Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana1906
    02. Veljača 2017. 15:34

pozdrav curke kako ste danas? :)

pahuljice - mineralne bi mogla non stop! haha

danas sam isla ginekologici izvanredno, pojavilo mi se sinoc par tockica smedjeg iscjedka i jutros isto par tockica, pa sam naravno bila zabrinuta i odmah trk doktoru. 
    Pricale smo rekla je da moram pratit iducih par dana bez ikakvog naprezanja bez spolnog odnosa stresa itd. 
    Kaze da joj se trudnoca cini bas vitalna. i onda sam se skroz zabrinula bas jer sam istrazivala da imaju biokemijske i vitalne. 
    Bas mi je sad stres. ali se nadam da ce sve biti u redu :(

Buduca mlada mama :)

pahuljica1901
    03. Veljača 2017. 00:50

Ninche ti si bar dokoljenke a ja sam strample do sisa sam bila stegnuta hehehe osjecala sam se ko hrenovka 😂😂

03. Veljača 2017. 06:33

Mamice preeefino je :D ali i jako zasitno .. ostalo je jos tako da danas  ne moram kuhat samo cu ispeci kruh.. :D bas je jednostavno i brzo a fino jos dok je toplo pa bude onako kao kremasto :) 

Ivana to je dosta cesta pojava u pocetku. Ja sam imala u dva navrata. Prvi put kao smedi iscjedak, fras sam skoro dobila i odmah kod dr. Sve je bilo ok. Drugi put ja na faksu i odem na wc kad ono svjeza, svjeza krv. Uplasila sam se ali sam pricekala da vidim hoce li nastavit prije nego odem kod dr i na srecu vise se nikad nije pojavilo. :)

Cure kako ste danas? :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    03. Veljača 2017. 08:06

Dobro jutro
    Pahuljice bas si me nasmijala 😁
    Evo ja sam dobro, sjedimo uz kavicu i uzivamo u jutru. Kako si ti Pandice?

03. Veljača 2017. 10:52

Meni se ves vec pere a ceka me i sude.. a muz mi za dva tjedna ima rodendan pa razmisljam i o kolacima i nekim slanim kiflicama ili stapicima, što jednostavnije za napravit to bolje :D 

sinoc me tako uhvatio grc da sam se prepala. Malo je falilo da muza ne probudim. Pa si mislim kasnije da mi je to sigurno od lezanja na boku jer u zadnje vrijeme stalno spavam i lezim samo na lijevom boku. Uhvatio me grc od trbuha pa sve iza do leda.. 

i veselim se sto je napokon vikend pa mozemo skitat malo i setat :)

Ninche9
    03. Veljača 2017. 11:39

Ei evo mi smo danas bili u Mülleru..joj sto ima lijepih igracaka.. i nekih svjetlecih lampica sto pjevaju uspavanku..

03. Veljača 2017. 12:08

Ja sam neki dan bila i bas sam gledala one NUK dudice i bocice, iznenadila sam se kako je jeftino, u hr je NUK najskuplji skoro ovdje gledam dvije dudice 1,50 euro. A pampersice sam se isto iznenadila koliko su jeftinije nego u hr.. 

2410, kako si ti? kako mala danas i nocas? :) jel imas nekih planova za vikend ako je lijepo vrijeme?

pahuljica1901
    03. Veljača 2017. 13:14

Ja u njemackoj kupovala aptamil za prvog sina cijena oko 10 eura po kutiji a kod nas 24 franka a franak i euro sad nije neka razlika tako i bocice dudice kod nas dvije dude po 10 franaka uff ko da su zlatne.ja sam od avente sve uzimala

pahuljica1901
    03. Veljača 2017. 13:17

Pandice svi se veselimo vikendu hehe jos kad malo sunca izviri svi bjezimo vani 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.