Pozdrav svima. Napravila sam testić jutros, pokazao se plusić menga kasni 1 dan, je li moguće da test več pokaže?
sara1312
Čestitam !
Obavila ginica, ne vidi nista jos 😢 narucio me opet u cetvrtak. Dva testa pozitivna, drugi pokazao jucer nakon doslovno 10 sekundi tako da se nadam da je tocan 😉
sara1312

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav!
Nova sam na forumu mi zanimaju me neke stvari :)
Najprije, momak i ja smo prošle nedelje prvi puta pokušali. Zajedno smo 8 godina i jako želimo bebu, pa smo odlučili pokušati i prije braka da nas ne bi posle svi ispitivali "kad će beba" i te stvari koje stvaraju dodatni stres. Prosečno mi ciklus traje 27 dana, zadnju menstruaciju sam imala 26.9., a taj "pokušaj" je bio 14.10., pa opet 19.10. Iako prema kalendaru nisam više bila u plodnim danima, inače ih lako prepoznajem jer imam bolove u jajniku i jak iscedak, a tako je bilo i oba ova pokušaja (inače mi se čini da traju duže nego što piše). Nisam ni sigurna jesu li to plodni dani ili nešto drugo, ali zanima me da li postoji ta mogućnost?
Što se tiče nekih, ajmo reć simptoma, imam bolove u stomaku, probada me u jajnicima, imam mučnine tokom dana, žgaravicu i sl. M trebam dobiti 23.10., pa sad ne znam šta da očekujem, i da li da napravim test odmah par dana nakon izostanka (ako izostan) ili kasnije?
Izvinjavam se na dugom postu :) Hvala svima!

ImanX test je najbolje napraviti na dan očekivane M ili kasnije. Držim fige da se uhvatilo i svakako se pridruži trudilicama na temi tko planira i radi na bebi. Podrška uvijek dobro dođe 😊 sretno!! ☺
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji