Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara12
    15. Ožujak 2015. 14:42

tamniji urin moze biti znak dehidracije

sara

• leptirica2
    15. Ožujak 2015. 18:33

pozdrav svim curama ženama i mamama =)
    dakle imam pitanjce.. zadnja menstruacija bila mi je 12.velače danas je 15.ožujka i menge još uvijek nema.. danas sam napravila test trakicu  koja je pokazala samo1 crticu.. :( dali je to prerano ili da sačekam još koj dan i opet ponovim.. imam stalno grčeve ko da ču svaki čas procurit spava mi se, grudi bolne, mučnina.. više nezz kaj da mislim.. a radimo na bebi,,, utješite meeee =)

LuKi5
    15. Ožujak 2015. 18:38

leptirica, kakvi su ti ciklusi. Je li uredno dobivas svaki mjesec menstruaciju? 
    Sto se tice testa, ako ti ne dode menstruacija kroz par dana ponovi test. Kad je trudnoca skroz malena I ako je ovulacija bila kasnije onda je moguce da test bude lazno negativan, jer razina beta hcg je jos premalena da bi test bio osjetljiv I pokazao se pozitivnim.

14.06.2014. L ♥

• leptirica2
    15. Ožujak 2015. 18:40

ne dobivam baš redovito, ciklus mi je 30-31 dan... nadam se iskreno da vještica neče doči... =)

Pepita2109
    15. Ožujak 2015. 19:10

leptirica ciklus od 30-31dan je i više nego uredan, ja sam imala 32-40 pa je i to u granici normale, tako da kroz koji dan ponovi test, ako ne dođe javi se doktoru

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• leptirica2
    15. Ožujak 2015. 19:12

hvalaaa =)

Pepita2109
    15. Ožujak 2015. 19:13

ma nema na čemu i sretnooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Zoki8
    17. Ožujak 2015. 12:45

[left]
    Dobar dan,moze li mi neko odgovoriti da se mogu smiriti?Zadnju menstruaciju sam imala 21.01.2015 po mom nekom racunu trebala sam dobiti 17.02 ili 19.02 ali nisam cekala sam da jos prodje deset dana i uradila test bio je pozitivan.Narucim se na pregled na ultrazvuku se videlo samo GV tad je bio 05.03 pa mi je doktorica rekla da dodjem na kontrolu ultrazvuka za dve nedelje.Sad trebam ici 19.03 na ultrazvuk ali me ubi neizvesnost.Pa ako moze nek vase misljenje?Unapred hvala

[/left]

• mama@
    17. Ožujak 2015. 14:08

Zoki cestitam ti od ....
    Vjerujem da ce sve biti uredu i da ces vidjeti svoju bebicu na slijedecoj kontroli

• Zoki8
    17. Ožujak 2015. 15:04

Ne mogu docekati,ubi me ova nervoza.Citala sam svasta pa me malo i strah.Zato sam na ovaj forum se registrovala da cujem i druga iskustva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.