Mame,imam pitanje..sve u svemu imam dosta neredovne men. Medjutim u prosincu sam dobila 4 i sve je bilo okej,muz i ja se nakon toga nismo pazili jer stvarno zelimo bebicu a kako je on na terenu nismo bas svaki mjesec skupa. Ovaj mjesec mi je dosta kasnila na sto smo se ponadali ,napravili 2 testa i oba bila negativna. 13-og ujutro evo vjestice,trajala 4 dana kao i obicno nista vise nista manje. Od kada je zavrsila svaki dan ostra probadanja dolje,vise kao i pritisak na ledja,o mucninama i glavobolji da ne pricam,te sam primjetila da sam uz svu muku dobila kilu a to je za mene previse jer vec 3 godi e samo padam na kilazi a gore nikako..Dali mislite da je ipak moguca trudnoca uz sve to i dali moram bas cekati iducu m. ili bi mogla napraviti test ili izvaditi betu koja bi pokazala da se veselim sa razlogom? Nisam nova u ovome,imam dvoje prekrasne djece alii zarko zelim jos pa se ne zelim nadati ako je to sve u mojoj glavi.
16.05.2016 💁♂️
14.11.2019 💁♀️
Mame,imam pitanje..sve u svemu imam dosta neredovne men. Medjutim u prosincu sam dobila 4 i sve je bilo okej,muz i ja se nakon toga nismo pazili jer stvarno zelimo bebicu a kako je on na terenu nismo bas svaki mjesec skupa. Ovaj mjesec mi je dosta kasnila na sto smo se ponadali ,napravili 2 testa i oba bila negativna. 13-og ujutro evo vjestice,trajala 4 dana kao i obicno nista vise nista manje. Od kada je zavrsila svaki dan ostra probadanja dolje,vise kao i pritisak na ledja,o mucninama i glavobolji da ne pricam,te sam primjetila da sam uz svu muku dobila kilu a to je za mene previse jer vec 3 godi e samo padam na kilazi a gore nikako..Dali mislite da je ipak moguca trudnoca uz sve to i dali moram bas cekati iducu m. ili bi mogla napraviti test ili izvaditi betu koja bi pokazala da se veselim sa razlogom? Nisam nova u ovome,imam dvoje prekrasne djece alii zarko zelim jos pa se ne zelim nadati ako je to sve u mojoj glavi.
Pa probaj napraviti test još jednom ako bude negativan , idi na vađenje bete, čitala sam da je puno žena imalo menstruaciju a bile su na kraju trudne , i onda onu sljedeću nisu dobile .. tako da sve je moguće
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Mame,imam pitanje..sve u svemu imam dosta neredovne men. Medjutim u prosincu sam dobila 4 i sve je bilo okej,muz i ja se nakon toga nismo pazili jer stvarno zelimo bebicu a kako je on na terenu nismo bas svaki mjesec skupa. Ovaj mjesec mi je dosta kasnila na sto smo se ponadali ,napravili 2 testa i oba bila negativna. 13-og ujutro evo vjestice,trajala 4 dana kao i obicno nista vise nista manje. Od kada je zavrsila svaki dan ostra probadanja dolje,vise kao i pritisak na ledja,o mucninama i glavobolji da ne pricam,te sam primjetila da sam uz svu muku dobila kilu a to je za mene previse jer vec 3 godi e samo padam na kilazi a gore nikako..Dali mislite da je ipak moguca trudnoca uz sve to i dali moram bas cekati iducu m. ili bi mogla napraviti test ili izvaditi betu koja bi pokazala da se veselim sa razlogom? Nisam nova u ovome,imam dvoje prekrasne djece alii zarko zelim jos pa se ne zelim nadati ako je to sve u mojoj glavi.Pa probaj napraviti test još jednom ako bude negativan , idi na vađenje bete, čitala sam da je puno žena imalo menstruaciju a bile su na kraju trudne , i onda onu sljedeću nisu dobile .. tako da sve je moguće
Malo je glup naziv ove teme. Ne moze se imati menstruacija u trudnoci, ali mogu se imati krvarenja nalik menstruaciji, a uzroci su razliciti-najcesci je hematom.
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Pozdrav drage ženice,
Imam sljedeću situaciju, zadnja M 7.-11.1., ovulacija 22.1. (pratim trakicama za ovulaciju) u to vrijeme ciljani nezaštićeni odnosi. Inače imam jako obilne M, 6.2. sam dobila M ali ni četvrtinu krvarenja kao inače. Grudi me prestanu boliti obično odmah prvi dan ali sad to nije slučaj pa sam napravila test i plusić se odmah pokazao. Kolike su šanse da je u pitanju trudnoća? Naručena sam kog gine 3.3
Pozdrav svima,
Nova sam ovdje i vec sada lagano luda.
MN i ja pokusavamo dobiti bebu. Zadnja m 5.3 ciklus 30 dana.
