Ma vjerovatno je to sto Ninche kaze..al dobro nema veze bitno da je rekao da je sve super sa bebicom..i da od zadnjeg pregleda sam dobila 2kg,a ako gledamo po kilazi od prvog pregleda onda 1kg..
Sve sami deckici na forumu 😊😊
Daa Pandice evo i Ninche ce nam se pridruziti u komentiranju hehe..
Dobila sam samo sliku pisonje malog haha...aa ime smo se odma na pocetku dogovorili Darian 😀😊
2410 pa ti si svaki dan vrijedna i imas pune ruke posla 😊
Sad sam bas htjela reci, sve sami deckici i jedna princeza
2410, bome si vrijedna. Zanimljivo kako ti malu stalno vodis u setnju a ona tak slabo spava, inace roditelji kad tako budu vani s djecom pogotovo po zimi spavaju kao bebe hehe mamice tako smo i mi dobili sliku rakete kako je gin rekla haha iako je meni bilo zao bas sto nisam dobila sliku ali kad se nije htio pokazat, okrenuo glavu na drugu stranu hahami se oko imena jos predomisljamo :/ imamo imena koja se nama svidaju ali uvijek netko iz obitelji kaze joj kakvo je ovo ime kakvo je ono ime.. onda nam drugi opet kazu sta vas briga to je vase dijete nek se zove kako vi hocete i tako u krug :/
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Da da princezica je najstarija tak da ona je glavna 😂😂Ja se moram raspitat jos za 3d il 4d uzv..nisam htjela dok ne saznam spol tako da mi je sad vrijeme hah...Koje god ime da odaberete uvijek ce se naci netko da mu se ne "svida"..to je samo izbot tebe i muza a ostali se naviknu..tako da se uopce ne trebas brinuti sto drugi misle i jel se njima svida.. 😊😊
Jutro cure :) sto se radi danas? kako smo?
mamice a ne radi ti inace gin 4d? meni svaki put radi.. cak i ono u pocetku dok jos nije se oblikovalo lice kako treba pa nam je pokazivala kako izgledaju bebe ko svemirci haha2410 a ti malu bas stalno nosis u toj marami? u kolicima nije?
ajoj, kak slatko ime :)) bas onako odma zamisljas neku malu, razigranu curicu :D joj, nama sutra dolazi ta babica na upoznavanje tako da danas moram prat i peglat kosu, i kolace neke napravit, stan pospremat.. al mislim da cu nesto prebacit i za sutra posto dolazi tek pridvecer pa imam jos skoro cijeli dan i sutra :D
a rucak eto ne moram ni danas kuhati imamo graha od jucer :)
Kod nas je za sad -3 nije tak jako hladno pa cemo vidjet poslije kakve ce muz volje bit i jel umoran za setnju,al reci cu mu da treba sina malo prosetat po svjezem zraku hahah😛 sinoc nisam spavala nikako,vise sam bila budna nego spavala..
Meni se svida ime Neli pogotovo jer nije ime koje svaki dan cujemo..😊😊 nadam se da je i da ce ti od sad tako lijepo spavati..
Pandice meni radi obican uzv,zato i ne placam..samo 50 centi za slikicu..
Hahah ajde polako pa stignes sve to napravit..
Razmisljam da za rucak radim zapecene palacinke sa sirom ili pohane ili punjeni krumpir sa mljevenim mesom..dns imam ideja za rucak a nekad stvarno muku mucim dok smislim sto za rucak 😆
Tako i ja muzu kazem ajde bebac treba zraka malo haha
Nama je sad isto nekih -2 ali vidim da su od sutra ponovno javili pogorsanje i da ce bit opet po -17..Ja znam pravit nekad kad nemam bas volje za kuhat zapecene palacinke sa mesom i besamel umakom.. to sam od mame naucila i jako mi bude fino :)
Pa normalno da treba haha
-17?? Ajmeee 😰
E vidis to nisam nikad probala..a slazes to kao lazanje ili bas zarolas meso u palacinku? Ak radim pohane palacinke vecinom radim sunka-sir,a nekad piletina,vrhnje i kiseli krastavci i to mi je jako fino,a zapecene sa svjezim sirom tj u vecem djelu slucaja napravim zapecene makarone sa sirom jer mi se neda pec palacinke hahah
Napravim sama besamel umak i dinstam mljeveno meso onako sa zacinima i jako malo stavim sosa tek toliko da nije suho i onda prvo na palacinku stavim malo umaka pa meso, a slazem, ili slozim palacinku u trokut ili zarolam kao obicnu palacinku i poslazem u tepsiju jednu pored druge i prelijem sa ostatkom besamela i malo naribam sira gore, a nekad i ne i to samo zapecem i bude bas fino i kremasto :D joj makarone zapecene obozavam :D a i palacinke sa sirom. Ma sve volim haha
Sortiraj odgovore
Najstariji