Meni je koža lica inače masna,a sad se isto dosta osušila,dehidrirana je! A za tijelo mi je jako dobra Neutrogenina krema kad je namažeš odma se upije, a ostavi neki fini sloj,nema zatezanja kože pa probajte s tim,ili uljima nakon tuširanja!
Da probaj sa melemom,morat ću i ja to probati za lice možda bude mrvicu bolje da mi se koža prestane ljuskati :-)
Ako vam je iskustvo poroda bilo neugodno, stresno, teško ili traumatično, ili vam majčinstvo 'teško pada' i ne osjećate se ugodno u ulozi majke, javite se u Savjetovališe za majke poslije poroda: klokanica.hr/roditelji/sretna-mama/otvaramo-savjetovaliste-za-majke-poslije-poroda-2569
počela mi je kosa padati prije tjedan dana, koma, ofucala sam se skroz a baš mi je bila krasna kosa.
Kile nisam skinula nikako jedino mi se trbuh malo smanjuje jer nosim steznik, kupila sam ga u ljekarni ali ga nisam mogla nositi do prije mjesec dana.Vidim da pomaže ali trbuh mi je još uvijek neki napet i ta rana poslije carskog zna boljeti na promjenu vremena . guzica i noge ko u obeliska !
Počela sam vježbati već nakon dva mjeseca nakon operacije ali pomalo ovako i onako znam biti toliko umorna da mi je i ovo dosta, nadam se lijepom vremenu skoro i dugim šetnjama s malim a time i odlazak pokoje kile.
jedino kaj me brine je da sam prokrvarila jučer a još dojim, sada ne znam dali je to možda zbog nošenja teškog tereta jer sam teglila maloga s kolicima ili normalna pojava nakon 4 mj?
Sortiraj odgovore
Najstariji