I sad zadnjih 10dana sve neki cudni simptomi... Mucnine, slabost odlazak na wc svakih 5 min, napravim test popodnevnim urinom dan prije ocekivane m i blago vidljiva druga crtica. Danas ujutro procurim bas kao prava m, napravim sad test i negativan je, radi li se tu o biokemijskoj ili ipak mozda ima nade da sam trudna, da je test pogrijesio..
Monik
Pozdrav, zanima me jedna stvar..U zadnjih mjesec dana imam vrtoglavice i jako visok tlak i otkucaje srca.. M sam trebala dobiti 7.4 i tako je i bilo te sam dobila 7.4 i trajala mi je do 10.4 i cjeli dan je nije bilo, a dosla mi je 11.4 i i skroz je svjetla boja i cudnjikavog je mirisa nije kao prije.M mi uvijek kasni od 10-15 dana a sad je tocno na vrijeme, pa me sokiralo. I svako malo me vrtoglavica vata i povraca mi se i imam jake grčeve u donjem djelu..Ova M je drukcija od ostalih.. Ne znam sto da radim.. Jeli moguca trudnoca u ovom slučaju ili nije.. Hvalaa
Pozdrav, zanima me jedna stvar..U zadnjih mjesec dana imam vrtoglavice i jako visok tlak i otkucaje srca.. M sam trebala dobiti 7.4 i tako je i bilo te sam dobila 7.4 i trajala mi je do 10.4 i cjeli dan je nije bilo, a dosla mi je 11.4 i i skroz je svjetla boja i cudnjikavog je mirisa nije kao prije.M mi uvijek kasni od 10-15 dana a sad je tocno na vrijeme, pa me sokiralo. I svako malo me vrtoglavica vata i povraca mi se i imam jake grčeve u donjem djelu..Ova M je drukcija od ostalih.. Ne znam sto da radim.. Jeli moguca trudnoca u ovom slučaju ili nije.. HvalaaNapravi test pa ces znati.
Radim al je negativan a kod ginekologa sam tek kraj 6 mj
Pozdrav, žene, majke, kraljice....
Već godinu dana dragi i ja radimo na djetetu, ali ne ide. Od trenutka kada smo krenuli, moje tijelo je odlučilo biti buntovno, a pratiti moje cikluse postala je prava drama. Konstantno su mi kasnile menstruacije i davale mi lažnu nadu. Ova zadnja je kasnila, a kada je došla, trajala je deset dana. Čitala sam razno razne članke i naišla na jedan koji kaže, možete biti i trudni... I što ću ja, nego napraviti test. Test - pozitivan. Grudi su me voljele prije no što ću dobiti (jedno dva tjedna prije), za vrijeme menstruacije i još uvijek me bole, dakle mjesec dana u komadu me bole. Imala sam i bolove u leđima. O promjenama raspoloženja ne želim niti pisati jer su bile nenormalne. U suštini, ja se osjećam nenormalno. Sumnjam u pozitivan ishod, test ću ponoviti za koji dan i nekako pretpostavljam da će se tada pokazati negativnim. Termin kod ginekologa mi je trenutno predaleko, koliko ja gorim od znatiželje.
Ono što sam ja pronašla je biokemijska trudnoća, Al ne znam je li to vezano samo za IVF ili i za prirodne trudnoće...
Svaki savjet i lijepa riječ je dobrodošla... Hvala.
Pozdrav, imam upit. Naime kasnila mi je menga i prošli mjesec 26 dana, ali je onda stigla i normalno trajala 5 dana. Ovaj mjesec je ponovno kasnila 22 dana i onda došla. Prvo je bila tamno smeđe boje onako čokoladne i to vrlo malo i više se vidjelo kad bi se obrisala. Nakon toga je bila malo crvenija i malo više, ali ni to nije dugo trajalo pa je opet prešla u neko svjetlo roza krvarenje pa opet smeđe i tako se izmjenjuje. Na ulošku je uvijek vidljivo svega par kapi dok se više vidi kad se obrišem. Ono što sam primijetila zadnjih par dana je neki osjećaj punoće ili napuhanosti u trbuhu i neki pritisak u donjem djelu trbuha. Nisam imala grčeve kakve inače imam kad imam mengu. I grudi imam dojam da su više nabujale. Apetit mi je nekad okej a nekad mi je muka i imam osjećaj da ću se ispovračati isto kao i promjene raspoloženja i umor. Ginekologici idem na pregled, ali ne mogu dočekat taj pregled i ne znam dali da provjerim testom. Radila sam ga par dana nakon izostanka i bio je negativan, ali nakon toga je došla ova čudna menga koju nikad nisam imala. Nemam nikakve probleme inače da bi mi moglo od toga biti. Trenutno sam na 13-om danu "menge".
Dobro bi mi došao bilo koji savjet
Sortiraj odgovore
Najstariji