Jedino ako guzicu ne okrene haha jer sad vec svaki dan osjetim bebicu kak se mice Ma to je super covjece,bas imas srece...pa normalno da moras kupit ak ne dobijes nista haha al u svakom slucaju lijepo je kad ti netko nesto i pokloni da ne moras sve kupovati.. sto se robice tice znam samo da nebi trebala pretjerivat u kupovini toga..navodno da je dosta npr 10 dugih bodia i 10 kratkih pa tak i tak cu ubrzo morat novo kupit ,al me samo brine da nije malo 10bodia uhhh....
ja isto mislim da je dosta 10 bodija.. jos kako bebe u pocetku rastu.. moja sogorica je tako nakupovala za bebu svega i svacega pa na kraju neke stvari nije ni stigla obuc maloj jer je prerasla..
2410 kako si ti u pocetku prala robicu? meni su rekli da niposto ne smijem prati sa svojim vesem i nikako ne sa ovim svojim sredstvima vec da postoji u dmu za pranje bebine odjece det.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sve su to slatke mukice Meni nece ni ova druga stranica,a na onoj jagledam mi hoce samo nova haha..Ma i ja mislim da ce bit dosta,al u svakom slucaju najmanji problem je kupiti jos..al znas kako to ide za sve se brines neznas ni sta ti sve tocno treba,koliko itd..ne mogu docekat da krenem sve pripremat za bebicu..do tad cu saznat sta mi sve treba i sta sve trebam znat ja se nadam haha
Ja evo cijelo vrijeme gledam rtl 2 i bas mi super radi.. tko ce ga znat.. sude sam krenula jos prije sat vremena prat ali su taman poceli ratovi skladista pa gledam haha Cure, evo da se pohvalim, nasli smo babicu, napokon, vec sam mislila da necu naci.. muz kaze da mu se cini ok jer je on pricao s njom na tel, i iduci tjedan nam dolazi na upoznavanje da vidi kakvi smo mi i da mi nju upoznamo i da ja potpisem pristanak.. jadan muz ce morat cijelo vrijeme prevodit meni i njoj sve haha
ugl rekla je da ako imam bilo kakvih pitanja dok ne dode i ako me nesto slucajno boli itd da ne moram zvati gin vec da slobodno nju mogu nazvati i sve pitati..
Naravno :D pa ja bas nekako imam misljenje da to sve radi drage zene haha ne znam, ipak je to sa malim bebama i to sve, iako, svakakvih ljudi ima..jedna babica sta nam se javila i sad muz nju pita jel ima kao slobodnih mjesta a kaze ona da radi samo kucne porodaje i tim zenama bude babica, pita mene muz pa jel zelis doma rodit, ma reko jesi ti lud haha
ja se nekako bas brinem oko tih omeksivaca i praska tj ne koristim onaj prasak klasicni nego isto tekuci det., nekad cak i meni smeta neki.. eto, vec imam jedno pitanje za babicu hehe ja evo gledam tv cijeli dan, kisa vani lije. Imam osjecaj kao da je nedjelja.
joj, mi se nekad bunimo kako nam je tesko nesto a kako je tek tim bebicama, te grcevi, pa zubi.. a oni taki mali :/
Haha pa kako ne,za sad jos nema strah od poroda,al mislim da kad se priblizi ono zadnjih mjesec dana ee onda ce bit haha...Bas sam neki dan dragom rekla kak cu napravit udubinu na kaucu koliko se izlezavam haha...tu nije dns padalo al je uzasno zima i vjetar puse,mislila sam otici do ducana,al smrznem se dok dodem s posla pa mi se vise ne izlazi iz stana haha...danas je bilo dosta posla jos doma kad sam dosla napravila sve sto treba i ostatak dana odmarala hah...Za robicu sam citala nes kao stavis par bodya na pranje sa svojom robom pa ak ne izbije alergija onda slobodno i dalje nastavis prat sa svojom robom..Ajooj kod tebe je onda borba citav dan..nadam se da cete imati bar mirnu noc..
Sortiraj odgovore
Najstariji