Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    09. Ožujak 2015. 13:08

Zar nikoga nema s mogucim dobrim vijestima?

• mama@
    12. Ožujak 2015. 16:20

nitko ni sa simptomima?

Čipka
    12. Ožujak 2015. 17:18

Bok svima!!
    Ja sam nova :), al se ne osjećam tako jer as tooooliko čitam iz mjeseca u mjesec tražeći neki 'znak' da se barem jedna trudnica osjeća kao ja prije mengice...pa sam se ovaj mjesec odlučila i službeno pridružiti, da ne šijam više ;))
    Tako da eto, dečko i ja radimo on-off na bebi, kako smo raspoloženi koji mjesec, ne pikiramo baš previše u dan. Nova menga bi trebala stići 17.03. A ja sam 09.03. cijeli dan imala probadanje u lijevom jajniku (bila na ultrazvuku netom prije, ovulacija mi je bila na toj strani)...I danas me krenulo malo šarafit u trbuhu, ništa strašno, ali osjetljivije mi je. Vjerovatno kreće menga za 5 dana. Iako otkako pokušavamo mi se čini da nikad prije nisam imala baš tako rane znakove menge hehe..šta ti je opsesija ;)

• mama@
    12. Ožujak 2015. 21:49

Čipka dobro dosla.... nisi rekla dalisi taj dan O imala odnose. Ako jesi onda je moguce da M nece ni doci 

Čipka
    13. Ožujak 2015. 14:19

jesam, baš smo tih dana bili aktivniji ;) a jučer mi krenuo neki lagani smeđi spotting..nemam pojma jel to najava menge koja treba doć 17.03. ili kaj? glava ko balon od razmišljanja o silnim opcijama hehe

• mama@
    13. Ožujak 2015. 14:34

Samo si nemoj puniti glavu losim slikama... pozitiva, pozitiva i samo pozitiva. Puno srece zelim

• Vesela2
    15. Ožujak 2015. 12:02

Sto znaci kad  urin potamni... to sam par puta primjetila.... dosta puta sam znala bit nervozna i cak sam znala doc do toga da sam skoro izgubila strpljenje i zivci su mi znali rast sve vise i vise.. jucer sam preko dana dosta puta isla na wc... i zna mi udarit u noge... jucer kad sam spavala preko podne bila mi je muka al ne toliko... sta mislite bi li mogla bit trudna... postoji li ta mogucnost...

Vesela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.