Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    25. Siječanj 2017. 08:16

Jutro cure kako ste? 
    Ninche jel tebi bolje?
    2410 kako je malena jel te zeza?
    Pandice kod tebe prava sapunica s tim AOK...al.dobro ak ne vracaju novce za elevit onda ce ti vratit za vadenje krvi..
    Obavezno javim..bas i mene zanima..navodno da ta info vecer traje 2sata..tako da bi trebala apsolutno sve saznat..
    Jucer sam pitala jednu svabicu koja je bolnica bolja od te 2 pa kaze da je ova sto sutra ima obilazak..da su puno ljubaznije i da kad god zelis ti pripaze djete da se ti odmoris..sto se hrane tice ima poseban dio di se jede i kaze da mozes ici jesti u koje god doba zelis..za ovu drugu bolnicu kaze da je njena sestra bila tamo i dok je spavala sestre su joj uzele djete da obave neki pregled i zena se probudi i vidi da nema djeteta i ode pitat gdje mi je djete kazu joj pa pogledaj u sobi 😲 tako da sam vec odlucila u koju bolnicu cu ici haha...
    I da moj pregled je isto kao i tvoj Ninche..dole me uopce ne gleda..al koliko sam ja upucena zato svaki put dajemo urin pa oni po tome vide jel sve okej..
    Hahaha musko ko musko..jel kaze da ce obaviti detaljan pregled? To je ono nisam ginekolog ali mogu pogledat hahah 😂😂😂😂

pahuljica1901
    25. Siječanj 2017. 11:12

Jutro cure moram se i ja malo nadovezat isto sam trudnica al.u svicarskoj al vise citam informativno vase forume. Puno toga je drugacije nego u Hr ja neznam koliko imate porodiljno poslije poroda ja nosim blizance 27 tjedan dva deckica imam 3 mjeseca da sok sok sok nisam mogla vjerovat tako malo jos dvojceki al eto prisiljena dat otkaz poslije porodiljnog i to je to.sve ima svoje 😏😏 nadam se da ste se vi snasle i da vam ima netko pomoc i da vam sve prode u redu 😘😘

pahuljica1901
    25. Siječanj 2017. 11:18

E da i vamo kazu imaa pravo tri ultrazvuka kroz trudnocu a ja sam zahtjevala svaki mjesec i opet je preuzelo osiguranje sve i nepregledavaju dole jer smatraju da nije zdravo i ako nema potrebr nece te citavu trudnocu pogledat dole ni na ultrazvuk ni ovako zato piskimo svaki put kad dodemo i uz to obavezno krv se vadi tlak se mjeri i onda ostalo ...sta se tice bolnica ja sam odusevljena tako dobre babice tako dobro brinu one ga presvlacile kad ja spavam cuvale ga hranile jer nisam imala mlijeka ma 100 posto su bile samnom i ljubaznosti nikad kraja cak sam od jedne babice cestitku dobila doma 😀😀

pahuljica1901
    25. Siječanj 2017. 11:20

Zato sto imam 3 mj porodiljno po zakonu nema veze sto su dvojke a posto imam jednog sina od 2 god kuci nemam kome ostavit troje djece i prisiljena sam otkaz predat bar iduci godinu dvije dok neporastu a stalno sam zaposlena sta cu nemam izbora 😒😒😒

larimara
    25. Siječanj 2017. 12:09

Pozdrav svima!
    Ima li u meduvremenu koja nova trudnica u blizini Augsburga?

Mamicaaa
    25. Siječanj 2017. 13:50

2410 kod tebe je i dalje veselo preko noci..jesu izbili zubici?

Nove cure dobrodosle!
    Pa mislim 3 mjeseca??jesu oni ludi??i kome bi trebala ostavit male bebace od 3mj?? Eto nebih to nikad znala,inace kazu tece med i mlijeko u Svicarskoj.. 😕
    Larimara mislim da za sad nema nitko blizu Augsburga..

25. Siječanj 2017. 14:10

Ola cure :) sta radimo danas? 

ninche haha bas se nasmijala, ali poznata mi je ta njihova ponuda haha 
    mamice o boze, uzeli zeni dijete, svasta.. bjezi od te bolnice haha 

ajme ovo ne mogu vjerovat da daju 3mj porodiljni, kakva glupost od zakona. Znam da ovdje u DE moj muz recimo ima pravo na porodiljni iako ja ne radim, on znaci moze bit max 3mj, to znam da je za muske ali da mama ne moze bit s bebom ne mogu vjerovat..

a ovo za pregled, meni isto svaki puta uzme urin i ostalo tlak, krv itd ali me i pregleda svaki put, ne dugo ali ono pogleda valjda samo da vidi jel nema nema upala ili nesto sto je meni skroz ok da radi..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    25. Siječanj 2017. 14:24

Pozdrav cure
    Evo ja se danas osjecam malo bolje, ali i dalje umorno i bez volje. Spavala sam do13h a jucer sam normalno legla u krevet.
     Danas zovem doktoricu da cujem nalaze krvi, ona misli da su hemoglobin ili hormoni stitnjace niski.. vidjet cemo.
    Pahuljice ja zivim na samoj granici i puno zena ostaje u De raditi iako su primanja u CH veca, samo zato da kad dode beba da mogu biti dulje doma. Evo ja se nadam da se ce ti sve biti dobro i da ce tvoji momci zivi i zdravi doci na svijet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.