Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zoki8
    19. Ožujak 2015. 13:29

Evo da se javim.Bila jutros na uzv i sve uredu kaze doktorica uredna trudnoca.

• mama@
    19. Ožujak 2015. 15:54

Zoki cestitam. Bas super

sara12
    19. Ožujak 2015. 16:27

jutros sam radila test, dtuga linija svjetlija od testne, pojavila se poslije desetak sekundi, sta mislite? ja se nadam da je to to :), inace danas je trebala doci M, i nisam mogla duze cekati a da ne provjerim. sta mislite?

sara

almS
    21. Ožujak 2015. 19:38

Pozdrav cure,
    pisem vam jer mi treba savjet. Vecina cura me zna sa druge teme "ko planira i radi na bebi" ali za one koje me ne znaju, suprug i ja se trudimo vec 7 mjeseci, dosad bezuspjesno. Ovaj mjesec trebam dobiti za pet dana, temp mi je jako visoka, ali ono sto je drugacije i sto mi se desava po prvi put su jako bolne bradavice, koje su stalno krute (oprostite na izrazu, nemam adekvatniji izraz) i cini mi se totalno drugacije nego ikad dosad. Kao da im je vrh bijelkast. Napominjem da mi se ovo nikad ranije nije desilo. Ukoliko neka zna da mi kaze vise,bila bi vam jako zahvalna.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

sara12
    21. Ožujak 2015. 20:57

almS razumijem skroz, sve to trenutno prozivljavam :) zelim ti da je iz istog razloga, sretnooo !!!

sara

almS
    21. Ožujak 2015. 23:35

Sarà,  cestitam od srca!  Znaci jedan od tvojih simptoma su tvrde i bolne bradavice?
    Ja se po prvi put u ovih 8 mjeseci (7 ciklusa) nadam i imam drugacije simptome. Hvala ti puno na odgovoru

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.