Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    17. Ožujak 2015. 15:07

možda je bila kasnija ovulacija pa je zato manja trudnoća. jesi li i o tome razmišljala?

• leptirica2
    17. Ožujak 2015. 15:16

moje menge još uvijek nema sad idem u ljekarnu po još jedan test pa da vidimo ko tu koga 

dillb
    18. Ožujak 2015. 10:46

držim fige da za dvije nedjelje doktorica kaže da je sve u redu!!!!! 

• Suncica3
    18. Ožujak 2015. 11:07

leptirice gdje si ?sta kaze test ????

• Zoki8
    18. Ožujak 2015. 11:42

Ne mogu docekati kad ce sutra,nadam se da ce biti sve uredu,kako kazu nada poslednja umire.

little_angel
    19. Ožujak 2015. 12:00

Pozz drage moje. <3

Čitam neke članke na klokanici, i shvacam kako sam ja ne odgovorna osoba. Čitajući sve to, počelo me kopkat, pa sam se naručila kod ginekologa.

Radi se o nečemu sto mi se dogodilo prije dva mjeseca. Naime, uvijek imam redovite cikluse 28+-1. Menstruaciju sam dobila 21.11.2014, sto znaci da sam sljedeću očekivala 19.12. Ona nije došla, pa sam 2.1. odlučila napraviti test. Test je bio pozitivan, s jedva vidljivom drugom crticom. Dva dana nakon, opet radim test koji je bio negativan, potom opet sljedeći dan negativan. 8.1. Dolazi obilno krvarenje koje je trajalo 8 dana (inače 4-5, od 3.-5. dana samo mrljice) popraćeno jakim bolovima. Tada nisam razmišljala o djetetu, pa se nisam toliko ni zamarala time. Sada kada mi je savjest malo proradila, nemam mira. Od tada mi menstruacija ponovo dolazi svakih 28 i normalno traje. Zanima me vaše mišljenje o tome, hvata me nervoza pred odlazak doktoru.

dillb
    19. Ožujak 2015. 12:53

ponekad se dogodi da nešto nije u redu s plodom ili sa ugnježđivanjem pa tijelo samo odbaci plod. nije to ništa neobično. iz nekoliko izvora sam čula da su cure nedugo poslije spontanih ostajale trudne i da je trudnoća bila uredna. 
    i meni se dogodilo krajem studenog, sad sam već u 8-om mjesecu trudnoće. 
    glavu gore, razgovaraj s ginekologom i odagnaj sumnje. sretno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.