Dalia03 i Sara, hvala vam puno na odgovoru :*
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
alm S, i meni su 'čudne' bradavice bile jedan od prvih simptoma. Cijelo vrijeme krute i ispupčene i bolne, a nikad nisu takve.
Drugi simptom je bio čudan osjećaj u trbuhu, osim laganih grčeva kao pred mengu imala sam osjećaj kao da mi je cijeli trbuh nabubrio i kao da ga nitko ne smije dotaknuti.
I to je zapravo bilo sve od simptoma, ali dovoljno da budem prilično sigurna da će biti plus, iako sam se naravno bojala nadati.
Sretnoooo
Kose, draga, kako si mi ti? kako podnosis blazeno stanje? Hvala ti puno na odgovoru i na ohrabrenju, i ja se iskreno bojim nadati, znas i sama da vec odavno cekam plusic. Ovo je zaista prvi put da imam ovakve simpome, svako jutro pomislim "evo je stigla" jer me stomak boli kao da stize, ali tako me vec boli 6/7 dana i bradavice, uzas - nabreknute, tvrde, bolne. Ukoliko + dodje ovaj mjesec, niko sretniji od mene, ukoliko pak dodje M onda me cekaju lagane pretrage.
Cuvaj mi se
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Ako si trudna, boljet će te tako još tjedan-dva
Ja sam dobro, malo-pomalo i dan po dan, pozitivna sam i veselim se svemu ispred mene
Jedva čekam da nam se pridružiš u trudnicama, samo hrabro
Pozdrav!
Nova sam tu, pa ne znam da li je dobra tema, ispricavam se ako nije :)
Ugl, ciklus mi je 35 dana, danas je 37. dan, od M nista, ali mi se pojavio nekakav bijeli iscjedak. Citala sam da je moguci znak trudnoce. E sad, sve bi to bilo u redu da moj decko nije radio spermiogram prije 3 mjeseca koji nije bio bas najbolji. Ostalih simptoma nikakvih nemam. Posto nikad nisam radila test na trudnocu, zanima me da li je jos rano za to?
Hvala unaprijed! :*
Ako ti menstruacija kasni, a kasni ti 2 dana, onda svakako možeš napraviti test. I javi nam rezultate
Ne očekujem još ništa jer tek krećemo u postupak ali bilo kakvi simptomi su stvarno individualni. Kod mene je "problem" jer nakon postupka dobijem duphaston, progesteron, od kojeg imam sve simptome a trudnoće nema. Najsigurniji pokazatelj je vađenje krvi, beta hcg.
... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.
Sortiraj odgovore
Najstariji