Pozdrav cure. Zelim da "cujem" vasa misljenja u vezi mog problema, naime zadnju (redovnu) menstruaciju sam dobila 22.4 i trajala je 5 dana nakon toga opet 10.5 sam dobila medjutim u pocetku je krvarenje bilo obilno i tamno smedje boje da bih se nakon 2.3 dana unormalilo tj. Izgledalo je kao i normalna menstruacija i trajalo je takodje 5 dana. Nakon toga su poceli bolovi u donjem dijelu stomaka koji sa javljaju samo pri previjanju stomaka ili kad podjem sjesti. Imam takodje povremene jutarnje mucnine koje ne rezultiraju povracanjem I izrazenu zelju za hranom.. zanima me vase misljenje jer termin kod ginekologa imam tek za 15 dana.
Evo drage moje samo da javim da sam dobila M jutros. S obzirom da smo ja i muz prosli mjesec prvi put imali odnos u razdoblju plodnih dana, jer do sada smo se pazili, nisam imala neke prevelika ocekivanja jer nismo imali odnos na dan ovulacije, vec pocetkom i krajem plodnih dana, nisam previse ni razocarana. Sad se bacamo na posao i nadam se da cu pocetkom iduceg mjeseca imati lijepe vjesti. :*
kety0071
Bok cure,kao prvo svima vam želim puno sreće u dobivanju bebica moje pitanje nije konkretno vezano uz trudnoću,više uz ovulaciju,odnosno menstrualne cikluse,pa ako mi netko može pomoći...Rodila sam prije 6 mj.prvu menstruaciju po porodu sam dobila točno godinu dana nakon posljednje prije začeća- 19.3.pa 23.4.,zadnja je bila 26.5.ne prakticiramo sex,razmišljam o novim opcijama kontracepcije,a do onda,obzirom da ne želimo još drugo dijete rađe čekamo.
Prvu menstruaciju nisam ni osjetila,prije druge sam imala jake bolove u lijevom jajniku,glavobolje,no ponedjeljak su mi počeli poprilično jaki bolovi u lijevom jajniku,pa sredina trbuha,pa desna strana,glavobolje,dva dana unazad sam pojela doslovce pola frižidera,grudi mi nisu napete,danas me samo boli lijeva strana.Obzirom da ja prije trudnoće nikada nisam imala takve "raznolike" simptome-da li je i to ovulacija?Cure koje ste rodile kada se menstruacija donekle izregulira,odnosno kada mogu očekivati dobivanje iste na isti ili bar približno isti datum?Kako do onda računati plodne dane?hvala
Nalah nisam sigurna oću li ti znati dati odgovor, ali moje iskustvo s menstruacijama nakon poroda je također bilo grozno. Dobila sam isto nakon godinu i 15 dana od zadnje M, bile su užasno bolne, obilne i ne izdržive, sve dok mali možda nije imao 1,6 godina. Ovuacije prije nikad nisam osjećala, a poslije poroda nekad u to vrijeme ne bi mogla sjediti koliko me sve dole boljelo. Tako da moguće da se i kod tebe radi o ovulaciji ili je preuranjeni PMS. Dosta žena ima slične probleme, moj ginekolog je rekao da ženi treba čak 2-3 godine da se sve ustali, a nekima odmah bude lakše nego što je bilo prije. Što se tiče plodnih dana to ti nitko ne može sa sigurnošću odrediti jer je teško pogoditi kad će sljedeća M, najbolje da imate odnose do 10 dc i tek nakon 20-22 dc. Ali najbolje da o kontracepciji popričaš sa svojim doktorom. Ja se nadam da će uskoro sve doći na svoje i da će ti se ciklusi brzo izregulirati
<3 2/2013 <3
pozdrav curke..ja sam mislila da vise necu pitati ovakva pitanja al evo me na pocetku opet heheh..ovako vjestica mi kasni vec 6 dana, prvi test sam napravila na prvi dan kasnjenja i bio je neg, drugi sam napravila za tri dana i opet je neg.. ali mene donji dio trbuha boli ko da cu dobiti svaki cas(ko i u prvoj trudnoci) tu i tam me zezaju zgaravice, salno mi se nekaj jede, naduta sam i vec jedno 2 tj mi je mucno kroz dan al bez povracanja..sutra zovem gin al eto zelim cut vase misljenje dal je trudnoca ili sam si umislila…da napomenem da radimo na bebi :)
Pozdrav curke, zanima me vase misljenje. Ovaj mjesec smo moj dragi i ja radili na bebi svaka dva dan. O mi mje bila 02.08. ciklus mi tranje 29dana (zadnja m bila mi je 18.07.) radila sma test za trudnocu 11.08. i bio je negativan trebala sam ju dobiti 16.08. Pa me zanima, sto vi mislite, ima li nade da sam ipak trudna??? Unaprijed hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji