Netko zatrudni iz prve nekom treba malo vise. Ja ni ne znam kad su mi plodni dani tocno. Znam otprilike sredinom ciklusa. Nismo isli ciljano za tim vec smo imali odnose svaki dan mjesec dana i ostala sam trudna taj prvi mjesec kad smo poceli radit na bebi. Hvala Bogu na tome. Al opet kazem, svacije tijelo je drugacije. Samo opusteno i ne zali muza haha. Sretno!

• Mrvili
    03. Prosinac 2016. 14:19

Pozdrav!
    Zanima me vaše mišljenje što se tiče prvih simptoma trudnoće... Dakle, prošli mjesec (11.mj), kada sam trebala dobiti mjesečnicu, sam imala 3 dana obilni smećkasti iscjedak pa tek onda je nastupila prava obilna menstruacija koja je trajala samo 3 dana (inače su mi mentruacije trajanja od 5 dana i sasvim normalne, ali ova je predugo trajala i preobilna je pri kraju bila). Dan nakon menstruacije je dečko ejakulirao u mene, te nakon toga znači tjedan dana kasnije smo nastavili spolni odnos bez ejakulacije i u plodnim danima, znači ejakulirao je samo u danima neposredno nakon menstruacije.. 11-12 dana od toga kada je ejakulirao u mene, a kada je po kalendaru ujedno i ovulacija, javio mi se opet smeđi iscjedak, zajedno sa smeđim točkicama, te dan nakon mi je bio obilniji i vodeniji smeđi iscjedak te se pojavila lagana sluzava krv zajedno s njim i danas,3.dan smećkastog iscjetka skoro pa i nema, već je samo lagana kao prozirna sluzava krv i imam laagane kao grčeve kao pred menstruaciju, ali skroz lagane... ne znam da li je to znak implatacijskog krvarenja, mislite da sam trudna ili nešto drugo ? i zajedno s tim, nez dal mi se osjet mirirsa pojačao, ali stalno se šminkam već koliko godina, i odjednom nanosim maskaru na trpeavice i počne mi  jaako smrdit nmgu opisat takav miris kao po alkoholu što ja znam,nikad mi tako nije smrdila.. i počinjem bit sve umornija i umornija, stalno mi se spava... stvarno ne zna što mi se događa, ali mi je sve prečudno,ili si umšljam? menstruaciju bih trebala dobiti za 11 dana po kalendaru..

• Nestrpljiva
    17. Ožujak 2017. 09:26

Pozz svima! Molim vas za misljenje i savijet :)) zadnju M sam imala 28.2. Dan poslije zavrsetka M sam imala odnose..nakon toga sam par dana imala bjelkasti iscjedak..posto mi cikus inace ide na 31 dan.drugi tjedan poslije M me idu kao plodni dani i ovulacija(konu inace nikad ne osijecam bas..al ovaj mj je nesto drugacije..grudi mi nabujale i osijecam zlijezde,i trbuh me zqboli..ponekad navecer osijetim neko titranje u trbuhu..imam blago povisenu tem tokom cijelog dana..i imam apetit,i cigareta mi ne pase vise bas najbolje..msla da je mozda PMS ali nikad nisam tako rano osijecala,vec tjedan dana prije M oalsijecam da trebam dobit..dali od silne zelje za bebom umisljam..dali je moguce da samostala trudna posllije M iako mi plodni dani kasnije..i kada bi najranije mogla radit test?! Dali je uopce moguce da imam simtome trudnoce vec? Pomoc please i unaprijed hvala! :)

mono1111
    17. Ožujak 2017. 10:10

Nestrpljiva,
    Mislim da ako imas takve cikluse koji traju 31 , da ti je O negdje 17 dc, mislim da je tesko da si ostala T a imala.si.odnos.odmah nakon M, jedino ako.O nije bila odmah nakon M.
    Test mozes raditi najbolje 14 dana nakon tog odnosa..i to ispada.da.vec sada.mozes.sigurno.

• Chaterine
    28. Ožujak 2017. 20:14

Bok, ako ima neko slicno iskustvo radimo na bebici… Menstruacija mi inace dolazi na 25 ili najdalje 28 dan.. zadnji je bia do 6.03 i treba mi je doci ili prekjucer,jucer ili danas .. najdalje. medutim jucer se pojavilo samo malo krvi pri brisanju full crvene i poslije mrvicu smedeg na ulosku uz cudne grceve  danas nista nema krvi.. i neosicam vise da ga trebam dobiti a ove dane sam osicala .. imala sam odnos taman prije nekih 6-7 dana ali iza ovulacije(ako je skolski na pola ciklusa)i imala sam odnos 2 dana prije ovulacije, jel moguce da je ovo implatacijsko krvarenje bilo ? kad najranije mi test moze pokazati jeli trudnoca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.