Bok svima!!
Ja sam nova :), al se ne osjećam tako jer as tooooliko čitam iz mjeseca u mjesec tražeći neki 'znak' da se barem jedna trudnica osjeća kao ja prije mengice...pa sam se ovaj mjesec odlučila i službeno pridružiti, da ne šijam više ;))
Tako da eto, dečko i ja radimo on-off na bebi, kako smo raspoloženi koji mjesec, ne pikiramo baš previše u dan. Nova menga bi trebala stići 17.03. A ja sam 09.03. cijeli dan imala probadanje u lijevom jajniku (bila na ultrazvuku netom prije, ovulacija mi je bila na toj strani)...I danas me krenulo malo šarafit u trbuhu, ništa strašno, ali osjetljivije mi je. Vjerovatno kreće menga za 5 dana. Iako otkako pokušavamo mi se čini da nikad prije nisam imala baš tako rane znakove menge hehe..šta ti je opsesija ;)
Čipka dobro dosla.... nisi rekla dalisi taj dan O imala odnose. Ako jesi onda je moguce da M nece ni doci

jesam, baš smo tih dana bili aktivniji ;) a jučer mi krenuo neki lagani smeđi spotting..nemam pojma jel to najava menge koja treba doć 17.03. ili kaj? glava ko balon od razmišljanja o silnim opcijama hehe
Samo si nemoj puniti glavu losim slikama... pozitiva, pozitiva i samo pozitiva. Puno srece zelim
Samo si nemoj puniti glavu losim slikama… pozitiva, pozitiva i samo pozitiva. Puno srece zelim
utjeće moja pozitiva na tebe...
Samo si nemoj puniti glavu losim slikama… pozitiva, pozitiva i samo pozitiva. Puno srece zelim
utjeće moja pozitiva na tebe...

Sto znaci kad urin potamni... to sam par puta primjetila.... dosta puta sam znala bit nervozna i cak sam znala doc do toga da sam skoro izgubila strpljenje i zivci su mi znali rast sve vise i vise.. jucer sam preko dana dosta puta isla na wc... i zna mi udarit u noge... jucer kad sam spavala preko podne bila mi je muka al ne toliko... sta mislite bi li mogla bit trudna... postoji li ta mogucnost...
Vesela
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji