Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    14. Rujan 2015. 13:11

sara, sretno! javi nam kako je prošlo 

Sanjarka88
    14. Rujan 2015. 14:17

Čestitam !

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ImanX
    20. Listopad 2015. 23:21

Pozdrav!

Nova sam na forumu mi zanimaju me neke stvari :)

Najprije, momak i ja smo prošle nedelje prvi puta pokušali. Zajedno smo 8 godina i jako želimo bebu, pa smo odlučili pokušati i prije braka da nas ne bi posle svi ispitivali "kad će beba" i te stvari koje stvaraju dodatni stres. Prosečno mi ciklus traje 27 dana, zadnju menstruaciju sam imala 26.9., a taj "pokušaj" je bio 14.10., pa opet 19.10. Iako prema kalendaru nisam više bila u plodnim danima, inače ih lako prepoznajem jer imam bolove u jajniku i jak iscedak, a tako je bilo i oba ova pokušaja (inače mi se čini da traju duže nego što piše). Nisam ni sigurna jesu li to plodni dani ili nešto drugo, ali zanima me da li postoji ta mogućnost?

Što se tiče nekih, ajmo reć simptoma, imam bolove u stomaku, probada me u jajnicima, imam mučnine tokom dana, žgaravicu i sl. M trebam dobiti 23.10., pa sad ne znam šta da očekujem, i da li da napravim test odmah par dana nakon izostanka (ako izostan) ili kasnije?

Izvinjavam se na dugom postu :) Hvala svima!

baby♡girl
    20. Listopad 2015. 23:27

ImanX test je najbolje napraviti na dan očekivane M ili kasnije. Držim fige da se uhvatilo i svakako se pridruži trudilicama na temi tko planira i radi na bebi. Podrška uvijek dobro dođe 😊 sretno!! ☺

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tina2323
    23. Listopad 2015. 04:02

Pozdrav mame i buduće mame!
    Imam jednu nedoumicu. Naime prošli mjesec mi plodni dani bili od 24.9. do 2.10. MD i ja smo imali odnose od 28.9. do 2.10. sa metodom ''vadi ga van''!
    Menstruaciju sam trebala dobiti 13. Ciklus mi je redovit i traje 28/29 dana kako kada... nikada ne kasni više od par sati. Sad  je 23.10. i ja još uvijek nemam M. Napravila sam 2 testa koji su bili zajedno u paketu u jutro 19.10. i oba negativna. Moram napomenuti da su mi grudi užasno bolne i tvrde na dodir, kao da gore su vruće. Imam bol u donjem dijelu trbuha i malo gore prema želucu kao i u donjem dijelu leđa,ali ne onu oštru bol kakvu imam prije menge nego tupu bol kao neki obruč koji me steže. Nikada ne jedem čokoladu a upravo sada ju jedem. Vrti mi se u glavi kada ustajem to sam primijetila na poslu.. Imam iscjedak prozirno bijeli, bez neugodnog mirisa i bez svraba s tim da je jako malo iscjetka. Konstantno sam umorna, imam užasne promjene raspoloženja i svi bježe od mene. Prije menstr. imam osjetljivu kožu na dodir, pogotovo kod depilacije, a sada ništa! Prije menstr. 3 dana prije imam oštru bol u jajnicima i maternici, no sada nije bilo oštre boli, samo ova tupa bol koja ne prolazi. Nisam imala implatacijsko krvarenje, barem nisam vidjela da sam imala. Mučnine nemam, osim dok se najedem. Idem često na wc i jako sam žedna. I par dana već imam problema sa probavom, laganu dijareju...
    Zvala ginekologa, no ne može me primit do sljedećeg tjedna, točnije utorka! IZLUDIT ĆU DO TADA!!!
    P.S. Ja se nadam da je + ali toliko me brinu ovi - - 
    Jeli koja imala takav slučaj???

<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.