Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena1909
    21. Kolovoz 2015. 23:27

Pozdrav svima!
    Prvo djete sam rodila sa 19 godina. Danas imam 27. Radim vec 3 mjeseca na drugom djetetu.
    Inace imam dijagnosticiran Hashimoto sindrom vec 2 godine.
    Pretezito mi mjesecnica dolazi ranije od ocekivanog. I sada zadnja 3 mjeseca dok radimo na djetetu ona kasni 10 dana i onda razocarenje.
    Mjesecnicu sam trebala dobiti prija 7 dana, i jos nije dosla. Betu sam radila prija 2 dana i bila je 0.098. 
    Opet razocarenje. 
    Prija 15 dana na bradavicama sam primjetila bijelu(suhu) sluz. Koju sam imala u prvoj trudnoci. Ujutro imam mucnine. 
    Sad ne znam sto da radim, na sto se trebam bazirati da ostanem trudna. Dali mi sindrom remeti u tom da uspijem.

zabica25
    22. Kolovoz 2015. 15:23

Malena1909 pomogla bih ti odgovorom, ali ne znam. 
    Ja sam u iščekivanju dviju crtica. Naime, sutra mi treba doći M, ali se nadam da neće. Udala sam se prošli mjesec pa se stres maknuo i nadamo se da bi sad to bilo to. Pokušali smo jednom prije braka, ali nije uspjelo što je razumljivo jer smo bili u stopostotnom stresu. Ujutro mi je bazana bila 36,8 i sad sam mjerila, 37,2..Možda postoji nada da je ipak beba u mom trbuhu?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Zumbul
    04. Rujan 2015. 14:43

Pozdrav 
    Pitala sam na drugoj temi ali nema odgovora
    Nova sam i moj muz i ja planiramo bebu
    Imala sam spontani u 12 mj 2014 godine
    Zadnja M je bila 16.08, plodni dani od 26-30.08 i imali smo odnos svaki dan
    Zanima me dali postoji sansa da sam trudna ? Inace, prosle godine nam je uspjelo od prve, samo eto  , trusnoca je iz nekog razloga otisla
    Nadalje- jako se brzo umorim, 5 stepenica i ja sam zadihana kao da sam trcala, stalno idem piskiti, muci me zatvor vec neko vrijeme, stalno bi spavala, boli me glava svaki dan, lagani grcevi u predjelu maternice, gusti bijeli iscjedak od prekjucer, bolne grudi, posebno bradavice...
    Za test moram cekat jos 8 dana...
    Hvala unaprije  na odgovoru

deverika
    12. Rujan 2015. 12:43

Rodila sam pred tri i pol mj, još nemam menstruaciju, dojim. Naime moje pitanje je, budući da mogu zatrudnit kako da znam da li sam trudna budući da je glavni simptom izostanak menstruacije?

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

sara1312
    14. Rujan 2015. 09:47

Pozdrav svima. Napravila sam testić jutros, pokazao se plusić menga kasni 1 dan, je li moguće da test več pokaže?

sara1312

OhSoBoho
    14. Rujan 2015. 12:02

sara, čestitam 
    plus je plus, nije bilo prerano za test ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.