Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Super ako ti je bolje :) 
    Znaci muzevi rade, a mi osudene bit na forumu :) Ovdje snijeg neprestano pada, od jutra..
    Mi smo danas imali mesne okruglice u umaku i pire, ostalo odmah i za veceru pa sam sretna sto ne moram nista vise danas u kuhinji radit haha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Napokon mi je bolje,onak sam se mucila 10dana...
    Eh sad da smo sve u isto gradu pa bi imale s kim prosetat dok nasi muzici rade 
    U prognozi mi stoji za stra snijeg,al ne vjerujem da ce puno padat..
    Predobro je kad ostane i za sljedeci obrok pa ne moramo razmisljati sta opet kuhati hah...

Prijavi adminu

Uf, bome bi bilo lijepo s nekim otic na kavu ili prosetat, a da nije muz haha jos 6mj cu izdrzat valjda ako sam i ovoliko vec :D 
    Ja barem imam srece kad muz radi tako popodne pa samo ruca i ode i onda mu taman ostane za veceru inace ako je doma on bi to do sad vec sve pojeo haha

Mamicaaa

Prijavi adminu

Jelda haha ma izdrzat ces bez brige sta je to za tebe 
    Haha kod mene ovisi koliko sam napravila i koliko sam stigla..kad radim puno onda mora biti neki brzi rucak i napravim taman za taj obrok..2410 sjetih se da te pitam...gdje si kupovala one male gazice za bebe? I kak se zove na njem? Ja mislim da je mulltücher al nisam bas sigurna...

Prijavi adminu

Mamice jel to mislis na one gaze kao sto smo i mi imali kao djeca? Ja se neki dan pokidala da muzu objasnim na sto mislim da vidi gdje to ima za kupit i nije me skuzio haha 2410, to sam i ja bas razmisljala, sto to nasa mamica radi pa ide rano tako svako jutro :D

Prijavi adminu

Mamice sad sam bas potrazila na netu, mulltuch se zovu te sto sam ja trazila :D

Prijavi adminu

haha ove gaze da ali ja sam njemu htjela objasniti i one male onako sto smo mi ko klinci pirili nos hahah to ne znam ni dal jos postoji za kupit?

Mamicaaa

Prijavi adminu

Eee tee gaze haha al sam vidila kod djecice da ima i u manjim velicinama..ja bi i velike i male nek se nade hahah...
    Joj bas cu jedan dan ic vidit po kiku i dmu..ne mogu docekat da pocnem kupovat to sve za bebicu 
    Ma radim u firmi za ciscenje..do ljeta sam cistila skolu i vrtic i to je bilo poslije 15h,a sad koncertnu dvoranu od 6h..to je kao mini job..nadam se da cu poslije porodiljnog bolje naucit njemacki pa da nadem i bolji posao...imala sam srece kad su me primili jer nisam znala njemacki,skroz nesto malo haha al ajde sef zna eng pa smo se nekako uspjeli sporazumit hah..

Mamicaaa

Prijavi adminu

Moj je odma znao na sta mislim,al njemu je sve ajde polako pa imamo vremena kupovati to sve sta ce nam trebati haha

Mamicaaa

Prijavi adminu

Ma da necu se zalit jer poludila bih sama u stanu..prvih pol god mi je okej bilo bit doma,al onda vise nisam mogla po cijele dane sjedit doma..e sad ce bit god dana kako radim i taman da se odmorim haha..
    Velike cu obavezno uzeti,a tih malih par komada nek se nade...
    Kad si rodila jesi ti malu stalno drzala u onom jastucicu? Navodno da je lakse kad je beba u jastucicu..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.