Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    15. Prosinac 2014. 08:33

Dan cure..evo ja sam danas nešto malo prokrvarila pa se nadam da nije gospa uranila...nadam se da je moguće da sam trudna bez obzira na to krvarenje..

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• duxy
    15. Siječanj 2015. 09:30

Pozdrav curke!
    Imala bih jedno pitanje pa ako je netko bio u sličnoj situaciji da mi da savjet :)
    Uglavnom imam neredovite cikluse 28-35 dana. koji put i 40 dana. zadnju mjesečnicu dobila sam 30.12. i trajala je do 3.1. s tim da je bila obilnija možda prva dva dana, kasnije i ne toliko.
    Pms je bio sasvim običan prije te mj..znači bolne grudi, glad, živčanija i prvi dan ciklusa bol u donjem dijelu trbuha. 6.01. imala sam odnos s dečkom i svršio je u mene. odmah drugi dan grudi su me počele strašno boljeti i ta bol traje i danas a znači prošla su dva tjedna samo bol nije toliko velika. Prošli tjedan imala sam iscjedak bezbojni dok mi je ove dane gust i bijel. stalno sam gladna a skužila sam da sam i dosta živčana. znam da je nemoguće da ako sam i ostala trudna odmah osjetitii te simptome ali zabrinjavaju me grudi, koje su me počele boljeti skoro odmah nakon završetka zadnje mjesečnice i još uvijek kad ih taknem osjeti se bol. Jel netko bio u sličnoj situaciji i koje je vaše mišljenje svega toga?

leptirica0608
    20. Siječanj 2015. 09:16

Drage moje klokanice, evo i ja Vam se pridružujem.
    Dragi i ja smo od prošlog mjeseca počeli raditi na bebici.
    Menstruacija mi je svakih 26 dana, nikada ne kasni, točna je u sat.
    Mislim da mi je ovulacija bila 06.01.(žuto tijelo je bilo u jajniku).
    Sada kasni 2 dana, napravila sam nekoliko testova od 10 dana do danas (14 dan), svi redom su bili negativni.
    Pročitala sam sve moguće članke i forume…da li je prerano za test????

• mare2
    27. Siječanj 2015. 19:14

undefined

Pozdrav,
    drage moje nova sam ovdje. I moram s vama podijeliti svoje iskustvo kako bi mi bilo lakše izdržati još nekoliko dana…
    Uglavnom, moj problem je ovaj:
    U 5 mjesecu, 8 i u 11 prosle godine sam primjetila nešto. Dobila sam M 25 ili 26 dan ciklusa koji je inače 29-30.  S obzirom da želimo bebu već dugo i ne pazimo se, ali smo i išli ako bude bude, jedino na što sam ja pazila je da zapišem kad smo imali odnose…i tako je ispalo da smo po mom kalendaru uspjeli pogoditi baš plodne dane u tim mjesecima. Sumnja se javila..
    I tako smo ovaj mjesec svjesno i namjerno baš radili na bebi. Danas mi je 25 dan ciklusa.
     Grčevi su tu kao i sva 3 puta do sada. Ali danas sam preuzela inicijativu i kupila test. Pokazale su mi se 2 Crte. Suze, smijeh… a sada strah. Znam da je moguće da sam i prošla 3 puta bila trudna ali da se nije primilo i toga me strah…
    Sad mi je krivo što sam napravila test jer znam da je narednih 5-6 dana lutrija…
    Naravno kod doktorice mogu tek 9.2. …

mare

• Anchy23
    25. Veljača 2015. 11:49

Pozdrav! Nova sam ovdje, i imam pitanje ako je netko imao slično iskustvo. Na dan ovulacije dragi je svršio u mene, a dan-dva kasnije samo sam osjećala probadanje u području desnog jajnika. Zanima me kolika je mogućnost da ostanem trudna?

StellaMaris
    25. Veljača 2015. 16:16

Neznam koliko je prošlo od tog odnosa ali ako te boljelo samo dva dana nakon, to nije simptom trudnoće jer bi to bilo prerano

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.