Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ančica73
    13. Veljača 2020. 09:50

Renata92

Ančica73

Renata92

Ančica73, gdje točno u okolini Frankfurta?

Hanau…jesi li i ti negdje blizu?

Jesam :D Ja sam u Maintalu, nekih 7km od tebe. Bas super. Ako nađeš neku babicu javi mi.. Ja sam takodjer u potrazi 😁

Bas super! To je prakticki ko da si mi u susjedstvu ..☺️👍🏻

• Ančica73
    13. Veljača 2020. 09:57

Renata92

I da, što se tiče pedijatra, preporučujem da ga također potražite u okolici, npr. Maintal je jako blizu, kao i Offenbach, vjerujem da ćete naći nekog za prvu pomoć, a onda se kasnije možete prebaciti. I sama tako radim, neki doktori su mi u Maintalu, neki u Hanau, neki u Offenbachu, neki u Frankfurtu. Znam da nije baš praktično, ali nije ni daleko, a doktor uvijek treba. Stojim ti na raspolaganju ako imas još pitanja. Pozdrav!

E vjeruj mi zvali smo vec i pedijatre u Maintalu, Mühlheimu, Obertshausenu,Offenbachu, cak neke i u Frankfurtu smo pitali...dosta mjesta jos nisam ni nabrojala ali smo se javili u preko 20 ordinacija i svi kazu isto:ne upisuju nove pacijente.
    Kad smo zvali van Hanaua onda im je spika da ne mogu jer lijece samo djecu iz tog mjesta i ok,to mogu i shvatiti ali ne shvacam zasto odbijaju upisati pedijatri iz Hanaua kad vec zivimo tu..poprilicno mi je sve to konfuzno i nisam mogla ni sanjati da ce oko toga biti velikih problema..😲

• Ančica73
    13. Veljača 2020. 10:02

Sve druge doktore smo uspjeli naci u gradu, doktorica opce prakse nam je u kvartu, zubarka isto u blizini, ginekologinja mi je na drugom kraju grada ali nigdje nismo imali problemi kad smo se upisivali, no ovo s pedijatrima se cini presmijesno..a djeca su u pitanju..

• Mima 2555
    13. Veljača 2020. 15:36

Cure zanima me ako nemam zdrastveno u Njemackoj kako ga napravit jel ginekologa placam 120 eura a vadenje krvi 260euraa uzasno puno

Ivic

Ninche9
    15. Veljača 2020. 15:11

Odes u Krankenkasse koju god zelis i ugovoris privatnono zdr. Osiguranje, kostat cete vise od 100e mjesecno ja mislim. 

15. Veljača 2020. 21:46

Buy oxycontin online
    Buy oxycontin online now from rexonpharmacy.com without a prescription with your debit / credit card, bitcoins or paypal and get discreet the next day delivery.
    Order now

Uses
    This medication is used to help relieve severe ongoing pain (such as due to cancer). Oxycodone belongs to a class of drugs known as opioid (narcotic) analgesics. It works in the brain to change how your body feels and responds to pain.
    The higher strengths of this drug (more than 40 milligrams per tablet) should be used only if you have been regularly taking moderate to large amounts of opioid pain medication. These strengths may cause overdose (even death) if taken by a person who has not been taken opioids regularly.
    Do not use the extended-release form of oxycodone to relieve pain that is mild or that will go away in a few days. This medication is not for occasional (“as needed”) use.
    Buy oxycodone online
    buy oxycontin online pharmacy
    buy legal oxycontin online
    buy legal oxycontin online
    buy oxycontin online uk
    buy generic oxycontin online
    buy oxycontin online safe
    buy oxycontin
    buy oxycontin 30mg online
    Buy oxycontin online

Mom_of_twins_2019
    18. Veljača 2020. 21:28

Pitanje, sto so se iz njemacke ide sa bebom u hrvatsku pravit dokumenti bez putnog lista da li ima neka kazna na granice poslje? , imam samo domovnicu i rodne listove, znam da se moram 1 ili 2 tjedna prijebpredat za putni list ali nama je nesto hitno iskrsnulo pa moramo za hrvatsku bez putnog lista, lijep pozdrav 

Lijep pozdrav
    Tina

Ninche9
    20. Veljača 2020. 21:00

Ne mozes prijeci granicu bez putnog lista. 
    Putni list moras napraviti, gorov je taj isti dan na šalteru gdje predajes zahtjev. I onda u Hrv napravi dokumente. 

• Karo1103
    25. Veljača 2020. 13:12

Cao mame i trudnice, ja sam nova ovdje i vec evo treca godina u njemackoj. Jako puno mi je ovaj forum pomogao sto se tice prava za trudnice i zakona ovdje, moze li mi netko reci kakva su prava za oceve? Muz ima ugovor za stalno i dobit ce 2 mjeseca elternzeit nakon sto se ja porodim kako ih je i trazio, ali moze li mi netko reci kako s novcem u tom periodu? Dobiva li punu placu ta dva mjeseca ili i on dobiva samo 65%? Razlika je jako velika i puno bi mi znacile bilo kakve informacije. 🤔

Kolacic
    26. Veljača 2020. 19:13

Dobro vecer cure, jel koja od vas trenutno ili bila na komplikacijama u Njemackoj? Sad sam doma 5.tjedan, u petak imam iduci pregled i sad ne znam sto cu i sto treba ako mi kaze da moram nastaviti bolovanje. Jel se automatski od doktora dobiva Atest za Beschäftigungsverbot ili se pise normalni A-U Bescheinigung i oada na 65% place? Znam da je razlika ako se napravi Beschäftigungsverbot da se dobiva puna placa za vrijeme komplikacija. 
    Ako koja zna da mi kaze trebam li sto pricat s ginekologicom ili to ide automatski Beschäftigungsverbot zbog trudnoce?
    Hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani