Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Ninche9

Broj poruka: 1297

Prijavi adminu

Vecer drage moje..
    Ja sam  na kraju 19.tjedna.
    Danas smo muz i ja cijeli dan u pokretu, nabavili smo neke stvari za malca pa sam vesela ali i umorna.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Mamice iskreno vise nemam pojma o tim njihovih naknadama haha znam da su meni rekli da nemam pravo na elterngeld vec samo mutterschaftsgeld 300e i kindergeld 192e i 250e cu dobit jednokratnu naknadu od zdravstvenog.. al kako god bilo, bitno da mi nesto dobijemo haha Ninche super :)) ti u 19tt pa vec pripremas a ja vec prelazim 23 pa jos razmišljam o nekim sasvim drugim stvarima haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9

Broj poruka: 1297

Prijavi adminu

Pandice mi smo nasli neke stvari jako povoljno pa smo iskoristili priliku. Skoro cijelu veljacu i pola travnja bit cemo u Hrvatskoj (jupi!!!) pa nece biti vremena da tu pripremimo sve za bebu. Moj muz puno radi nocne i kad ima te nocne nigdje ne mozemo ici jer ga ne zelim gnjaviti. Vidim da je umoran.
    U ozujku moramo ofarbati cijeli stan, pa smo evo rasporedili pripreme.
    Ne zelim danjih mjesec dana juriti po ducanima, u svibnju cu biti u niskom startu,  doktorica je misljenja da ce beba doci prije termina pa evo nek sve bude spremno. 
    Pandice evo barem ti je stan tip top ociscen, mada ni ja ne volim ta otkazivanja u zadnji cas. 

• Geko

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Hej zene! Kako ste, sta se radi? Ja sam danas nila kod dr, Pandice kod Vesne i super je, bas je prijatna. Sve ok. Pregled, uzv, pregled dojki...opet za mjesec. Pitala sam je za babice kaze da sama potrazim na internetu i probam zvati, ali ih je vrlo malo, o posto je meni 3.dijete kaze misli da mi i ne treba. Uglavnom super je bila...toplo preporucam za zene u Stuttgartu. 
    Jao zene ja samo jedem...kuku meni kako cu ovo skinuti kad rodim????
    Hajde laku noc...

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Ninche blago tebi sto ces toliko biti u hrv 😊😊
    Mi isto u planu imamo okreciti stan tako da kad beba dode da sve bude svjeze..samo cekamo toplije vrijeme da mogu prozore otvoriti dok se kreci..
    najradije bih sad pocela kupovati stvari za bebicu al neznam koje velicine da uzmem..malo sam to citala po internetu pa negdje pise 50/54 a negdje 56 pa na dalje..
    2410 haha dobar zakljucak haha
    Ajde pa ne morate ni svaki dan u setnjicu..nez kak je kod tebe ,al tu je -7 tako da mi se ne izlazi ni do ducana hah...
    2410 sto je sve potrebno od robice za nase proljetne bebice? I sto mislis koje velicine bi trebale kupit?
    Geko i Pandica imaju srece pa imaju nasu gin 😊😊
    Hahah ajde ako te tjesi mi tu cesto o hrani pricamo i isto volimo pojest fino hahah 😛

Prijavi adminu

Jutro moje dame :Dninche joooj blago tebi, ja bi makar dva dana u hr :( smrc
    ja sam razmisljala da mozda idem za uskrs ali me strah jer je uskrs ako se ne varam 16.4. a meni je gin rekla termin od 4.5. pa do 19. da bi mogla rodit tako da me strah putovat i to sve u tako kasnoj trudnoci :/
    eh da, bar mi je stan cist haha2410, jel vidis, imala si ti pravo ;)
    doci ce nam u ponedjeljak ujutro (nadam se) tako da u nedjelju opet kolaci na tapeti haha al dobro, nedjeljom ih i tako uvijek pecem pa..Geko bas mi je drago da te primila i da ti se svida. Ja sam isto odusevljena kako radi i uvijek je ljubazna i nasmijana :) Oprosti ako sam zaboravila, kad ti je termin tj u kojem si tjednu sada? sto se tice babice da, ti si vec puna prakse hehe mi smo isto zvali redom i taj popis ima nekih 60 babica na podrucju stuttgarta tako da mislim da ako hoces naci ces ju ;) jel ti radis gdje ili? sad te malo gnjavim ali daj mi reci jel tebi ponudila onaj dodatni paket za 100e da svaki puta ima uzv ili ti nije nista rekla za to?Mamice meni ovu robicu sto je mama poslala je velicina 62 i odmah sam ju nazvala i pitala kak ona to zna haha i koju velicinu da kupim i rekla mi je da mi ne preporuca da kupim ispod 60 izmedu ostalog i zbog toga sto 2410 kaze bolje da i bude malo duze nego knap pa da obuce beba dva puta i preraste :D Evo meni pokazuje laganih -11 hahakako smo danas? ja jedva cekam vikend da idem u setnju, jucer bas razmisljam kako zudim za proljecem i da mogu sjedit u parku na dekici satima i setat i pit kavicu negdje vani uhh

Mamicaaa

Prijavi adminu

Pa u svakom slucaju sam i mislila kupit br 56 jer znm da bebe jako brzo rastu pa da bas ne kupujem opet novu robicu za mj dana...vidjeti cemo hoce mi se jos tko ponuditi za dati/posuditi djecju robicu...Pandice a di su kolaci za nas? Haha
    Mi smo planirali za Uskrs al nekako bolje da ne idemo sto je sigurno je sigurno hh...
    Joooj svakih par dana kazem da zelim proljece da mogu biti sto vise vani u setnjici i sjedit negdje na klupici uzivat u suncuu uhhh...

Prijavi adminu

Nama se stalno neko nudi dat nesto ali nekako mi se cini da cemo mi to na kraju sve morat kupiti sami.. 
    Svi zele pomoc sve dok ti stvarno ne trazis pomoc haha Joj, ma ja jedva cekam da stavim bebaca u kolica i u setnju :D steta sto necemo moc medusobno vidjeti kako Ce nam deckici bit slatki :DOvaj tjedan Ce na kraju toliko bit kolaca da bi stvarno mogla malo podijelit okolo haha

Mamicaaa

Prijavi adminu

Kod nas se nitko ne nudi haha a nije da nemamo bebaca u obitelji hah...
    E pa to bi bilo fora da sve skupa mozemo prosetati haha 
    Ja razmisljam da za vikend radim subarice/ruske kape,al ja imam recept koji ide s gustinom a tu gustina nema..znam da brasno moze zamjeniti gustin al neznam u kojoj mjeri haha...

• AnaKox

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Joj ja ne mogu nac babicu al mi je jedna rekla da ce mi pokusat doc da je zovem kad rodim tako da... 😁

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.