Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

definitivno, samo iz boce i ja iskreno pijem samo mineralnu. Od kad sam trudna uopce ne mogu piti obicnu vodu, nekako koda mi lose sjedne ili sam se mozda navikla na mineralnu sada..
    ja svaki tjedan mjerim i biljezim trbuh pa znam u milimetar haha
    ja cu probat to kokosovo pa cu vidjet.. 
    a sto se tice kuhanja.. moj muz voli kuhat i kuha bolje od mene, tako da cim je on doma ja odmah koristim priliku da on nesto napravi a ja da odmaram haha :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Vjerovatno si se navikla..mi smo si ponijeli cedevitu pa sad samo to pijem..
    To je super,pratis sve promjene :)
    Ma mislim da je bitno da se mazemo s necim..
    Pa to je super,meni moj hoce pomoc al od kad sam trudna on meseko pece i stvarno ispece bolje neg ja..

Mamicaaa

Prijavi adminu

Znaci da cekamo da nam se koza navikne na njihovu vodu..
    Eto i ja bas iz ducana,i padaju neke skroz sitne pahuljice jedva da ih vidis,al mi je godio svjez zrak...
    Bomboncic malii preslatka jee 🤗

Prijavi adminu

joj, sad se meni pije cedevita hahah.. od narance uffff
    sva sreca pa tu ima puno trgovina sa hr proizvodima, danas cu poslat muza.. moj muz uopce ne voli jest juhu, a ja sam doma od malena navikla da svaki dan rucak pocinje juhom tako da si nekad ovdje napravim malo za zelju, njemu samo da je mesa svaki dan inace koda nije jeo, vec vise ni sama ne znam svaki dan sta da pravim. Ja volim i tjesteninu i svasta tako lagano al kad nemos ajd od zderonje hahajooooj, bas je slatka mala :D :D 

Mamicaaa

Prijavi adminu

Blago tebi ja kad vegetu trazim poludim obidem 5ducana valjda,da mi je bar 1 ducan sa hrv proizvodima..
    Kod nas je najcesce meso,a juhica ponekad,volimo je al ne mogu je jest svaki dan..

Prijavi adminu

Mamice ja ti vegetu kupim u lidlu, i to u kojem god da se nadem svagdje je ima. Vjerujem da Lidl imas?
    I bas sto 2410 kaze ima i jako puno turskih trgovina gdje imaju nase proizvode. Ja isto natrpam povrca u juhu i meso i onda napravim sos od rajčice i poslije juhe to meso i sos i svi zadovoljni :D 
    Sutra Ce ipak bit za rucak gulas i njoke :))Ja evo odmaram i jedem Jaffa kekse, a bebac evo non stop lupa :) kako ste mi vi?

• Geko

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Cao cure...evo da se i ja puspasim i ne ispadnem skroz iz teme, iako nemam bas puno vremena za ovo s 2 male djece po cijeli dan. Ja jos nisam zvala dr u poned cu...a kamoli isla birati bolnicu...sve mi to nesto prerano...a i nekako mi je svejedno u koju god. A uglavnom vidim sve nas iste boljke muce...sta za rucak svaki dan, uvijek mora biti meso da bi se muz najeo, a ja uzimam sta stignem cas slatko, cas slano, pa sve tako...laku noc vam sada

Prijavi adminu

jutro cure ili vec dobar dan :D 
    kako smo danas? mamica jesi ti ozdravila malo?
    2410 jel tvoja spava po noci ili se isto budi svakih sat dva? geko za bolnicu ne moras brinuti uopce ali dr savjetujem da svakako nazoves.. cure ja sad ne mogu docekati taj ponedjeljak i pregled kod gin :D jako sam znatizeljna oko tog anomaly scan :))

Mamicaaa

Prijavi adminu

Pa nekad nema ni u lidlu vegete haha tu je valjda navala za vegetu hah..
    Ohh sinoc sam imala borbu sa uspavljivanjem sebe,nikako zaspat..nije mi se bas spavalo,pa nikako prestat kasljat,nos mi se zacepio i onda kad se sve to malo smirilo onda se beba pocela igrat i namjestat haha 😊 tako da mi je do negdje 1 bilo veselo...
    Je da glavna briga sto za rucak..
    Ajde pandice pa sad ce ponedjeljak

Mamicaaa

Prijavi adminu

Evo ja i dalje bolujem..isto rucak nisam morala radit ima punjene paprike od jucer 
    Tu je negdje  -5..
    Ma ja ti ozbiljno kazem a ti mislis da se zezam hahah
    Pandica jedva ceka pon a ja tako nebi jos taj pon jer mi godisnji zavrsava hahaha

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.