Mame poslije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    19. Lipanj 2015. 13:26

Mame koje doje, kad ste dobile mengu? 
    Ja još nikaj, a već je prošlo 6 mjeseci

Neni5
    19. Lipanj 2015. 13:43

Prvu mengu sam dobila nakon 2 mj i sad završila druga, znači nakon 2,5 mj

Vjerjojatno se hormoni igraju sa mnom, pričekat ću još pa ću nakon lita otić kontrolirati

kleaiva
    24. Srpanj 2015. 10:09

Nakon prve trudnoce dobila tek kad je curka imala 8 mj., a sad nakon druge kad je malac navrsio 4 mj. 😩 bas je super bez menge😀😀😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nixie
    13. Kolovoz 2015. 14:56

Što se te menge tiče, mali mi je sad 5 mjeseci, dojim, još je nema, ali... Već tjedan dana sam kao manijak za slatkim, izjedam sve što stignem. Tako je izgledao moj pms prije trudnoće, ali nije nikad trajalo duže od tri dana. Ima li koja slična iskustva? Jel to neki produljeni pms ili nešto deseto?

mayathequeen
    13. Kolovoz 2015. 15:17

Mene isto ubija zelja za slatkim,mogla bi samo to jest al trudim se nekak kontrolirat jer mi se svaka extra kalorija na dupe i bokove zaljepi😣😣😣..M nemam a bebix je 6.5 mj star..

Tonka18
    15. Kolovoz 2015. 11:46

ja sam dojila na početku nekih 3 mjeseca, al znači rodila sam 9.1 prvu mengu dobila na valentinovo :/

Tonka18
    16. Kolovoz 2015. 09:42

nažalost da, mislila sam da ću bar još koji mjesec proć bez nje, al 3 tjedna čišćenje i odma nakon tjedan dana vještica :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.