Evo probala sada ne radi niti meni :O :O a stalno gledam preko toga tv, joj pa poludit cu danas ako ne proradi a za 5 min pocinje big brother hahaha svasta gledam od kad mi je dosadno.. jucer sam gledala i bili Dvornikovi haha Mamice evo kod mene snijega :) sad se malo smirilo ali vidim na prognozi da ce do kraja tjedna padat skoro svaki dan..
Tako i ja isto poslije rucka malo legnem a sude nek ceka malo haha
Danas sam pravila musaku od krumpira i mljevenog mesa a kasnije cu pravit kokos kocke :)Mi smo evo od jutra u potrazi za babicom. 10 ih je muz zvao i sve su me odbile, sad vec uzimaju za 8mj :/
Sutra cemo zvati dalje..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ovdje je sve zeznuto naci sto se tako nekih stvari tice. Npr za vrtic ako zelis da ti dijete ide tamo sa nekih 3 godine moras ga upisati cim se rodi i to je onda upitno dal ces dobit mjesto. Jedino ako ce ic u vrtic izvan grada u neko drugo mjesto onda cekas nekih pola godine. Kod mene je bilo malo vedro nesto i evo sad se isto neki vjetar digao bas gledam kak jako puse.Evo moji cupavci jos malo gotovi :P ajde na kolace
2410 ajde super bas mi je drago sto si dns sve stigla i sto te mala nije zekala :))
Kod mene pileci saft sa tjesteninom,sutra umjesto tjestenine cu napravit pire krumpir haha...
Uzas kako vjetar puse,kad cujem kak puse zima mi je uhh.. samo da vjetar ne puse,da kisa ne pada i da nije jako hladno..bas sam skromna haha
Uvijek je kompliciranije u vecim gradovima za vrtic i tak te stvari..katastrofa..
Aa bas mi se jede slatko...etoo meee 😛😛
Bome hocemo.. meni uvijek mama zna reci kako njoj u ono vrijeme nitko nije pomagao pa kaze troje djece sam odgojila za stednjakom i nitko me nista nije pitao jel mogu i jel stignem hahaja ono u pocetku kad sam saznala za trudnocu odmah sam izbacila slatko, ma ni malo nisam jela. Ne znam jel vise zbog same trudnoce ili zbog toga sto sam se bojala da to stvarno utjece jako lose na bebu. Utjece ak pojedes kg cokolade haha
i kad sam bila prije bozica na pregledu taman sam dobila nalaze krvi i rekla mi je da je sve ok i da se mogu opustit ako sam imala nekih sumnji ili nesto i taman za bozic ajd reko mogu se malo pocastit sad i eto i dalje mi ostala zelja za slatkim al trudim se sto manje jest slatko :D
Meni to nitko ne treba rec neg se ja tako tjesim,ako su ljudi s puno manje mogucnosti mogli mogu i ja sad haha...Ma ja sam od pocetka jela ono sto mi se jede haha..al sve umjereno naravno a za bozic kad je bila svakakvih kolaca uopce mi se nije jelo slatko haha...Meni i dalje nece nikoji program osim nove tv..tj kad san pohvalila da mi radi onda je zastekalo i vise nije htjelo,probala sam opet i sad hoce opet samo nova.. E da zanima me jel dobar taj pekac? Ja nekad pecem kruh i to u rerni..
Hvala na dobrodoslici lijepe moje.
Ja sam u 18.tjednu, jos nemam babicu. Iduci put ce mi doktorica napraviti termin s jednom. Nadam se da ce biti ljubazna, ovo mi je prva beba.
Znate li da Krankenkassa placa odredene tecajeve u trudnoci? Ja sam se zapisala za yogu u jednoj bolnici ali nazalost necu pohadati prvih par puta jer idemo na godisnji u Hr pa mi je onda malo bezveze uopce nekome uzimati mjesto. :/
Sortiraj odgovore
Najstariji