Uf, bome bi bilo lijepo s nekim otic na kavu ili prosetat, a da nije muz haha jos 6mj cu izdrzat valjda ako sam i ovoliko vec :D
Ja barem imam srece kad muz radi tako popodne pa samo ruca i ode i onda mu taman ostane za veceru inace ako je doma on bi to do sad vec sve pojeo haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jelda haha ma izdrzat ces bez brige sta je to za tebe
Haha kod mene ovisi koliko sam napravila i koliko sam stigla..kad radim puno onda mora biti neki brzi rucak i napravim taman za taj obrok..2410 sjetih se da te pitam...gdje si kupovala one male gazice za bebe? I kak se zove na njem? Ja mislim da je mulltücher al nisam bas sigurna...
Eee tee gaze haha al sam vidila kod djecice da ima i u manjim velicinama..ja bi i velike i male nek se nade hahah...
Joj bas cu jedan dan ic vidit po kiku i dmu..ne mogu docekat da pocnem kupovat to sve za bebicu
Ma radim u firmi za ciscenje..do ljeta sam cistila skolu i vrtic i to je bilo poslije 15h,a sad koncertnu dvoranu od 6h..to je kao mini job..nadam se da cu poslije porodiljnog bolje naucit njemacki pa da nadem i bolji posao...imala sam srece kad su me primili jer nisam znala njemacki,skroz nesto malo haha al ajde sef zna eng pa smo se nekako uspjeli sporazumit hah..
Ma da necu se zalit jer poludila bih sama u stanu..prvih pol god mi je okej bilo bit doma,al onda vise nisam mogla po cijele dane sjedit doma..e sad ce bit god dana kako radim i taman da se odmorim haha..
Velike cu obavezno uzeti,a tih malih par komada nek se nade...
Kad si rodila jesi ti malu stalno drzala u onom jastucicu? Navodno da je lakse kad je beba u jastucicu..
Sortiraj odgovore
Najstariji