Menstruacija a trudna😮😮

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mimas

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav..ja i muz planiramo bebu i imali smo nezasticene odnose u plodnim danima ali sad sam dobila 4 dana prije ocekivane M i nije mi ista kao sto inace bude neego je svjetlije boje i na ulosku nema puno samo kad se obrisem..dali je moguce da je to imlatacijsko krvarenje i kad bi mogla napraviti test,tek kad zavrsi ili mogu odma ? 

Zamia

Broj poruka: 89

Prijavi adminu

mimas

Pozdrav..ja i muz planiramo bebu i imali smo nezasticene odnose u plodnim danima ali sad sam dobila 4 dana prije ocekivane M i nije mi ista kao sto inace bude neego je svjetlije boje i na ulosku nema puno samo kad se obrisem..dali je moguce da je to imlatacijsko krvarenje i kad bi mogla napraviti test,tek kad zavrsi ili mogu odma ?

Pozdrav, ako je 4 dana do ocekivane M na osjetljivim testovima od 10mlu (npr. Test clear blue za rano utvrđivanje trudnoće) se vec sada moze vidjeti, najbolje sutra ujutro s prvim urinom, a ako imate strpljenja sačekajte jos 4 dana pa na dan očekivane M napravite bilo koji test. Sretnooo! 🫶🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• leona152

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Boook,
    Vidim da dugo nitko nije pisao, ali ću pokušat ja navest svoje pa možda netko sličnog iskustva vidi.
    Uglavnom, znam da "lažna menstruacija" odnosno krvarenje u ranoj trudnoci postoji (imala ga je moja mama a i sestra pa js bila trudna), ja sam dobila m prije 3 dana a prije toga sam bila uvjerena da sam trudna. Inace imam kako izrazen pms (jako bolne grudi od o pa do m), ovaj mj sam takoder imala, no grudi iako su bile bolne, nisu bile tvrde kako inace budu uvijek godinama bez iznimke, ovaj put su mekane, a ipak bolne. Dobila sam m bez naznake da ću ju dobiti (obicno mi bude pritisak kao pred veliku nuzdu ili grcevi), krvarenje mi je ful slabo iliti oskudno i dalje bez grca bez ikakve boli, da ne krvarim ne bi niti znala da imam m.
    Ugl, test ceka u ormaricu i ja ne znam jel uopce ima smisla da piskim ili ne. Svakako imam termin 31.1 za MPO postupak, ali bilo bi super da ostanem trudna prije svega toga..tako da ako netko ima slicno iskustvo a da je ishod bio pozitivan bilo bi super, da budem potaknuta da pislim u taj test koji me gleda..

• Matka12

Prijavi adminu

Pozdrav, nova sam ovdje i ako bi netko imao slično iskustvo i riječ utjehe bilo bi super. Naime, prije 4 dana sam radila test na T bio je pozitivan, u utorak ponovo uradim i blago svijetla crtica se pojavila. Kasni mi već 8 dana, a prije toga sam imala grčeve ali blage i ova zadnja tri dana mi se pojavio smedji iscjedak, ali grceva nema. Danas se trebam naručiti kod svoje ginekologinje da vidim o čemu se radi. Ali jako sam zabrinuta i postoji strah da nije biokemijska trudnoca. Inače imam PCOS 😏

• Matka12

Prijavi adminu

leona152

Boook,
    Vidim da dugo nitko nije pisao, ali ću pokušat ja navest svoje pa možda netko sličnog iskustva vidi.
    Uglavnom, znam da "lažna menstruacija" odnosno krvarenje u ranoj trudnoci postoji (imala ga je moja mama a i sestra pa js bila trudna), ja sam dobila m prije 3 dana a prije toga sam bila uvjerena da sam trudna. Inace imam kako izrazen pms (jako bolne grudi od o pa do m), ovaj mj sam takoder imala, no grudi iako su bile bolne, nisu bile tvrde kako inace budu uvijek godinama bez iznimke, ovaj put su mekane, a ipak bolne. Dobila sam m bez naznake da ću ju dobiti (obicno mi bude pritisak kao pred veliku nuzdu ili grcevi), krvarenje mi je ful slabo iliti oskudno i dalje bez grca bez ikakve boli, da ne krvarim ne bi niti znala da imam m.
    Ugl, test ceka u ormaricu i ja ne znam jel uopce ima smisla da piskim ili ne. Svakako imam termin 31.1 za MPO postupak, ali bilo bi super da ostanem trudna prije svega toga..tako da ako netko ima slicno iskustvo a da je ishod bio pozitivan bilo bi super, da budem potaknuta da pislim u taj test koji me gleda..

Kod mene je slična situacija...meni je M kasnila  uradila sam test i bio je pozitivan, i baš taj dan pojavi se smedji iscjedak jedva primjetan  i evo već 8 dana nemam M kao M ( jer inače imam jako bolne M), grčeve sam imala dva tri dana i sad taj iscjedak , ne znam je li pocetak M ili sto je 🤷‍♀️.trenutno čekam da se zakazem na pregled, ali strah je tu da nije biokemijska T.

• Matka12

Prijavi adminu

bubamara_20

Hej zene ovako trebala sam dobit 17.6.dobila sam 15.6. 2 dana mi je poranilo.Imali smo odnose za vrijeme plodni dana i na dan ovulacije.Medjutim noc prije sto sam dobila imala sam tackasto svijetlo rozo na gacama sutri dan sam imala mrljicu rozkastu onda sam pocela krvariti drugi dan je bilo obilnije a evo 3ci dan cas ima cas nema malo rozo pa smeđkasto nije obilno znali neko o cemu je rijec.Grudi su mi osjetljivije i nekako vece stomak me je bolio muklo prvi dan i podje mi se kao grciti donji dio stomaka.Radimo na bebici pa ne znam sta bi moglo biti hvalaa

Pozdrav,znam da je post star, ali mene zanima što je bilo na kraju. Ste ostali trudni ili?Jer kod mene je ista situacija. Tockasto krvarenje s blagim grčevima, test je pokazao pozitivno ali me brine što krvarim braonkasto. Trenutno čekam pregled pa sam u strahu 

Zamia

Broj poruka: 89

Prijavi adminu

Matka12

bubamara_20

Hej zene ovako trebala sam dobit 17.6.dobila sam 15.6. 2 dana mi je poranilo.Imali smo odnose za vrijeme plodni dana i na dan ovulacije.Medjutim noc prije sto sam dobila imala sam tackasto svijetlo rozo na gacama sutri dan sam imala mrljicu rozkastu onda sam pocela krvariti drugi dan je bilo obilnije a evo 3ci dan cas ima cas nema malo rozo pa smeđkasto nije obilno znali neko o cemu je rijec.Grudi su mi osjetljivije i nekako vece stomak me je bolio muklo prvi dan i podje mi se kao grciti donji dio stomaka.Radimo na bebici pa ne znam sta bi moglo biti hvalaa
    Pozdrav,znam da je post star, ali mene zanima što je bilo na kraju. Ste ostali trudni ili?Jer kod mene je ista situacija. Tockasto krvarenje s blagim grčevima, test je pokazao pozitivno ali me brine što krvarim braonkasto. Trenutno čekam pregled pa sam u strahu

Pozdrav, kao neko ko je imao biokemijsku… najbolje ce vam reci test iz krvi BHCG radi li se o zdravoj trudnoći ili nazalost biokemijskoj. Ginekolog u tako ranoj trudnoći nece moci nista vidjeti na uzv.

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.