Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    04. Veljača 2017. 21:22

Meni vise nije islo dobro, razgovarala sam sa seficom i s doktoricom.. dobit cu krajem mjeseca zabranu od doktorice..

05. Veljača 2017. 10:32

Jutro curke :)

Mamice ma nismo nista kupili isli smo samo vidit sta koliko da znamo koliko cemo morat izdvojit. Iduci mjesec kupujemo sve.
    Ne znam jel vi imate u svojim mjestima Primark? Mi sebi inace kupujemo odjecu tamo i jako je kvalitetno i pamuk im je odlican tako da cu i bebi tamo. A cijene ajmee kupit  cu sve haha
    Body pakiranje od 7komada 10 eura, one kapice i rukavice da se ne grebe dva para u kompletu 3 eura, velika dekica mekana 5 eura a majice i tako to za obuc po euro ili 2. :D 

Danas idemo u razgledanje bolnice :)

Bonjovi dobrodosla :) ja sam ti kao i mamica nekih sat i po udaljena hehe

Kako ste danas ? :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

05. Veljača 2017. 17:24

2410 pa ti bas uzivas svaki vikend :)) tako i treba :) 
    Mi na kraju nismo isli u razgledavanje jer nam je nesto iskrsnulo, ali dobro ici cemo 19.2. i bili smo danas u laganoj setnjici, toplo je vani i bas mi nekako posebno godi setnja :)

Mamicaaa
    05. Veljača 2017. 17:42

Ninche ako ne mozes vise radit bolje da budes doma i cuvas sebe i bebicu..ja cu radit do kad mogu...
    Pandice bas primarkt nemam u gradu,al ima jedan 20ak km od mene pa cu bas jednom otic pogledati i tamo..
    2410 aa bome uzivate vikendom  😊 malo sam pobrkala onda hah,al ajde bude ona jos malo prohodala 😀
    Mi smo dns bili u setnjici i bas mi je godilo..napokon malo toplije vrijeme da mozemo i setati..dosta mi je vise hladnoce heh..uff prebrzo mi vikend prode..

05. Veljača 2017. 22:01

2410 ja sam rekla da ti godinu dana sa bebom ide u staz :) ali da bi imala pravo na njemacku mirovinu trebas imati minimalno samo 5 godina staza :)

Mamicaaa
    06. Veljača 2017. 08:19

Jutro cure kako ste 😊
    2410  bitno da napreduje..jos malo ces trcati za njom 😀😀
    Pandice  imas pravo na njihovu mirovinu ako je tu docekas,a tko zna gdje smo mi svi do mirovine hah..

06. Veljača 2017. 14:19

Heej cure, evo mene sa pregleda :)

2410 prvo da tebi odg :) definitivno sam sigurna za tih 5 godina jer mom muzu baka zivi ovdje vec 40 godina i u mirovini je, i dvije tetke ima tu i strica pa znamo ih prve ruke :D

Radili su mi OGTT. Nisu mi vadili krv prije testiranja nego su mi odmah dali glukozu da popijem. Morala sam pricekat sat vremena i u meduvremenu me gin pregleda, nakon sat vremena su mi izvadili krv i to je to. Sutra moram zvati za nalaz kad stigne iz labosa i samo su mi rekli ako bude iznad 135 necega da je to sve ok a ako bude ispod 135 da ce mi raditi jos neke dodatne pretrage.
    Što se tiče bebača on je super, raste, napreduje. Dok je gin gledala nabio je glavu skroz na posteljicu pa opet nismo vidjeli lice. Kaze gin bas se priljepio za posteljicu haha 
    Težak je 920g, pitala sam gin dal je to normalno ili je mozda beba velika za ovaj tt i rekla mi je sve je to super vidi se da je beba dobro zbrinuta hehe :) i da ja sam od zadnjeg pregleda dobila 1,5kg 
    Sad me pocela narucivati svakih 3 tjedna umjesto 4 i rekla je da ce mo sad po malo sve cesce se vidati i oko 36tt ona ide sa mnom u bolnicu koju sam izabrala za porod da me upozna sa doktoricom koja ce me porodit da mi objasne sve i da ispunim tamo prijavu da cu doci rodit :)

Mamicaaa
    06. Veljača 2017. 21:15

2410 bas te zeza mala nocna pticica..preko dana lijepo spava a preko noci mamu zeza 😊

Pandice mene to ceka sljedeci tjedan hah..javi nam rezultate 😊
    Bitno da je bebac super 😀 
    Ma tvoja ginica mi se cini bas super..cak ce ic s tobom da se prijavis u bolnicu..

06. Veljača 2017. 22:16

Naravno :) sutra popodne :)
    pa da, ona kao surađuje sa tom bolnicom tj radi u sklopu te klinike pa vjerovatno zato ide sa mnom :) Ali opet super stvar, upoznat cu dr i sve ce mi objasnit tako da me je to skroz odusevilo :D 
    I sljedeci pregled mi je vec 27,2, :)))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.