Mame koje ne doje nego koriste formulu/dohranu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    15. Listopad 2019. 13:18

MiniCooper26

zadranka86

Mame kolike su vam bebice??na kojoem ste ad.?mi smo od pocetka hipp combiotik…

Moj sa 2 mjeseca 6350kg i 64 cm. Sad sa 3 nismo jos bili pa cemo vidjeti. Jel od pocetka nadohranu koristis? Ja malo nesto dojila nazalost bezupjesno.. Long story 🤦‍♂️

Isto nesto sitno niti misec dana..istooo long story....ali ja ih imam troje dvoje sam uspjesno dojila do godinu dana..ovaj puta nije islo puste komplikacije prekinula san tabletama laktaciju...☹

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    15. Listopad 2019. 13:49

zadranka86

MiniCooper26

zadranka86

Moj sa 2 mjeseca 6350kg i 64 cm. Sad sa 3 nismo jos bili pa cemo vidjeti. Jel od pocetka nadohranu koristis? Ja malo nesto dojila nazalost bezupjesno.. Long story 🤦‍♂️

Isto nesto sitno niti misec dana..istooo long story….ali ja ih imam troje dvoje sam uspjesno dojila do godinu dana..ovaj puta nije islo puste komplikacije prekinula san tabletama laktaciju…☹

Ja da ne pricam.. Otic cu u siroko 😥 zao mi je i necu nikad prizalit. A isto tako sretna sam jer malac napreduje i sretno je dijete 🤗 ja sam se prva 2 mjeseca satrala oko toga,plakanje svaki dan

zadranka86
    15. Listopad 2019. 14:10

MiniCooper26

zadranka86

MiniCooper26

zadranka86

Isto nesto sitno niti misec dana..istooo long story….ali ja ih imam troje dvoje sam uspjesno dojila do godinu dana..ovaj puta nije islo puste komplikacije prekinula san tabletama laktaciju…☹

Ja da ne pricam.. Otic cu u siroko 😥 zao mi je i necu nikad prizalit. A isto tako sretna sam jer malac napreduje i sretno je dijete 🤗 ja sam se prva 2 mjeseca satrala oko toga,plakanje svaki dan

Ja san tad u tim mukama kad san bila samo Boga molila da mi se zaustavi laktacija..plus dobila mastitis..prosla san i ja bas muke i muke da ne kazem da san zbog rana al bas rana na bradavici zavrsila ponovo na ginekologiji di su mi odstranili taj dio koji je bio doslovno se odvalio...strasnooooo necu pricat..zaooo mi je sad i puno put pomislim zasto nisan uspila zasto je sve takooo krivo krenulo zastoo san odustala ...mozda san mogla nekako uspit..ali znam da je ovako bilo naj bolje...on ima devet ipo mj.i 10kg rodio se velik od 4kg i 54cm...ali nista mu nije nikad falilo na adp.ali da sika ima prednosti imaaa itekakve...

MiniCooper26
    15. Listopad 2019. 16:01

Da cika je uvik tu spremna, savrsene temperature i ne moras se mislit jesi prokuha vodu jesi li vruce jel hladno, koji sisac, koja bocica... Iman srice sto je on novalac prihvatio. Ima dice sto promine ad koliko puta dok ne nađu pravi. Ja se isto grizem i pitam se jeli moglo bit dugacije... Ja san ti prenila 11 dana.. On se rodio isto sa skoro 4 kg i 53 dug... Zavrsio na neonatologiji jer du mene mucili 20 sati sa rađam i onda na kraju carski i cilo to vrime mi je voda curila i dobila sam infekciju i naravno i on.. 7 dana antibiotika... Bio je uspavan i nijr htio primit sisu.. Plus ja imam uvucene bradavice.. Jedna se da izvuc a druga nikako, 🙄i jos niko ti nema pokazat... Ajme ajme.. I navikli su ga dole na ad.. Ja sam se izdajala svako 3 ure a najvise 50 i nikkao vise... A on je trazio jos.. Ja se tjesim da san mu dala onaj kolostrum pa makar iz boce... Ja mislin da jednostavno nisam imala mlika ili kad je on triba navuc nije moga... Ne znam... Satrala me ta bolnica... Al jako jako puno zena iz moje okoline ne doji.. Svi sa nekim poteskocama... Bas cudno... Fali nam edukacije.. Ne teorije nego prakse.. Citlaal san bas negdi... Mislin u Zg da patronazne dolaze prije poroda kuci i provjeravaju stanje grudi.. Upute te neke stvari prije poroda... Ali mogu ti rec da sam sebe ubila u pojam.. Da sam ja kriva... 

15. Listopad 2019. 16:21

Prijavljujem se i ja, moja je na ad od pocetka ljepo napreduje tako da mi nije ni zao sto ne dojim, rodila sam prirodnim putem i upalile mi se vena na nogi to mi je produzilo boravak u bolnici i najgore mi je to bilo psihicki nisam bila spremna na ostanak u bolnici pa me to jos vise dotuklo, mljeko mi je doslo 5 dana a ona se vec naucila na bocicu i dosta je mljeka pila cicu nije htjela prihvatiti a ja u neznanju a sestre bas od neke pomoci nisu ni bile kad mi je doslo mljeko pokusala sam izdajati al je islo vrlo malo poslje vise nije ni tilo preko izdajalice i to me jos vise slomilo jer je bolilo i odustala sam isplakala se jer sam mislila da nisam dobra majka al sad smo sretne obadvi imala sam podrsku muza i majke pa mi je nekako bilo lakse.. Isto smo na novalecu 

MVT
    15. Listopad 2019. 17:20

Moj sad ima 10,5 kg i na NANu 2 je sad. Probala sam dojit 2 tjedna, al nije dobivao na težini, a rodio se sa 4,5 kg. Samo sam jednu večer pukla i napravila bocu, on je napokon bio sit, stavila sam peršin na cice i mlijeko nestalo. Dojenje mi je bila veća muka od poroda. 😀

MiniCooper26
    15. Listopad 2019. 18:29

MVT

Moj sad ima 10,5 kg i na NANu 2 je sad. Probala sam dojit 2 tjedna, al nije dobivao na težini, a rodio se sa 4,5 kg. Samo sam jednu večer pukla i napravila bocu, on je napokon bio sit, stavila sam peršin na cice i mlijeko nestalo. Dojenje mi je bila veća muka od poroda. 😀

Meni na jednoj nestalo mlijeka a na drugoj ima ako stisnem.. Ali i to ce brzo nestati 🙄

zadranka86
    15. Listopad 2019. 19:17

MiniCooper26

Da cika je uvik tu spremna, savrsene temperature i ne moras se mislit jesi prokuha vodu jesi li vruce jel hladno, koji sisac, koja bocica… Iman srice sto je on novalac prihvatio. Ima dice sto promine ad koliko puta dok ne nađu pravi. Ja se isto grizem i pitam se jeli moglo bit dugacije… Ja san ti prenila 11 dana.. On se rodio isto sa skoro 4 kg i 53 dug… Zavrsio na neonatologiji jer du mene mucili 20 sati sa rađam i onda na kraju carski i cilo to vrime mi je voda curila i dobila sam infekciju i naravno i on.. 7 dana antibiotika… Bio je uspavan i nijr htio primit sisu.. Plus ja imam uvucene bradavice.. Jedna se da izvuc a druga nikako, 🙄i jos niko ti nema pokazat… Ajme ajme.. I navikli su ga dole na ad.. Ja sam se izdajala svako 3 ure a najvise 50 i nikkao vise… A on je trazio jos.. Ja se tjesim da san mu dala onaj kolostrum pa makar iz boce… Ja mislin da jednostavno nisam imala mlika ili kad je on triba navuc nije moga… Ne znam… Satrala me ta bolnica… Al jako jako puno zena iz moje okoline ne doji.. Svi sa nekim poteskocama… Bas cudno… Fali nam edukacije.. Ne teorije nego prakse.. Citlaal san bas negdi… Mislin u Zg da patronazne dolaze prije poroda kuci i provjeravaju stanje grudi.. Upute te neke stvari prije poroda… Ali mogu ti rec da sam sebe ubila u pojam.. Da sam ja kriva…

