Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anna92
    09. Prosinac 2015. 22:44

Zdravo svima :) Moze mala pomoc ? Sledeci cikus bi trebao poceti 13.12 ja sam bila jako nestrpljiva pa sam napravila test babyrabip jutros (4 dana pre nego sto trebam dobiti ) i pojavile su se dve crtice druga je onako  malo bledja  :/ Da li je moguca trudnoca iako je test pozitivan pre izostale mm ? Hvala unapred :*

• marevi
    10. Prosinac 2015. 11:08

Pozdrav cure,nova sam na forumu i imam jedan problem.Zadnju M sam imala 1.11. 3.12. sam napravila test i bio je neg,a sutradan sam kod ginekologice bila na uzv,na kojem se ništa nije vidjelo,keže ona prerano,i opet je napravila test koji je bio neg.doduše nijedan test nisam radila na prvu mokraću,ciklus mi traje 25-28 dana i uvijek redovan.Grudi su mi otečene i bolne i boli me u predjelu stomakakao da će vještica doći.ne znam ni sama da li da kupim još jedan test ili da čekam?! poludit ću više!!ima li ko sličnih iskustava?jesam li prerano radila test ili sam trebala na prvu jutarnju?

• vjeverica1027
    05. Siječanj 2016. 13:42

Pozdrav svima, danas sam prvi put na forumu I ovo je moj prvi post. Nego, situacija je sljedeća..
    Muž I ja smo u 12.mjesecu radili na djetetu. Menstruaciju bi trebala dobiti 06.01., međutim jučer ujutro mi se pojavio blago roskast vodeni iscjedak samo na papiru kod jutarnjeg mokrenja I kasnije tijekom dana nekoliko kapi, danas ponovno nekoliko kapi. Čitala sam da zna biti to blago krvarenje - implatacijsko krvarenje. Sad me zanima da li netko zna da li je moguće da je to to I kad bi bilo najbolje da napravim test?

• Ivana.krajinovic
    19. Siječanj 2016. 14:10

Zanima me da li mogu ostati u drugom stanju imala sam nezaštićeni odnos s partnerom 8.1 zadnja menstruacija bila je 29.12 a ciklusi su mi na 31 dan zadnja 4 mjeseca.hvala

• Ivana.krajinovic
    19. Siječanj 2016. 15:25

Zanima me da li mogu ostati u drugom stanju imala sam nezaštićeni odnos s partnerom 8.1 zadnja menstruacija bila je 29.12 a ciklusi su mi na 31 dan zadnja 4 mjeseca.hvala

• malehna
    19. Siječanj 2016. 16:11

Pozdrav drage mame,imam jedno pitanje inace nova sam ovdje…
    Imam uredne cikluse na 28 dana….menstruaciju sam imala 12.12.2015 i eto ni danas dan je nisam dobila..inace radim na bebi vec 5 godina :(
    radila sam test juce po podne pokazao se kao negativan,prije toga sam imala bolove u stomaku i popijem dvije velike solje caja a ovamo sam procitala da puno tecnosti prije testa smanji nivo hormona hsg
    nemam nekih simptoma trudnoce osim jakog apetita i osjecam da mi je stomak jako natecen…imam jake bolove u bubrezima i ledjima
    sto se tice dojki one su ok hahaha….nit bole samo su mi malo poteske hihi…
    Zelim da cujem vase misljenje STA MISLITE DA LI SE RADI O TRUDNOCI iako cu ja cekati do petka pa otici ginekologu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.