Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kitinita
    20. Travanj 2015. 09:13

Drage cure, pišem prvi put ovdje.
    Moja dijagnoza su policistični jajnici, neredovite menstuacije tj. anovulatorni ciklusi. Kod mm je sve u redu.
    Već godinu dana radimo na bebi, i ne događa se ništa, i taman sam se počela pripremati za prohodnost jajovoda, brisevi i ultrazvuk, na kojem je dr uočio savršeni folikul.. To se još kod mene nije dogodilo.
    Nakon ciljanih odnosa prema njegovim uputama, morala sam početi piti Duphastone 12 dana, i onda napraviti test.
    Naime, 2 dana nakon prvog odnosa, počele su me jako boljeti bradavice, sad je već prošlo 10 dana, bradavice me manje bole, ali bole me grudi.
    Je li moguće da je to od Duphastonea?
    Inaće ga uzimam već jako dugo, nikad me nisu boljele grudi.

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

• kety0071
    25. Svibanj 2015. 15:31

Pozdrav svima! Nova sam na forumu pa nisam bas upucena, zato mi treba vasa pomoc. Naime, sumnjam da sam trudna, al mi je ja mislim jos rano raditi test. Situacija je sljedeca: zadnju mjesecnicu sam imala 8.5., a odnos 14.5., ovulacija je bila 18.5., pa sam ponovno imala odnos 21.5. zadnjih desetak dana imam izrazen bol u lijevom jajniku,a povremeno i u desnom, sto mi nije uobicajena pojava, ujutro imam laganu mucninu, bez povracanja, a nekada i u toku dana. tako mi je zadnjih 7-8 dana. Mucnina se javi i drugim dijelovima dana i cim nesto pojedem ona prestane. Mokrim dosta cesto i danas citav dan imam vrtoglavicu. Sinoc sam uocila mlijecni, ljepljivi iscjedak iz obje dojke, na dodir, pa me to totalno zbunilo. Prije 4-5 dana sam pekla neko meso koje je bilo sasvim ok, al je meni uzasno smrdilo. Hiperpigmentacija na licu mi se dodatno pojacala i jos sam dobila par bubuljica ispod brade. Trebam sljedecu menstruaciju dobiti za 4-5 dana. Inace 29.4. sam bila na snimanju abdomena, i doktorica mi je usput rekla da nisam trudna, ali je vidjela zuto tijelo na desnom jajniku, al to ne bi trebalo nista znaciti jer sam dobila menstruaciju iza toga. Sad nemam pojma sta da radim. Moze li mi tko od vas pomoci i reci kolike su sanse da sam trudna ili ovi simptomi ukazuju na nesto drugo???!!! Please pomozite!! P.S. voljela bih da jesam trudna 

kety0071

• mama@
    30. Svibanj 2015. 08:24

Kety0071 svakako  nam javi rezultat. Sretnoooo

Paula5
    31. Svibanj 2015. 01:10

Kety0071 jesi li pravila testić? 
    Baš je lijepo ćuti kad netko ima lijepe vijesti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.