Mame poslije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    14. Svibanj 2015. 22:14

Pa mene boli jaće nego prije trudnoče, ali znam da sam čitala iskustva žena koje su se nakon trudnoče preporodile. Prije su imale strašno bolne menge, a nakon ni ne osjete
    To je sve individualno.
    Iskreno, ja bi na tvom mjestu mijenjala ginekologa. Preporučuje se prvi pregled već sa 6 tjedana. Mene je moja tad pogledala na stolu, da vidi jel sve ok i jel se vratilo na mjesto, a na uzv i papu me naručila cca tri mjeseca nakon poroda jer je rekla da je normalno da su stanice još abnormalne i da bi nalaz pape sigurno bio zbog toga loš, a to nije pravi pokazatelj, što mi ima logike. i kad sam bila s tri mjeseca je papa pokazao neke sitnije abnormalnosti pa me opet naručila početkom jeseni!

lonny
    15. Svibanj 2015. 10:05

A gle draga, sve ti se još tek vrača u normalu i normalno je da te tijelo malo zeza!Bude se sve izreguliralo, ne brini. Ali definitivno odi na pregled da otkloniš bilo kakvu mogućnost neke komplikacije!

Nalah
    10. Lipanj 2015. 16:30

Rodila sam prije 5 mj.i razgovarala sam s ginekologicom o kontracepciji te mi je preporučila Mirenu ili ako se nakon dojenja odlučim za oralnu hormonsku terapiju Qlaira tablete.Prije sam pila Yaz i imala sam stravične promjene raspoloženja,jetreni enzimi su bili katastrofa,pa bi mi ove opcije bile najbolje,a obzirom da nemam iskustva ni s jednom,zanima me da li možda netko ima

Neni5
    14. Lipanj 2015. 10:27

E sad da se malo izjadam
    Rodila sam prije 4mj, 15 dana od poroda sam imala 2 kg više od predtrudničke kilaže i super ta dva kg stoje i stoje kad odjednom počnu ići gore 😯
    Otprilike zadnja dva mjeseca se debljam bez obzira na vježbanje i koliko toliku pravilnu prehranu, u dva mj sam dobila 5 kg 😣 još uvijek dojim i lipo nam ide, ali mi nije jasno zašto ide u +
    Debljam se brže nego kad sam trudna bila........

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.