Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    12. Veljača 2020. 13:08

Ma nemoj se nista muciti, ako nece ici dojenje dat ces bocicu. Al ja mogu reci meni su stvarno pomogli i bez njih nebi pocela dojiti, meni je to bilo jako vazno i rekli su mi uvijek kad osjetim da je vrijeme za podoj da pozovem i jednom se bas pogodilo da je mali bio gladan a meni doslo vrijeme za izdajanje i zvala sam, stavili su ga na dojku (uz sesiric) i prosisao je i od tad samo sisao (to je bio u srijedu a on je roden u nedjelju) do tad smo davali na spricu bocu i svakako. Samo zvoni i zovi sestre sta god trebas nije to kao kod nas da se netko ljuti jer zvonis. 

12. Veljača 2020. 13:21

Ančica73, gdje točno u okolini Frankfurta?

• Ančica73
    12. Veljača 2020. 15:17

Ninche9

Ma nemoj se nista muciti, ako nece ici dojenje dat ces bocicu. Al ja mogu reci meni su stvarno pomogli i bez njih nebi pocela dojiti, meni je to bilo jako vazno i rekli su mi uvijek kad osjetim da je vrijeme za podoj da pozovem i jednom se bas pogodilo da je mali bio gladan a meni doslo vrijeme za izdajanje i zvala sam, stavili su ga na dojku (uz sesiric) i prosisao je i od tad samo sisao (to je bio u srijedu a on je roden u nedjelju) do tad smo davali na spricu bocu i svakako. Samo zvoni i zovi sestre sta god trebas nije to kao kod nas da se netko ljuti jer zvonis.

I meni je to jako vazno i voljela bih da ovaj put uspijemo...☺️ Meni je s prvim djetetom mlijeko nadoslo tek kad smo dosli doma iz bolnice tako da mi u bolnici nisu puno ni pomogli..😁
    Vidjet cemo kako ce biti ovaj put..vise me brine sto ne pricam njemacki kako treba ali se nadam da i engleski prolazi kod njih..😁😁

• Ančica73
    12. Veljača 2020. 15:18

Renata92

Hanau...jesi li i ti negdje blizu? 

12. Veljača 2020. 22:16

Ančica73

Renata92

Hanau…jesi li i ti negdje blizu?

Jesam :D Ja sam u Maintalu, nekih 7km od tebe. Bas super. Ako nađeš neku babicu javi mi.. Ja sam takodjer u potrazi 😁

12. Veljača 2020. 22:26

I da, što se tiče pedijatra, preporučujem da ga također potražite u okolici, npr. Maintal je jako blizu, kao i Offenbach, vjerujem da ćete naći nekog za prvu pomoć, a onda se kasnije možete prebaciti. I sama tako radim, neki doktori su mi u Maintalu, neki u Hanau, neki u Offenbachu, neki u Frankfurtu. Znam da nije baš praktično, ali nije ni daleko, a doktor uvijek treba. Stojim ti na raspolaganju ako imas još pitanja. Pozdrav! 

• Ančica73
    13. Veljača 2020. 09:50

Renata92

Ančica73

Renata92

Hanau…jesi li i ti negdje blizu?

Jesam :D Ja sam u Maintalu, nekih 7km od tebe. Bas super. Ako nađeš neku babicu javi mi.. Ja sam takodjer u potrazi 😁

Bas super! To je prakticki ko da si mi u susjedstvu ..☺️👍🏻

• Ančica73
    13. Veljača 2020. 09:57

Renata92

I da, što se tiče pedijatra, preporučujem da ga također potražite u okolici, npr. Maintal je jako blizu, kao i Offenbach, vjerujem da ćete naći nekog za prvu pomoć, a onda se kasnije možete prebaciti. I sama tako radim, neki doktori su mi u Maintalu, neki u Hanau, neki u Offenbachu, neki u Frankfurtu. Znam da nije baš praktično, ali nije ni daleko, a doktor uvijek treba. Stojim ti na raspolaganju ako imas još pitanja. Pozdrav!

E vjeruj mi zvali smo vec i pedijatre u Maintalu, Mühlheimu, Obertshausenu,Offenbachu, cak neke i u Frankfurtu smo pitali...dosta mjesta jos nisam ni nabrojala ali smo se javili u preko 20 ordinacija i svi kazu isto:ne upisuju nove pacijente.
    Kad smo zvali van Hanaua onda im je spika da ne mogu jer lijece samo djecu iz tog mjesta i ok,to mogu i shvatiti ali ne shvacam zasto odbijaju upisati pedijatri iz Hanaua kad vec zivimo tu..poprilicno mi je sve to konfuzno i nisam mogla ni sanjati da ce oko toga biti velikih problema..😲

• Ančica73
    13. Veljača 2020. 10:02

Sve druge doktore smo uspjeli naci u gradu, doktorica opce prakse nam je u kvartu, zubarka isto u blizini, ginekologinja mi je na drugom kraju grada ali nigdje nismo imali problemi kad smo se upisivali, no ovo s pedijatrima se cini presmijesno..a djeca su u pitanju..

• Mima 2555
    13. Veljača 2020. 15:36

Cure zanima me ako nemam zdrastveno u Njemackoj kako ga napravit jel ginekologa placam 120 eura a vadenje krvi 260euraa uzasno puno

Ivic

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.