Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pahuljica1901
    25. Siječanj 2017. 16:26

Da pretuzna istina.sa prvim sam se vratila na posao jadnicak imao 2ipo mj ali sad je tako kako jest.kod nas su jaslice jako skupe tako da se ji ta mogucnost nemoze ostvarit osim jer za svaki dan po 4 sata mjesecu placu trebas ostavit samo za jedno dijete dok je kindergarten bespalatan al tek od 4 god.nek moji dvojceki dodu na svijet zivi iz zdravi posao ce se vec nac 😉😉

25. Siječanj 2017. 19:55

Izmedu posla i dijeteta naravno da bi ostala uz dijete ali kakav je to zakon? Mislim a sta ostale mame tamo? Sve daju otkaz kad rode? O svasta po ovom svijetu :(

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ivana1906
    25. Siječanj 2017. 21:44

Pozdrav cure, mame i buduce mame :) 
    Ja sam nova na forumu kao i u svijetu trudnoce. 
    Zivim u Njemackoj, kod Stuttgarta. 
    Imam male nedoumice pa nisam znala gdje bih pitala i evo nasla sam ovaj forum :D 

Prije 4 dana kucni test je pokazao '' plusic '' i kako pokusavamo vec 4 mjeseca imat bebu nisam bila sigurna u to, pa sam napravila jos jedan, koji je također pokazao plusic :) sreci nema kraja!
    Malo sam istrazivala po internetu i piše da ako slučajno osoba ima ciste da test također moze pokazati plus. 
    Moji simptomi su mučnine, umor, bolne i natečene grudi, te imam bolove u donjem dijelu trbuha slične predmenstrualnim bolovima (pa sam naravno i radi toga zabrinuta). Pregled kod doktora je 31.1., ali se to sad cini takoooooo daleko! :D
    i jos nešto, strastveni sam pušač, od kad sam ugledala taj plusic, automatski sam s kutije dnevno smanjila na 3 do 4 cigarete, nazalost nisam uspjela skroz... 
    jel vas ima tu koje ste pusile u trudnoci? 

Pozdrav :)

Buduca mlada mama :)

pahuljica1901
    25. Siječanj 2017. 22:20

I ja sam jako ali jako strastveni pusac nije za pohvalu ali eto...pogotovo u trudnoci mirisuuuu..pricala sam s doktorom o tome on kaze da je bolje smanjit u trudnoci nego naglo prestat jer je to sok za tijelo i organizam a dovoljna je i sama trudnoca kao promjena.prestanak pusenja pod pritiskom stvara jos veci stres osim ako osoba svojom voljom neprestane ako to bas zeli.znam da malo zvuci filozofski ali za mene covjek ima u neku ruku pravo

pahuljica1901
    25. Siječanj 2017. 22:22

E to za ciste neznam nisam upoznata s tim ali pregled ce brzo nadamo se pozitivnom odgovoru 😍

Mamicaaa
    26. Siječanj 2017. 09:04

Jutrooo 😊😊 kako ste?
    Evo kod mene neko sunce izviruje 😆
    2410 ehh kad si puna obaveza i to jos od jutra nadam se bar da je noc bila dobra i da ste se naspavale 😊
    Ivana slazem se sa 2410 u potpunosti i da si trudna inda ne citas gluposti po netuu 😆
    I ja sam pusac i s kutije dnevno sam smanjila na pola,ne mogu vise nekad mi se bas trazi...dokle god se osjecamo dobro sve je okej u normalnim kolicinama..znam zenske koje u trudnoci jos vise pocnu pusit,jedna je bas pred porod..

26. Siječanj 2017. 09:32

Jutro cure :))

Ivana dobrodosla napokon netko blizu Stuttgarta :D :D 
    ja mislim da si definitivno trudna, ovo sa cistom mislim da je jako mala vjerovatnost da pokaze i ja sam imala ciste kad sam ostala trudna i  gin mi je rekla da je to normalno da se pojavi u ranoj trudnoci i da to do 2.mj prode :)

ostale cure kako smo danas? sto kuhamo?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    26. Siječanj 2017. 09:49

Cestitke novoj trudnici 
    Evo ja sam skuhala jucer jako puno tako da danas samo podgrijavamo.  Kod mene na jugu je bas hladno,izbjegavam otici malo na zrak, a bas mi treba neka setnjica.
    Sto se danas radi kod vas?

Mamicaaa
    26. Siječanj 2017. 10:19

Ja budem danas musaku napravila i poslije shake od banane i jagode...dns u 18h idem na info vecer u bolnicu jedva cekam da vidim kak to sve funkcionira tamo..😆😆
    Pandice sto ti pravis za rucak?
    Ninche ti si danas postedena kuhanja 😊

Ivana1906
    26. Siječanj 2017. 11:02

Curke hvala Vam na odgovoru i na podrsci :D Ne znam jel itko bio ovako lud kao ja, al danas sam radila treći test, radi neke vlastite sigurnosti, da umirim nemir dok ne dodje taj 31.1. :D i ogroman PLUS :D 
    Pandica1510 gdje se tocno nalazis kod Stuttgarta? :D

Buduca mlada mama :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.