Vecer... Ja danas kupila u müleru frauenmantel tj.gospin plast...pocinjem od sutra... Pa kako Bog da...
jutro cure :))
Ivana cestitaaaam i sada kada je sluzbeno potvrdeno :))
Pahuljice pa da, uzmes sve ovo kako i mi pricamo za jednu bebu samo u duplo :D
Nivb sretnoo :)
2410 pa da, za sat i nesto vremena samo u hr i to mi je odlicno :) bojim se samo kako ce beba reagirat ali svi mi kazu da je to normalno da beba ide u avion..
kod mene je napokon zatoplilo, muz i ja svaku priliku koristimo za setanje, kazu da ce ovaj cijeli tjedan bit i do 12 stupnjeva pa se veselim opet vikendu i setnjici i jos za vikend idemo malo obilazit trgovine da vidimo to sve za bebaca. Nasla sam si pree slatka kolica, imaju onako velike tockove sa pravim zbicama i to mi je tako fora i lijepo izgleda, kvalitetno :)
2410, ja sam blizu Osijeka :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jutro :) kod nas je još tmurno i bit će kiše do navečer. :/
Ja sam iz Vrbovca ( okolica Zagreba) :)
Bokic
Pandice jesu li to Emmaljunga kolica? Joj ta su mi apsolutno najljepsa.
Mi smo jucer uzeli abc design turbo 6s smede bijela s bijelom konstrukcijom.. ni nama ne stanu cijela u gepek opel insignije jer je kosara dosta velika..ali nema veze.da je karavan sigurno bi stalo.
2410 prosli mj 10.01 na kontroli su imali otprilike 800 i 900 grama.sad iduci tjedan opet kontrola mjere velicine nevidi bas kaze da su jako nemirni a ovu drugu nemoze ni izmjerit jer je prenisko i nije okrenuta u polozaj da moze glavu izmjerit a kamoli nesto drugo pa valjda ce ovaj mj.sad smo 28 tjedan nekako kad citam forumice svi su oko 33-36 tj vec se porodile 😊😊😊 al moji su jos mrvice a dobila sam do sad 8 kila 😉 da je tesko naravno da je zgaravica ubija ne samo jutro i noc nego i dan vec imam kontrakcije pogotovo u noci nespavam nikako bas je tesko.ostala sam trudna sa 50 kila sitne sam grade nemaju mjesta mrvice moraju udarat a to se vec vidi i preko majice pokreti i udarci.mogu ti rec sto se vise blizi kraj tek se sad neki strah javlja..
Pandica1510 mi smo u 12 mj pred bozic prvi put s malim letili avionom do zagreba iz zuricha ja sa stomakom do zuba mali je bio nemiran sve ga zanima svjetla sjedala sve dira sjedio je mm u krilu a kad smo se vracali je cak zaspao na meni primjetila sam da ima pritisak u usima od tlaka poceo se hvatat za usi kako se stisnio tako i zaspao milina iako je bio meni u rukama ruke ni se uspavale 😂😂
E pandice tako je sve duplo samo jos i auto drugi i stan trazimo da se selimo ovaj nam je mal za nas petero nemamo mjesta 😂😂
Ivana1906 cestitaaaammm od srca 😍😍😍
2410 ja sam okolica Sibenika
Pozdrav mame iz njemacke.. Ja sam u blizini Paderborna ,malo mjesto Büren se zove. Trudna sam tek 6 tj.pa ako mi mozete malo objasniti kako to ide tu sa pregledima ,inace nisam zaposlena ,tu sam tek godinu dana..
Ninche daaa, to su ta :D vidis nisam ni znala za taj naziv. Ja sam ih slucajno vidjela i nisam znala kako tocno ih mogu naci u nekoj trgovini i evo sad znam, odmah idem gledati malo po netu :) Mislim da cu definitivno ta kupiti.. Uzet neku neutralno boju ako iduci bebac bude curka da mogu posluzit :)
Pahuljice a koliko je mali bio star kad ste letili? mene strah bas tog pritiska da mu nece nesto biti ne znam kako male bebe to podnose jer nekad dok letim i mene previse bole usi od tlaka :/
za stan i auto samo polako, bit ce sve :))
Viko dobrodosla :)
Bas smo imali raspravu o tome jednom :) Ovdje se sve razlikuje od grada do grada i do ginekologa i do zdravstvenog.
Ali ovako sto se pregleda samog tice je barem meni dosta drugacije nego u hr i to u pozitivnom smislu. Ides normalno u pocetku svaka cetiri tjedna svaki put ti pregledaju urin, tlak, tezinu..meni su prvi par puta svaki put i krv gledali.. Jesi ti vec bila na pregledu pa su ti potvrdili trudnocu ili? kad imas termin kod gin? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji