možda je bila kasnija ovulacija pa je zato manja trudnoća. jesi li i o tome razmišljala?
moje menge još uvijek nema sad idem u ljekarnu po još jedan test pa da vidimo ko tu koga
Ne mogu docekati kad ce sutra,nadam se da ce biti sve uredu,kako kazu nada poslednja umire.
Pozz drage moje. <3
Čitam neke članke na klokanici, i shvacam kako sam ja ne odgovorna osoba. Čitajući sve to, počelo me kopkat, pa sam se naručila kod ginekologa.
Radi se o nečemu sto mi se dogodilo prije dva mjeseca. Naime, uvijek imam redovite cikluse 28+-1. Menstruaciju sam dobila 21.11.2014, sto znaci da sam sljedeću očekivala 19.12. Ona nije došla, pa sam 2.1. odlučila napraviti test. Test je bio pozitivan, s jedva vidljivom drugom crticom. Dva dana nakon, opet radim test koji je bio negativan, potom opet sljedeći dan negativan. 8.1. Dolazi obilno krvarenje koje je trajalo 8 dana (inače 4-5, od 3.-5. dana samo mrljice) popraćeno jakim bolovima. Tada nisam razmišljala o djetetu, pa se nisam toliko ni zamarala time. Sada kada mi je savjest malo proradila, nemam mira. Od tada mi menstruacija ponovo dolazi svakih 28 i normalno traje. Zanima me vaše mišljenje o tome, hvata me nervoza pred odlazak doktoru.
ponekad se dogodi da nešto nije u redu s plodom ili sa ugnježđivanjem pa tijelo samo odbaci plod. nije to ništa neobično. iz nekoliko izvora sam čula da su cure nedugo poslije spontanih ostajale trudne i da je trudnoća bila uredna.
i meni se dogodilo krajem studenog, sad sam već u 8-om mjesecu trudnoće.
glavu gore, razgovaraj s ginekologom i odagnaj sumnje. sretno.
Sortiraj odgovore
Najstariji