Ja sam prije nego je beba dosla pila Mensana..90 tableta u pakiranju za 25€, a kad sam doznala da sam trudna dobila sam mensana za trudnice za 1mjesec ili mjesec i pola ne sjecam se tocno, isto 25 eura..s tim da su te trudnicke bile jedna kapsula i jedna drazeja s omega ribljim uljem.
Meni su odgovarale i prije trudnoce kad sam ih pila osjecala sam se fit i zdravo. Sad mi je ostalo jos par komada "netrudnickih" pa cu te popiti do kraja i dalje eventualno pitati doktoricu.
Moja doktorica kaze da je s Mensanom imala uvojek dobre rezultate..a mozda je to njena neka sponzorska firma pa je malo promovira, ne znam.
Za Femibion nisam nikad cula pa ti ne mogu pomoci
Ninche tvoj deckic bome napreduje..ja sam prije 2tj bila i moj bebac je imao 325grama 😞 mozda moram pocet vise papati..
Ivana ja sam pila elevit svaki dan po 1tabletu,sad popijem kad se sjetim..sadrzi folnu kiselinu i jos puno vitamina,omega 3.. 26€ 30kom..
Mamice ma nista se ne brini.. mislim da u tim mjerenjima uvijek postoji malo odustupanje od stvarnosti. Glavno da je dobro i da se svi organi razvijaju kako treba. Meni je tako lijepo kad nam doktorica sve objasnjava, pa koristi umanjenice i bas si daje truda. Danas je poslikala obje nogice prekrizene, uspjela je uhvatiti lice, poslikala je jos i glavu i ruku kao da pozdravlja. Bas mi je bilo lijepo i jedva cekam da idemo drugi put 😊
A dobro imate pravo uvijek su neke bebice vece i teze,a neke manje..bitno da je sve u redu sa bebacem 😊
Ninche tvoj bebac se lijepo namjesti kad ga gledate heh..preslatko 😀 joj meni je bas puno cekat mj dana da vidim bebicu i da vidim kako napredujemo pa tako da se isto veselim svakom pregledu da vidim svoje sunce 😊
Viko prva 2-3 puta sam isla na pregled svaka 2tj nakon toga idem 1x mjesecno..na prvom pregledu smo napravili papa test,uzv, vadili krv 3 epruvete odma za sve to sto im treba i urin..sad svaki put urin i uzv...
2410 ma manje vise taj bon,bolje da kupim 1 nego da pretjerujem sa kupovinom stvari..wuhuu jos jedan zubic je izbio 😆 ma bude se to sve stabiliziralo jos malo..
Joj ivana ti mineralnu mozes pit?? Ja nesmjem nista osim obicne vode na zgaravicu.inace volim sirup bas sam ga ljubitelj kad sam najvise zedna i onako blago slatko napravim i to me jako smeta 😫😫 do tr granice da od gutljaja povracam citavu noc gori mi u prsima 😷😷grozan osjecaj...
E curke i koja nezna obavezno potvrdu trazit od ginekologa da smijete putovat jer traze na aerodromima pogotovo ako se pojavis sa businom ispred sebe.i one neugodne uzasne strample za trombozu ja bez toga nisam smjela u avion 🙄🙄
Ja sam nosila te dokoljenke protiv tromboze i meni su bile bas dobre 😊
Makar sam se osjecala malo smijesno ali meni su noge bile uvijek slank i nisu me boljele
Hola curke :))
Koliko sam procitala vise ne znam tko je sto napisao hehe
mamice pogledala sam taj tvoj recept na internetu i bas mi se svidio, evo danas cu ga praviti za rucak :D
ninche sto se tice tih mensana tableta, i meni ih je gin dala da pijem 10 dana, to mi je ona izvukla iz svoje ladice pa sam vidjela da ima tamo puno tih kutija, vjerovatno to sto si ti rekla im je to neki sponzor ili nesto pa daju. uglavnom pila sam svaki dan 2 te tablete, jedna su kao vitamini a druga omega.
Nakon toga sam presla na elevit to pijem obvezno svaki dan, uvijek kad dodem na pregled me pita jel pijes svaki dan :D i jos uz to pijem svaki dan sumecu magnezij i folna kiselina to je u jednoj velikoj sumecoj onako (deblja od onih obicnih) i to popijem tokom prijepodneva i odkada ih pijem uopce nemam grceve u nogama :D
kod mene je vrijeme tako lijepooo.. isla prosetat do trgovine i morala sam se raskopcat koliko je sunce udaralo. Odmah kad sam dosla kuci sam otvorila sve prozore da malo ude tog sunca :D
kako ste vi danas?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hej hej! 😊
Zgaravicu imam ponekad,al mineralna spasava stvar i lezanje na lijevom boku i dok lezim glava mi je onako povisena pa je okej..
Pandice ajde pa javi kak ti se cini..meni je okej podsjeca okusom na one punjene paprike sa krumpirom zapeceno u rerni...dns sam pizzu 😛
Jaoo ja bi suncekooo...jedva cekam ljepse vrijeme 🌞..kod mene sad 5stupnjeva,al ajde bar nije hladno i kisa ne pada..
E a meni su dali na probu neke Nestlé..tak da sigurno moraju sponzorirati...
Sortiraj odgovore
Najstariji