Slicno..ja san ti 10 sati radala i to trece zamisliii..pukla voda u 8 ujutro trudova nigdi i onda na drip..al san dobila antibio tik nakon nezz koliko da ne skupimo infekciju..sicam se bas baboce kad je rekla vec je beba puno bez vida moras primit antib.i izbjegla carski za dlaku doslovnoooo....kad se spustio nikako izac nikako pa nikako..muke moje kad se sitim on je roden tocnoo na termin 31.12.ali mi je bio najj lipsi docek u zivotu..

MiniCooper26
    16. Listopad 2019. 12:33

zadranka86

MiniCooper26

Da cika je uvik tu spremna, savrsene temperature i ne moras se mislit jesi prokuha vodu jesi li vruce jel hladno, koji sisac, koja bocica… Iman srice sto je on novalac prihvatio. Ima dice sto promine ad koliko puta dok ne nađu pravi. Ja se isto grizem i pitam se jeli moglo bit dugacije… Ja san ti prenila 11 dana.. On se rodio isto sa skoro 4 kg i 53 dug… Zavrsio na neonatologiji jer du mene mucili 20 sati sa rađam i onda na kraju carski i cilo to vrime mi je voda curila i dobila sam infekciju i naravno i on.. 7 dana antibiotika… Bio je uspavan i nijr htio primit sisu.. Plus ja imam uvucene bradavice.. Jedna se da izvuc a druga nikako, 🙄i jos niko ti nema pokazat… Ajme ajme.. I navikli su ga dole na ad.. Ja sam se izdajala svako 3 ure a najvise 50 i nikkao vise… A on je trazio jos.. Ja se tjesim da san mu dala onaj kolostrum pa makar iz boce… Ja mislin da jednostavno nisam imala mlika ili kad je on triba navuc nije moga… Ne znam… Satrala me ta bolnica… Al jako jako puno zena iz moje okoline ne doji.. Svi sa nekim poteskocama… Bas cudno… Fali nam edukacije.. Ne teorije nego prakse.. Citlaal san bas negdi… Mislin u Zg da patronazne dolaze prije poroda kuci i provjeravaju stanje grudi.. Upute te neke stvari prije poroda… Ali mogu ti rec da sam sebe ubila u pojam.. Da sam ja kriva…

Slicno..ja san ti 10 sati radala i to trece zamisliii..pukla voda u 8 ujutro trudova nigdi i onda na drip..al san dobila antibio tik nakon nezz koliko da ne skupimo infekciju..sicam se bas baboce kad je rekla vec je beba puno bez vida moras primit antib.i izbjegla carski za dlaku doslovnoooo….kad se spustio nikako izac nikako pa nikako..muke moje kad se sitim on je roden tocnoo na termin 31.12.ali mi je bio najj lipsi docek u zivotu..

Moj se nije htio spusit i dobila infekciju jer mi je voda curila 20 sati 🙄 kad ste poceli sa kašicama

Beba
    16. Listopad 2019. 13:40

Moj ima 7 mjeseci i 10 kg i 74 cm, sa kašicama smo počeli tjedan prije nego je napunio 6 mj. Ja bi isto voljela da sam mogla dojiti,ali Bože moj ,nisam i šta sad. Glavno je da smo mi dobro,u životu često ne bude onako kako smo zamišljali,a svejedno bude dobro.

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.