Evo juce sam bila kod ginekologa,i dala urin u labaratoriji i nema trudnoce,stvarno ne znam sta se desava.Uglavnom ako krvarenje ne prestane za 5-6 dana da idem opet na kontrolu nista mi vise nije dala .Samo kod mene izgleda test pokazuje lazno pozitivno.I da li je labaratoriki test urina 100% siguran
Evo juce sam bila kod ginekologa,i dala urin u labaratoriji i nema trudnoce,stvarno ne znam sta se desava.Uglavnom ako krvarenje ne prestane za 5-6 dana da idem opet na kontrolu nista mi vise nije dala .Samo kod mene izgleda test pokazuje lazno pozitivno.I da li je labaratoriki test urina 100% siguran
Kakvog urina? Vadi se krv za betu a ne daje urin...?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mene je ginekolog poslo da dam urin u labaratoriji,i samo mi je rekla.da je test negativan i tjt.Nemam se vise cemu nadam,a neki osjecaj mi bas neda mira.Vidjet cemo samo da hoce krvarenje prestat,jer pored krvarenja nema sanse imat trudnocu izgleda.Samo ne znam kako mi test tako pokazuje,al ocio bacanje para samo
Mene je ginekolog poslo da dam urin u labaratoriji,i samo mi je rekla.da je test negativan i tjt.Nemam se vise cemu nadam,a neki osjecaj mi bas neda mira.Vidjet cemo samo da hoce krvarenje prestat,jer pored krvarenja nema sanse imat trudnocu izgleda.Samo ne znam kako mi test tako pokazuje,al ocio bacanje para samo
Znaci neznam koji ginekolog daje uputnicu za urin da vidite dal ste trudni ili ne 🤣🤣🤣ovo prvi puta cujem... pogotovo ako krvarite ...vadi se krv a ne urin....i to u labaratorij..🤣... no dobro ja bi svakako na vasem mjestu isla vadit betu koja se vadi iz krvi ...
Pozitivan test ne moze biti lazno pozitivan moze biti biokemiska trudnoca ili nesto sasvim trece...
Svakako sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala vam.U Sloveniji sam,skoro sam dosla pa ne znam jos dobro sve.Al danas cu potrazit i idem privatno da vise ne razmisljam.Prave me ludom,a dva testa sam radila prvi pokazao 1-2 tjedna,za 7-8 dana sam opet radila i pokazuje 2-3 tjedna.Bas mi nejasno,al svakako sljedece sedmice idem privatno da vidim na cemu sam.Hvala ti na savjetu
Pozdrav drage mame. Nadam se da Ce neka od vas odgovoriti. Naime, zadnju M sam dobila 31.10. stigla je 3 dana prije. Ali nekako mislim da je bila "lazna". Prije nego sam dobila imala sam neke simptome trudnoce, bolove u trbuhu, ne kakve inace ima prije m, probadajuca bol u bradavicama, glavobolja, cesto mokrenje. Menstruacija je bila ajmo reci normalna. Malo manje obilna, vise vodena. Trajala je 4 dana, inace traje najmanje 6. Kad je zavrsila simptomi su i dalje tu, plus se pojavila mucnina, mokrim svakih 10minuta. Napravit ću test svakako, ali do toga, ako ima neka od vas iskustva sa laznom menstruacijom da podijeli.
Pozdrav drage mame. Nadam se da Ce neka od vas odgovoriti. Naime, zadnju M sam dobila 31.10. stigla je 3 dana prije. Ali nekako mislim da je bila "lazna". Prije nego sam dobila imala sam neke simptome trudnoce, bolove u trbuhu, ne kakve inace ima prije m, probadajuca bol u bradavicama, glavobolja, cesto mokrenje. Menstruacija je bila ajmo reci normalna. Malo manje obilna, vise vodena. Trajala je 4 dana, inace traje najmanje 6. Kad je zavrsila simptomi su i dalje tu, plus se pojavila mucnina, mokrim svakih 10minuta. Napravit ću test svakako, ali do toga, ako ima neka od vas iskustva sa laznom menstruacijom da podijeli.
Mila -Moguce je da se radilo i o implementaciji ploda, ali bez testa krvi (Bhcg) ili urina nitko vam ne moze sa sigurnošću reci radi li se o T ili je ipak bila M.
Probajte napraviti još jednom test, drzim fige i nadam se pozitivnom ishodu, sretno🤞🫶🏻
Pozdrav drage mame. Nadam se da Ce neka od vas odgovoriti. Naime, zadnju M sam dobila 31.10. stigla je 3 dana prije. Ali nekako mislim da je bila "lazna". Prije nego sam dobila imala sam neke simptome trudnoce, bolove u trbuhu, ne kakve inace ima prije m, probadajuca bol u bradavicama, glavobolja, cesto mokrenje. Menstruacija je bila ajmo reci normalna. Malo manje obilna, vise vodena. Trajala je 4 dana, inace traje najmanje 6. Kad je zavrsila simptomi su i dalje tu, plus se pojavila mucnina, mokrim svakih 10minuta. Napravit ću test svakako, ali do toga, ako ima neka od vas iskustva sa laznom menstruacijom da podijeli.Mila -Moguce je da se radilo i o implementaciji ploda, ali bez testa krvi (Bhcg) ili urina nitko vam ne moze sa sigurnošću reci radi li se o T ili je ipak bila M.
Probajte napraviti još jednom test, drzim fige i nadam se pozitivnom ishodu, sretno🤞🫶🏻
Hvala na odgovoru. Napravila sam test, negativan. Ocito se ciklus malo poremetio.
Sortiraj odgovore
Najstariji