stigli moji rezultati, nemam secer :D :D
gdje ste vi cure? cim se bavite nekako je pusto na forumu ..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hej pandice 😊
Ajde super..jedna brigica manje,sad navali na slatko 😛
Danas sam imala dosta posla i bas sam bila umorna pa sam popodne odspavala malo..
A gdje su nam ostale curke?
Pozdrav 😊
Evo i ja rodila u Njemackoj prije 7 mj..s tim da imam sina od 2i pol godine :) muz radi ja sama sa djecom..nemamo nikoga tu 😞sami smo...kakva je kod vas situacija..jeste sami ili imate nekoga svoga? Pozdrav iz Ludwigshafena 😘
Mamice ne znam sta mi je zadnjih dana ali sam pocela stalno jest one cokoladne pudinge sa onim kao slagom gore. Vec danima punim frizider s tim i svaki dan bar 2 pojedem haha valjda su mi sad pocele one koje kakve zelje za hranom.
2410 slazem se. Izgled foruma je strasan. Kako tvoja mama?
Eh da, jos jucer sam ti to htjela napisati. Imale smo ono jednom raspravu oko kolaca pa sam rekla kako mi ne valja slag ovaj u njemackoj pa si mi rekla da ti uzmes onaj iz frizidera a ne sa police. Pravit cu sutra jogurt kolac pa mi je bas potreban cvrst slag, sad ne znam jesam dobro uzela ali u frizideru sam nasla jedino slag onako onaj u casi kao od jogurta? Jel taj?
Malaruza dobrodosla :) kakva su tvoja iskustva sa porodom u njemackoj?
Ja sam isto vecinu vremena sama, muz radi a ja tako lapim u stanu...
Kak ste cure danas? Ovdje je malo tmurno vrijeme ali nije hladno bas..
Mamice ne znam sta mi je zadnjih dana ali sam pocela stalno jest one cokoladne pudinge sa onim kao slagom gore. Vec danima punim frizider s tim i svaki dan bar 2 pojedem haha valjda su mi sad pocele one koje kakve zelje za hranom.
2410 slazem se. Izgled foruma je strasan. Kako tvoja mama?
Eh da, jos jucer sam ti to htjela napisati. Imale smo ono jednom raspravu oko kolaca pa sam rekla kako mi ne valja slag ovaj u njemackoj pa si mi rekla da ti uzmes onaj iz frizidera a ne sa police. Pravit cu sutra jogurt kolac pa mi je bas potreban cvrst slag, sad ne znam jesam dobro uzela ali u frizideru sam nasla jedino slag onako onaj u casi kao od jogurta? Jel taj?
Malaruza dobrodosla :) kakva su tvoja iskustva sa porodom u njemackoj?
Ja sam isto vecinu vremena sama, muz radi a ja tako lapim u stanu…
Kak ste cure danas? Ovdje je malo tmurno vrijeme ali nije hladno bas..
Hvala draga 😊😉 ooo jako sam zadovoljna i pozitivno imam misljenje o porodu 😁😊 za razliku od prvog sto sam imala u Hrvatskoj (koji je bio hitan carski neznas tko se gore ponasao doktori ili sestre uzaaaassss jedan ) osjecala sam se smireno...ugodno i zacudo prijateljski hahaha...sestre svi lijepo s tobom doktori isto tako pricaju s tobom lijepo, daju ti podrsku, zagrljaj stvarno sam se iznenadila 😍 i hvala Bogu dragome na tome 😊 od bolnicke usluge isto tako sve super..odusevljenje nezz jesi dosla u hotel ili u bolnicu rodit hehe 😁😊
malaruza pa to je super :) znam da su hr porodi i osoblje uzas. Za ovdje cujem samo pozitivne stvari evo kao sto sam bila napisala kad sam dosla s pregleda mene ce gin vodit prije poroda da upoznam doktore u bolnici, mislim, to kod nas u hr nece bit ni za 20 godina. Neda im se gledat te ni kad dodes rodit a ne jos da im prije dolazis.
2410, da da, onako je u casi kao od jogurta i pise da je slag i ima slika jagoda gore ali sam posumnjala da nije mozda slucajno bas onako vrhnje znam da to ima u hr i bude onako kiselkasto, a to ne bi :D
Pozdrav zenice kako ste 😊
2410 pa sad koristim svaku priliku za odmaranje i spavanje jer me jos malo cekaju neprospavane noci 😂
I tu je malo zahladilo,a bas sam prije tjedan dana ponadala kako nam napokon stize ljepse vrijeme.. od petka sam 4dana uzela slobodno mini godisnji da se malo odmorim hah jedva cekam 😀
Pandice meni su za sad jagode najbolje i griz pa si pospem kako gore hah..a puding mi je dobar onaj neki kao mousse al ja tog ne mogu puno pa ja pojedem pola a dragi i moju polovicu i svoje pojede haha..a ja svaki put uzmem drugi slag dok ne nadem koji mi odgovara,dugo nisam radila kolac za koji mi treba slag al sljedeci koji cu uzet je neki plavi u tetrapaku..i da one male vrecice kao od praska za pecivo ima slag pa cu i to stavit za svaki slucaj da mi slag bude cvrsci..
Mala ruza dobro dosla 😊 mi smo isto sami,pa kad muz radi popodne mi je katastrofa jer sam cijeli dan sama..ajde kad smo vec tu sami drago mi je da su ovdje bolje bolnice i osoblje pa da nam se bar taj dio malo olaksa hah...
I zaboravih jos reci da je i meni koma izgled novog foruma..uopce se ne mogu snac i bas mi je bzvz 😕
jutroo :)
2410 da, tekuce je :)
mamice ma moj dragi ima rodendan iduci tjedan a neki gosti ce nam doc vec sad za vikend jer iduci tjedan ne mogu tako da cu pec kolace i ovaj i iduci tjedan :D a posto znam da ce to bit puno papanja kolaca nisam htjela napraviti neki teski kolac pa cu praviti jogurt kocke (vocni jogurt i slag to mi se cini nekako lagano :D )
al cu zato tortu pravit cokoladnu haha napravit cu onu bez pecenje sto bude kao cokoladna pjena, markiza se zove torta :D
kako ste vi danas?
Uhh eto i nas na kolacima haha...pa vi svaki vikend goste imate,jos sad od muza rodendan veselo je tebi heh 😊
Danas sam super nisam vise tako umorna,jos sutra imam malo posla i napokon vikend 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji