Mame poslije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    16. Siječanj 2015. 08:38

Mene živcira i puno sitnih madeža,kao krastica koje sam dobila,koje def moram srediti kod dermatologa.Trbuh se odmah povukao,samo kaj je sve mlohavo,nemam više trbušnjake  ali isto nosim steznik i puno pomaže

MalaMuca
    18. Siječanj 2015. 20:04

Meni visi koža na trbuhu i vidim da sam velika i po nogama i rukama. Inače nisam nikad bila sportski tip, ali sam normalno izgledala. Ja tak nemam vremena za ništ skoro. Dok mrvica spava, onda čistim, pa peglam, pa stalno imam nekaj za raditi, još i učim za te ispite i onda na kraju niti nemam snagu za ništ nego da legnem i hranim malu.  I sad uopće ne znam kaj s tim kilama, a užasno si izgledam :/

Leda2
    19. Siječanj 2015. 09:21

Cure imam pitanje za vas, prva mi je beba i trebar roditi za 3 mjeseca, svi spominjete steznike, jeste kupovale neke posebne poslje poroda ili najobičnije steznike. Vidjela sam negdje da imaju steznike baš za mame. Hvala! 

=http://lilypie.com]

kimito
    19. Siječanj 2015. 10:11

Meni je prošlo 2 i pol mjeseca od poroda, ostalo mi je 6-7 kg viška, najviše guza i noge.. svaki dan mislim kako ću pazit šta jedem, izbacit slatko i počet vježbat, ali eto ništa od toga se još nije dogodilo! 
    Friške mame, jedan savjet.. ja u trudnoći nisam dobila nijednu striju, kad sam počela dojit tako sam i prestala sa mazanjem, pogotovo sise nisam uopće mazala, najviše zbog nje da osjeti moj miris i evo prije par dana dobila strije na sisama 

Nalah
    19. Siječanj 2015. 16:58

Ja mažem cice nivea losionom,a bradavice purelanom i sve ok,ne smeta joj miris.Ja sam na krpicama za 65 kn kupila skroz novi steznik Scudotex,talijanski brend,mislim da je inače je u apotekama 150 kn,onak se rasteže i ima čičak na krajevima i odličan mi je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.