pozdrav curke kako ste danas? :)
pahuljice - mineralne bi mogla non stop! haha
danas sam isla ginekologici izvanredno, pojavilo mi se sinoc par tockica smedjeg iscjedka i jutros isto par tockica, pa sam naravno bila zabrinuta i odmah trk doktoru.
Pricale smo rekla je da moram pratit iducih par dana bez ikakvog naprezanja bez spolnog odnosa stresa itd.
Kaze da joj se trudnoca cini bas vitalna. i onda sam se skroz zabrinula bas jer sam istrazivala da imaju biokemijske i vitalne.
Bas mi je sad stres. ali se nadam da ce sve biti u redu :(
Buduca mlada mama :)
Ninche ti si bar dokoljenke a ja sam strample do sisa sam bila stegnuta hehehe osjecala sam se ko hrenovka 😂😂
Mamice preeefino je :D ali i jako zasitno .. ostalo je jos tako da danas ne moram kuhat samo cu ispeci kruh.. :D bas je jednostavno i brzo a fino jos dok je toplo pa bude onako kao kremasto :)
Ivana to je dosta cesta pojava u pocetku. Ja sam imala u dva navrata. Prvi put kao smedi iscjedak, fras sam skoro dobila i odmah kod dr. Sve je bilo ok. Drugi put ja na faksu i odem na wc kad ono svjeza, svjeza krv. Uplasila sam se ali sam pricekala da vidim hoce li nastavit prije nego odem kod dr i na srecu vise se nikad nije pojavilo. :)
Cure kako ste danas? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Dobro jutro
Pahuljice bas si me nasmijala 😁
Evo ja sam dobro, sjedimo uz kavicu i uzivamo u jutru. Kako si ti Pandice?
Meni se ves vec pere a ceka me i sude.. a muz mi za dva tjedna ima rodendan pa razmisljam i o kolacima i nekim slanim kiflicama ili stapicima, što jednostavnije za napravit to bolje :D
sinoc me tako uhvatio grc da sam se prepala. Malo je falilo da muza ne probudim. Pa si mislim kasnije da mi je to sigurno od lezanja na boku jer u zadnje vrijeme stalno spavam i lezim samo na lijevom boku. Uhvatio me grc od trbuha pa sve iza do leda..
i veselim se sto je napokon vikend pa mozemo skitat malo i setat :)
Ei evo mi smo danas bili u Mülleru..joj sto ima lijepih igracaka.. i nekih svjetlecih lampica sto pjevaju uspavanku..
Ja sam neki dan bila i bas sam gledala one NUK dudice i bocice, iznenadila sam se kako je jeftino, u hr je NUK najskuplji skoro ovdje gledam dvije dudice 1,50 euro. A pampersice sam se isto iznenadila koliko su jeftinije nego u hr..
2410, kako si ti? kako mala danas i nocas? :) jel imas nekih planova za vikend ako je lijepo vrijeme?
Ja u njemackoj kupovala aptamil za prvog sina cijena oko 10 eura po kutiji a kod nas 24 franka a franak i euro sad nije neka razlika tako i bocice dudice kod nas dvije dude po 10 franaka uff ko da su zlatne.ja sam od avente sve uzimala
Pandice svi se veselimo vikendu hehe jos kad malo sunca izviri svi bjezimo vani 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji