Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2017. 10:30

2410, sad sam se sjetila sto sam te htjela pitat jos prije par dana. Jesi se ti prijavila da ti tih 12mj od kad se beba rodila ide u radni staz u njemackoj?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• AnaKox
    20. Siječanj 2017. 11:13

U rosmannu ja sam na internetu ispunila i otisla na kasu i nije mi prosao kod pa sam tamo ispunila i dobila neseser odmah a igrala sam sve na onoj stranici mybaby i nista 😁😂

Mamicaaa
    20. Siječanj 2017. 13:04

Pa zenksa je radila sa mnom citav 12mj i par puta se znala pokupit doma pol sata prije a pise si isto sati koliko i ja..i fkt nisam nis htjela rec jer je to samo pol sata,al ovo mi je bilo pretjerano sat i pol..pa sta sam ja budala? Jos je odma zvala sefa da mu kaze da vise nece mi dolazit pomoc i ko zna sta jer je on poslije dosao na posao a ja sam taman otisla doma..bude dosao u ponedjeljak pa cemo vidit...

A mlijeko bas i ne volim pa to jedem samo s pahuljicama haha..muz radio nocnu ovaj tjedan pa je sigurno to bio problem heh...

Ma daj i koliko dugo nakon registracije dobijes poklon? Hahah ajme imam 100pitanja u vezi toga ko malo djete sam hahaha....

Vec sad planiramo di ce sta,samo cekamo koji mjesec da krenemo sa uredivanjem,ne mogu docekati...

Ninche9
    20. Siječanj 2017. 14:40

Bok cure, evo ja sam upravo dosla s posla i krecem se ko kornjaca, bas sam umorna i usporena.😟
    Ja sam na prvom pregledu kod doktorice obavile i neke pretrage krvi da bi ni na adresu dosao cek od 75€ + 15€ sto sam kod doktorice morala platiti..ali nisam se zalila, takva mi je struka da mi je drago da je sve testirano i da je sve dobro. I ja sam u AOK..Hmm..

21. Siječanj 2017. 11:11

Jutro cure moje :)
    Kako smo danas? 
    ja sam opet u spremanju jer nam kao i svakog vikenda dolaze gosti.. vec je muz rekao da ce pocet lagat vikendom kako nismo doma hahah uvijek kad malo mozemo odmorit vikendom ili planiramo nekud otic na zrak evo nekoga.. haha

prije par dana sam pocela piti sumece, kupila u rossmannu neke magnezij + B vitamini + folna kiselina pa to pijem uz ovaj elevit. odmah mi je lakse kad radim po stanu ne osjetim toliko grceve u misicima.

a ovo za aok bas to sto je ninche rekla, nije mi zao novaca jer to je moje dijete i opet bi platila ali opet nelogicno da tako prave razliku i nekom naplate a nekom ne.. ninche i ja sam tako dobila racun doma za sve sto su mi vadili krv... hmm

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    21. Siječanj 2017. 11:38

Jutro Pandice,
    Vi uvijek imate goste, a mi bi ih rado imali cesce ali nikako da uskladimo obaveze. Jucer smo bili kod prijatelja da pola 2 u noci i to mi je  ipak bilo malo predugo. Danas odmaramo.
    Bas kako kazes Pandice nije mi zao novca, ali mi je zao sto na vrijeme nisam ugovorila privatno osiguranj (dodatno), isla sam u AOK pitati vec kad sam bila trudna, a rekli su mi da treba 8 mjeseci da postane aktivno (od dana ugovaranja).

Mamicaaa
    21. Siječanj 2017. 16:36

Hej zenice! 😊
    Subota je dan kad u miru sve pocistim polako..ajde bar vam nije dosadno kad vam ima tko doci ili kad imate kod koga otici 😆

Izgleda da sve ovisi od pokrajine do pokrajine...u svakom slucaju i da trebam platiti platila bih i nebih zalila..al eto kod vas opet imate tu "akciju" za 3d uzv sto je super,platis 100€ i imas svaki put 3d uzv...
    Mi smo sinoc imali filmsku noc haha pa smo do kasno gledali filmove i uzivali..

Ninche9
    21. Siječanj 2017. 19:50

Ja sam platila 120€ da mi uvijek pri pregledu radi UZV, ali normalni uzv, en znam kakav je to 3d.
    Mamice i ja volim filmske veceri, tako smo i mi za staru godinu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.