Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marija0801
    03. Studeni 2015. 11:44

Hej curke...
    Napravila sam first sign test i sav je poprimio crvenu boju. Kontrolna crta se pojavila ali i crta kraj ruba, ne na mjestu gdje bi trebala biti. Pa me zanima jeli moguce da je test neispravan?
    Poslala bi vam sliku ali ne znam kako:))
    Hvala vam

• Tiolina
    05. Studeni 2015. 10:33

Bok cure,

trebam vašu pomoć...znači ovako imam 31 god, i MM i ja smo u postupku oplodnje...nažalost u 4 mj nam nije uspjelo, i sad krećemo ponovo...međutim on je bio na spermiogramu i nalaz mu je sa astheno došao na normo što znači da je dobar...mene zanima sijedeće...da li je moguće da sam ostala trudna prirodni putem...inače imam cikluse jedan mjesec 28-29 dana, a drugi 31-34 dana. danas mi je 45 dan ciklusa, i od vještice ni traga...naravno napravila sam već 3 testa. prvi 2 dana prije kašnjenja jer sam bila uvjerena da je to to i nažalost bio je minus...onda sam jedan napravila dan nakon što je izostala i opet minus...nisam imala mira jer nemam simptoma da ću dobiti samo me grudi jako bole i bradavice su mi jako natečene, pa sam opet ponovila jučer (44 dan) i opet je minus.... da li je moguće da sam ipak trudna? oprostite na dužem post...i hvala vam...također želim svima koji čekate puno sreće :-)))

• Gaga74
    11. Studeni 2015. 11:32

Ja sam napravila test bile su dvije crte ali dr jako blijeda dr test sam ponovila pojavile su mi se obje crte ali dr malo svjetloja od prve dali je test tacan i dali sam trudna...hvala

Tiolina
    12. Studeni 2015. 16:06

dvije crtice su sigurna trudnoća.... :-) Čestitam 

• Anna92
    09. Prosinac 2015. 22:44

Zdravo svima :) Moze mala pomoc ? Sledeci cikus bi trebao poceti 13.12 ja sam bila jako nestrpljiva pa sam napravila test babyrabip jutros (4 dana pre nego sto trebam dobiti ) i pojavile su se dve crtice druga je onako  malo bledja  :/ Da li je moguca trudnoca iako je test pozitivan pre izostale mm ? Hvala unapred :*

• marevi
    10. Prosinac 2015. 11:08

Pozdrav cure,nova sam na forumu i imam jedan problem.Zadnju M sam imala 1.11. 3.12. sam napravila test i bio je neg,a sutradan sam kod ginekologice bila na uzv,na kojem se ništa nije vidjelo,keže ona prerano,i opet je napravila test koji je bio neg.doduše nijedan test nisam radila na prvu mokraću,ciklus mi traje 25-28 dana i uvijek redovan.Grudi su mi otečene i bolne i boli me u predjelu stomakakao da će vještica doći.ne znam ni sama da li da kupim još jedan test ili da čekam?! poludit ću više!!ima li ko sličnih iskustava?jesam li prerano radila test ili sam trebala na prvu jutarnju?

Lea45667
    04. Siječanj 2016. 18:15

marevi

Pozdrav cure,nova sam na forumu i imam jedan problem.Zadnju M sam imala 1.11. 3.12. sam napravila test i bio je neg,a sutradan sam kod ginekologice bila na uzv,na kojem se ništa nije vidjelo,keže ona prerano,i opet je napravila test koji je bio neg.doduše nijedan test nisam radila na prvu mokraću,ciklus mi traje 25-28 dana i uvijek redovan.Grudi su mi otečene i bolne i boli me u predjelu stomakakao da će vještica doći.ne znam ni sama da li da kupim još jedan test ili da čekam?! poludit ću više!! li ko sličnih iskustava?jesam li prerano radila test ili sam trebala na prvu jutarnju?

Zdravo! Imam jedan problem isto u vezi s trudnocom. Menstruacija mi kasni, zadnju sam imala 23.11, i poslije vise nisam dobila. Napravila sam test prije otprilike 2 tjedna i negativan je, kupila sam clear blue, test sam napravila popodne. Naime ja nemam tih nekih trudnickih simptoma, citala sam po internetu simptome. imam tu i tamo sam zgaravicu, blagu, glava  ponekad zna boljet al to je vjerojatno radi tih promjena vremena jer mene inace glava boli kad je promjena vremena, sise me ne bole, ni stomak samo to. Mozete mi pomoci nekako jer ja jos uvijek ne znam sta da mislim posto je test negativan a menstruacija mi kasni

• vjeverica1027
    05. Siječanj 2016. 13:42

Pozdrav svima, danas sam prvi put na forumu I ovo je moj prvi post. Nego, situacija je sljedeća..
    Muž I ja smo u 12.mjesecu radili na djetetu. Menstruaciju bi trebala dobiti 06.01., međutim jučer ujutro mi se pojavio blago roskast vodeni iscjedak samo na papiru kod jutarnjeg mokrenja I kasnije tijekom dana nekoliko kapi, danas ponovno nekoliko kapi. Čitala sam da zna biti to blago krvarenje - implatacijsko krvarenje. Sad me zanima da li netko zna da li je moguće da je to to I kad bi bilo najbolje da napravim test?

ILoveCats
    05. Siječanj 2016. 15:58

vjeverica1027

Pozdrav svima, danas sam prvi put na forumu I ovo je moj prvi post. Nego, situacija je sljedeća..
    Muž I ja smo u 12.mjesecu radili na djetetu. Menstruaciju bi trebala dobiti 06.01., međutim jučer ujutro mi se pojavio blago roskast vodeni iscjedak samo na papiru kod jutarnjeg mokrenja I kasnije tijekom dana nekoliko kapi, danas ponovno nekoliko kapi. Čitala sam da zna biti to blago krvarenje - implatacijsko krvarenje. Sad me zanima da li netko zna da li je moguće da je to to I kad bi bilo najbolje da napravim test?

Možda bi bilo najbolje da napravite test. Držimo palčeve da bude plusić ;)

vjeverica1027
    04. Travanj 2016. 13:32

vjeverica1027

ovo zadnji put je bila lažna uzbuna..samo sam potrefila neki dizbalans hormona  ali sve je ok, popila sam tabletice, procurila nakon toga I reko mi je ginekolog kad mi dođe još moja regularna menstruacija da se poslije vidimo..trebala je doći jučer/prekjučer, međutim mene još prije tjedan dana na Uskrsni ponedjeljak počelo probadat dolje (ne jajnici, nego baš maternica) I to tako na momente I cijeli tjedan..cice su mi napuhane i to toliko da mi se bradavice kroz grudnjak naziru I bole me već 1,5 tjedan za pop..pa ne budi ja lijena, kupila sam u subotu test I pokazao je PLUSIĆ!!!
    danas sam zvala doktora I kaže da prije 8 tjedna niti ne naručuju, a zadnje sam curila 3.3. nego, jel bi bilo pametno da u međuvremenu odem izvaditi krv da vidim dal je test u pravu ili da čekam taj pregled u 8.tjednu pa ću sve saznat? nestrpljiva sam I ne mogu čekat pregled još mjesec dana..joooooj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani