Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kod mene je nekih -12 pree hladno, nisam nikud isla cijeli dan samo lezim i grijem se. I jedem naravno haha Eto, na kraju niti jedna nismo morale kuhati danas :D Eh, mamice ceka i nas to ne spavanje hehe
Vjerujem da ce mo se naviknuti, sve se cini tesko na pocetku ali kasnije ide :) Ja evo vec 2 sata budna ne znam sta bi sama sa sobom. Na fejsu sam vec sve tri puta prosla. HahaKako ste vi danas?
Probudila sam muza da pijemo kavu i pricamo haha sta Ce jadan sa mnom :D Sad evo upravo stavila pizzu peci i ne mogu dočekati da bude gotova Kako vi provodite popodne?
Evo i mene..tu je -5 i snijeg pada..napokon da i ja vidim snijeg kak pada haha... Budemo se privikle,ja velim da cu ko bebica i prek dana i prek noci kak ona spava tak i ja haha.. Dns sam radila neki rucak na brzinu tjestenina sa mljevenim mesom,a za veceru cu sebi juhicu..
Ma tako je zima da niti ne zelim gledati kroz prozor haha I ja mislim da cu spavati kad i bebac.. iako..ja cu kad rodim i kad prode cijepljenje i to sve otici na neko vrijeme u hr. Nema smisla da se ovdje patim sama a tamo su mi svi i svi mogu pomoći. :)
Ma ja nebih ni vidjela da snijeg pada da nisam morala u ducan haha.. Meni se neda i ne isplati ici dole pogotovo jer cu tu sve namjestiti za bebicu,a najvjerovatnije ce mi sveki doci pomoci prvih mj dana kad rodim..
Hej cure :) Ovdje je danas cijeli dan skoro padao snijeg, ali vise nije tako hladno pa smo isli u setnju a sad se neka magla bas jako spustila. Sutra idemo na pregled pa se veselim :D
Sortiraj odgovore
Najstariji