Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    03. Veljača 2017. 14:01

Hej zenice 😊
    Pandice ajde super da ti se jelo svida..opa razmislja se o nekim rodendanskim kolacima njamii 😆
    Meni isto najvise pase na lijevom boku,tu i tamo se malo prebacim na desni,al svaku vecer se probudim jer se ne mogu vise namjestit i nikak mi ne pase...
    Ninche jooj ja kad odem gledat te stvari meni je sve tako lijepo i slatko i sve bih pokupovala 😍 hah 
    Pahuljice zar je tolika razlika u cijenama??
    2410  kako curka?jel ju slusas?😛

Evo ja pijem popodnevnu kavicu i odmaram..napokon vikend 😀😀 dragi slobodan u nedjelju i za sad stoji da ce biti lijepo vrijeme pa sam mu vec najavila da cemo citavo popodne provest u setnjici...
    Zove me jedno jutro sefica da je kolega bolestan da ga mjenjam i ja odem taj dan,al tako mi je bilo tesko i trbuh me poslije malo bolio pa sam joj poslala poruku da vise ne mogu mjenjat kolegu naravno nije se udostojila odgovorit..sljedeci dan dode sef kaze kako je cuo to i da razumije ali jel mogu mjenjat kolegicu na drugom mjestu sljedeci tjedan 2dana kazem ja oke nije problem..posaljem mu poruku jucer da mi treba 2dana godisnjeg tog i tog datuma i on isto ne odgovara..a fkt uvijek i za glupost neku mi odgovore...al rekla sam dragom da me bas briga i da ja taj dan necu otici na posao jer sam obavjestila 10dana unaprijed..

pahuljica1901
    03. Veljača 2017. 17:12

Mamice je velika je razlika u cijenama al je zato i u placama.mi na vise kupujemo pa nam se svakako isplati... kod vas litar ulja oko 1 euro kod nas 4-5 fr jaja isto tako uglavnom isplati se doc a najvise za djecju hranu mlijeko sve osim pelena i maramica to nam je isto...kod nas lijepo vrijeme napokon sunceeee moj sin spavao kod svekra i svekrve dva dana vec pa mama malo odmara oni sa njim setaju cijele dane negdje idu dok mama puni baterije za vikend mm slobodan i subotu i nedjelju 😍😍 ja danas osjetim malo vise pritisak dole jedva cekam sta ce nam doktor rec iduci tjedan na kontroli ali molim boga samo da neizadu prerano bar jos mjesec dana nek izdrze 🤗🤗

pahuljica1901
    03. Veljača 2017. 17:15

Tako ti je svagdje na poslu kad su oni u pitanju stave sebe na prvo mjesto a kad smo mi radnici nepitaju nas ni kako smo 🤔 ja sam na bolovanju od treceg mjeseca trudnoce u pocetku su stalno zvali ispitivali dok nisam rekla da me smeta to zvanje ako nije hitno saljem bolovanje svaki mj i pustite me na miru ionako se necu vracat otkaz mi nemogu dat a sta se tice posla trazitr zamjenu moramo misliti na sebe tko ce ako necemo mi same 😘

Mamicaaa
    03. Veljača 2017. 18:38

Pa dobro al opet kad dodes tu u njemacku pokupujes sve to ustedis dosta...mi nemoze ustedit tako haha..
    Pa tebi je super kad imas baka-deda servis..taman se lijepo odmoris 😊
    Ma budu izdrzali,reci im da ne zure nece nista propustiti hehe..
    Ma katastrofa sad mi je samo zao sto sam prihvatila da mjenjam kolegicu...al nema veze izdrzat cu jos malo pa na duzi odmor 😊

04. Veljača 2017. 06:50

Mamice i ja samo na lijevom boku i to jos glavu moram podic na dva jastuka jer ako spavam na niskom imam zgaravicu ali to samo dok lezim za spavanje ovako preko dana ju nemam. I trbuh mi je sve veci pa se cak i na bok moram namjestit kako mi odg.

Muz i ja smo se dogovorili da sljedeci mjesec kupujemo i sredujemo sve za bebu, jedva cekam sada, bit cu cijela u planiranju :D a danas idemo malo po trgovinama da vidimo kakve su cijene odprilike. 

Mamice nemoj se uopce sekirati oko posla. Ti sebi moras bit na prvom mjestu i nisi nista lose postupila. Kad si ono rekla da ides na porodiljni?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    04. Veljača 2017. 12:09

Inace imam bar 2 budenja tokom noci..1x moram ic piskit jer mi trbuh bude nekako pretezak i 2x jer mi vise ne pase na lijevom boku sva se valjda jadna pokocim pa se ne mogu namjestit haha...zamisli ak nas vec sad muci to sto ce tek bit za koji mjesec uhhh hah..
    Zar jedina ja nista jos ne kupujem? Hahaha javi nam ak gdje vidis povoljne i dobre stvari 😊
    Ma ne brinem ja,al sam morala podjelit s nekim sto mi je malo zasmetalo...a do Uskrsa bih trebala kao raditi..

Ninche9
    04. Veljača 2017. 15:12

Ako neces vise moci javi se doktorici. Sad moras misliti na sebe. A primanja ce ti uz zabranu doktorice ostati priblizno ista.

• Bonjovi
    04. Veljača 2017. 17:08

Pozdrav svim mamama i onima koje ce to tek postati…ja sam isto u njemackoj malo vise od godine dana…inace sam u freiburgu, pa ako ima neka tu u blizini??
    Tek sam sada vidjela ovu temu :) 
    I da..imam sincica od 4 i pol mjeseca

Ninche9
    04. Veljača 2017. 19:31

Hey i mi smo danas bili doma, vani jako puse i bas je vrijeme za sjediti u kuci. 
    Bonjovi jesi bas u Freiburgu ili okolica?

Mamicaaa
    04. Veljača 2017. 21:15

Ninche ma znam da..rekla sam ja da budem radila koliko god mogu,bas me briga hah..kak je tebi na poslu?

Danas smo izgleda svi u kuci hah..moj dragi radi dns tako da smo sutra u setnjici..al dan je bio predivan 🌞 cijeli dan su mi prozori bili otvoreni..nadam se da ce takvo vrijeme i sutra bit 😊
    2410 ajde jos malo pa ce svi zubici izaci 😀 mislim da si nedavno rekla da je sama napravila par koraka..kako sad napreduje? 
    Je da bas leti vrijeme..meni vec 23+3 a kao da smo jucer planirali bebicu 😊😊
    Bonjovi dobro nam dosla 🤗 pa sad i nisam bas blizu..msm da ima voznje autom oko sat i pol haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.