Eto kod tebe je opet drugacije..Pandica je rekla da je ona platila 100€ da joj svaki put radi 3d uzv (ako se dobro sjecam)..a ja nisam platila nista i svaki put mi radi normalan uzv samo slikicu 50centi platim..prije sam mislila da je u svakom gradu isto sto se tice tako nekih stvari 🤔
Onda mozda znas neku dobru stranicu za gledanje filmova?? I dobro bi dosao neki prijedlog/preporuka za filmove haha...
Mi gledamo uvijek na filmotopiji.ima puno reklama al kad sve iskljucimo radi dobro. Mi smo gledali jucer film Trumbo npr, a ima puno dobrih filmova.
Mamice a koje ti imas osiguranje i u kojoj si pokrajini?
Obzirom da ovo s zusatz osiguranjem nije proslo nakon poroda cemo vjerojatno uzeti obiteljsku sobu da muz moze prenociti s nama. Ali moram se jos raspitati kako to funkcionira u bolnici gdje cu roditi jer ne znam, samo sam cula da se placa oko 40€.
A za sobu u bolnici, u mojoj je 70e
A 3d meni sama upalila i isprintala i nista nisam platila mozda je i do njezine dobre volje 😂
Tu i mi sad gledamo,prije toga smo na filmoviti i uvijek je bilo novih filmova,al zadnjih par mj se tamo ne moze gledat..
Ja imam AOK i u pokrajini Sachsen-Anhalt..
To za sobu u bolnici nisam ni znala,ovaj tjedan je u planu da se raspitamo za bolnice pa cu bas pitat i za obiteljsku sobu..
Mislim da ces moci ici pogledat bolnicu mi smo zvali i rekli nam ponedjeljkom da dodjemo i bilo predavanje u bolnici pa pitanja, a onda smo turu po bolnici imali pa nam je sve pokazala i cak poze za radjanje 😂😂
A neki dan sam isla zakazat termin u bolnici istoj pa me je doktorica docekala i napokon sam pitala za klistir, toga nema osim ako ne zelim 😂😂😂 ne hvala
I rekla je da u radjaoni se moze i jest ako zelim
Jutro cure :))
dragi i ja isto obozavamo gledat i serije i filmove. Imamo nekoliko serija koje pratimo tako da svaki dan bar jednu pogledu ili dvije ako stignemo a vikendom isto obvezno prije spavanja neki film :D
Mamice dobro se sjecas :D platila sam 96e i svaki put imam uzv i 4d. Nije neka velika razlika izmedu 3d i 4d samo se na 4d sve jasnije vidi i bolje vidi bebine organe i to sve.
Meni je malo skupo jedino ove elevit tablete, ja ih placam po 60e.. a znam da su kod nas u hr 150kn jer sam ih kupila tamo jednu kutiju na pocetku trudnoce :)
2410 ti si bas imala lijep vikend onda. drago mi je :) i zasluzila si :)
kako smo danas cure?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jutro curee! 😊
AnaKox I ja mislim da kao ima obilazak bolnica i ta info vecer..imam 2 bolnice koje cu prvo vidit...daj nemoj zezat da ti pokaze i poze za radanje hahaha 😂😂
Cekaj za ovo jelo u radaoni haha u sred porodaja kao mozemo napravit pauzu da ja malo pojedem pa cemo nastavit hahah 😂😂
E to moras pitat ja stvarno nista neznam pa se raspitujem na sve strane..
2410 neka treba malo i uzivati 😊 kako ste vas dvje provele noc?
Pandice ma filmovi su zakon...jucer sam neku komediju al sam zaspala gledajuci haha al veli dragi da je film bio dobar...jos me budio valjda 10min da se prebacim u krevet cak me pitao hoces da te odnesem u krevet,i tek kad sam skuzila sta hoce otisla sam u krevet i kazem mu ja znam da si ti mene nesto ispitivao al neznam sta,znm samo da si mi bio dosadan jer sam tak lijepo spavala hahah...
Nesto sam i zapamtila,cudo hahah..
Pa i ja pijem elevit i tu su 26€..kako 60€?? Jesi probala traziti povrat novaca u zdravstvenom?
Dobro jutro, evo napokon stigla nedjelja...
Kakvi su vam planovi za danas?
Olaaa curke!! Kako ste??
Pa sta je tu neko zatisje? 😆
Ninche kad stigne nedjelja navecer e onda mi je u glavi pa kako tako brzo vikend prode?
Sortiraj odgovore
Najstariji