Ma nemoj se nista muciti, ako nece ici dojenje dat ces bocicu. Al ja mogu reci meni su stvarno pomogli i bez njih nebi pocela dojiti, meni je to bilo jako vazno i rekli su mi uvijek kad osjetim da je vrijeme za podoj da pozovem i jednom se bas pogodilo da je mali bio gladan a meni doslo vrijeme za izdajanje i zvala sam, stavili su ga na dojku (uz sesiric) i prosisao je i od tad samo sisao (to je bio u srijedu a on je roden u nedjelju) do tad smo davali na spricu bocu i svakako. Samo zvoni i zovi sestre sta god trebas nije to kao kod nas da se netko ljuti jer zvonis.
Ma nemoj se nista muciti, ako nece ici dojenje dat ces bocicu. Al ja mogu reci meni su stvarno pomogli i bez njih nebi pocela dojiti, meni je to bilo jako vazno i rekli su mi uvijek kad osjetim da je vrijeme za podoj da pozovem i jednom se bas pogodilo da je mali bio gladan a meni doslo vrijeme za izdajanje i zvala sam, stavili su ga na dojku (uz sesiric) i prosisao je i od tad samo sisao (to je bio u srijedu a on je roden u nedjelju) do tad smo davali na spricu bocu i svakako. Samo zvoni i zovi sestre sta god trebas nije to kao kod nas da se netko ljuti jer zvonis.
I meni je to jako vazno i voljela bih da ovaj put uspijemo...☺️ Meni je s prvim djetetom mlijeko nadoslo tek kad smo dosli doma iz bolnice tako da mi u bolnici nisu puno ni pomogli..😁
Vidjet cemo kako ce biti ovaj put..vise me brine sto ne pricam njemacki kako treba ali se nadam da i engleski prolazi kod njih..😁😁
Ančica73, gdje točno u okolini Frankfurta?
Hanau...jesi li i ti negdje blizu?
Hanau…jesi li i ti negdje blizu?
Jesam :D Ja sam u Maintalu, nekih 7km od tebe. Bas super. Ako nađeš neku babicu javi mi.. Ja sam takodjer u potrazi 😁
I da, što se tiče pedijatra, preporučujem da ga također potražite u okolici, npr. Maintal je jako blizu, kao i Offenbach, vjerujem da ćete naći nekog za prvu pomoć, a onda se kasnije možete prebaciti. I sama tako radim, neki doktori su mi u Maintalu, neki u Hanau, neki u Offenbachu, neki u Frankfurtu. Znam da nije baš praktično, ali nije ni daleko, a doktor uvijek treba. Stojim ti na raspolaganju ako imas još pitanja. Pozdrav!
Hanau…jesi li i ti negdje blizu?
Jesam :D Ja sam u Maintalu, nekih 7km od tebe. Bas super. Ako nađeš neku babicu javi mi.. Ja sam takodjer u potrazi 😁
Bas super! To je prakticki ko da si mi u susjedstvu ..☺️👍🏻
I da, što se tiče pedijatra, preporučujem da ga također potražite u okolici, npr. Maintal je jako blizu, kao i Offenbach, vjerujem da ćete naći nekog za prvu pomoć, a onda se kasnije možete prebaciti. I sama tako radim, neki doktori su mi u Maintalu, neki u Hanau, neki u Offenbachu, neki u Frankfurtu. Znam da nije baš praktično, ali nije ni daleko, a doktor uvijek treba. Stojim ti na raspolaganju ako imas još pitanja. Pozdrav!
E vjeruj mi zvali smo vec i pedijatre u Maintalu, Mühlheimu, Obertshausenu,Offenbachu, cak neke i u Frankfurtu smo pitali...dosta mjesta jos nisam ni nabrojala ali smo se javili u preko 20 ordinacija i svi kazu isto:ne upisuju nove pacijente.
Kad smo zvali van Hanaua onda im je spika da ne mogu jer lijece samo djecu iz tog mjesta i ok,to mogu i shvatiti ali ne shvacam zasto odbijaju upisati pedijatri iz Hanaua kad vec zivimo tu..poprilicno mi je sve to konfuzno i nisam mogla ni sanjati da ce oko toga biti velikih problema..😲
Sve druge doktore smo uspjeli naci u gradu, doktorica opce prakse nam je u kvartu, zubarka isto u blizini, ginekologinja mi je na drugom kraju grada ali nigdje nismo imali problemi kad smo se upisivali, no ovo s pedijatrima se cini presmijesno..a djeca su u pitanju..
Cure zanima me ako nemam zdrastveno u Njemackoj kako ga napravit jel ginekologa placam 120 eura a vadenje krvi 260euraa uzasno puno
Ivic
Sortiraj odgovore
Najstariji