Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivb278
    30. Siječanj 2017. 22:09

Iskreno se nadam, ne znam kako bi se nosila sa tim da ne mogu imat makar jedno dijete... :) Al bit ce, samo treba vjera i trud

nivb278
    30. Siječanj 2017. 22:14

Za kolica, moja susjeda u Hrvatskoj dobila od svojih 3 500 kn su, ali su ona 3u1 ima nosiljka, normalna i kad dijete malo poraste plus torba za stvari . i kaze da je prezadovoljna njima. :)

31. Siječanj 2017. 10:00

Jutro cure :))

ja se danas ujutro probudim i razmisljam kako cu malo pogledat kolica po internetu kad ono i vi pricate o tome :D

mamice ja cu nakupovat obicnih bodija nekih 10-15 komada mislim da je to ok jer ne zelim kupit previse jer ce prerast jako brzo a ne zelim ni premalo pa da ga nemam u sto presvuc i isto cu kupit tako 10tak kratkih majica, hlacica, dugih majica, kapice obavezno one preko uha, one pidamice sto su isto kao body, carapice i naravno puuno onih gaza sto smo bile nedavno komentirale kako se zovu u njem :D 
    na kraju od svega onog sto smo trebali dobit necemo dobit skoro nista pa cemo sami tj i roditelji ce sigurno uskocit tako da vjerujem da cemo od njih za kolica dobit :)

nasla sam jedan super clanak na klokanici sto nam sve treba za bebu i od robice i ovako od stvari pa evo pogledaj ako hoces ja sam si odmah spremila na mob jer mi se cini super popis :)

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/sto-sve-treba-vase-novorodence-474#naslov

ninche blago tebi pa ides u hr.. vjeruj mi 5 mj ce ti tesko ali brzo proci.. ja evo nisam bila kod kuce u hr od 10mj prosle godine i ici cemo tek tamo u 6 mj kad beba bude nekih mj dana da moze u avion.. zamisli kako je meni tek..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    31. Siječanj 2017. 11:39

Dobbro jutro cure.. 
    Pandice nadam se da ce stvarno brzo proci. Malo cemo se baviti pripremama za bebu, a onda kad beba stigne vrijeme ce brzo ici dok se budemo upoznavale 😁
    Ja sam vidjela tih gazica u kiku i c&a al sam dogovorila sa svekrvom,ona ce kupiti gazu u metrazi i odnjeti kod jedne zene da je izreze i posije rubove.

31. Siječanj 2017. 11:45

Nije ti ni to losa ideja ;) al i kiku ima da, mislim da je 2410 rekla da je paket od 4 komada nesto malo eura pa za te novce kupim pa sam bez brige :D Iako tih gaza nikad dosta kad beba bljucka :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa
    31. Siječanj 2017. 13:13

Ne budem ni ja pretjerivala sa bodicima isto nekih 10tak komada dugih,a nesto malo manje kratkih i ostalim stvarima koje trebaju jer znam da ce brzo prerast,2 vrece za spavanje mislim da ce mi bit dosta..hlacice i vestice sam tako slatke vidjela i prezakon su mi pa to mozda uzmem broj veci tak da ima bar malo duze...u h&m sam vidila predobar prsluk za deckice i u istoj boji kapa (silterica) iako znam da mi to bas ne treba pa moram izbjegavati takve stvari haha...aa gazice u kiku 2kom  80×80 4€ ja mislim...i na njem su mullwindeln..navodno u dm-u i mülleru imaju one male al jos nisam isla vidjeti...

Ivana1906
    31. Siječanj 2017. 14:54

Pozdrav curke, evo dosao i ovaj 31. konacno :D
    javljam vam pozitivne rezultate, rekla je doktorica da sam trudna 5 tjedana i 6 dana :)))

kako ste vi danas???

Buduca mlada mama :)

pahuljica1901
    31. Siječanj 2017. 14:58

Pripreme pripreme pripreme juuhhuuu ja sam od prvog sina pola stari poslala sestri u hr za njenog deckica nisam jos bila trudna i onda puf blizanceki ja nemam pojima ni koliko ni sta sve da pripremim svi kazu da trazim 42-46 za pocetak a znam po prvom djetetu nevalja ni previse jer se dosta toga dobije u babinama al za dvoje nemam pojima kupila sam neke kompletice odlucili smo i imena nikola i ivano 😍😍 nigdje aktivan neki forum za blizanceke da cujem koju pametnu znam samo da sve moram duplo uzet otprilike gledam sta mi treba kao za prvo samo uduplam 🤔🤔😉😉

pahuljica1901
    31. Siječanj 2017. 15:01

Izmorena sam i ovako nemogu u trgovine mjehur udara na sve strane noge bole pritisak kontrakcije jos uz dvogodisnjaka nemam mira uvijek mu nesto treba...😥😥😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.