Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Jutrooo :))
    Naravno da javim :) 
    Ajoj, znaci nisi vise postedena hmm a koliko to nakon poroda zena nema jos M? Ja sam to kao cula nesto sve dok doji ..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Hej hej kako ste danas?
    Ajooj Pandice kod tebe je onda bas lijepo  :) kak je bilo na pregledu? Ak se dobro sjecam dns si radila onaj anomaly scan? 
    2410 ajooj pa covjece ti se nikako naspavat,sad jos m uhh mogu mislit kako ti je...

Prijavi adminu

hej :D 
    evo napravit cu copy/paste da ne pisem isto dva puta :)Odradili smo anomaly scan i sve je super. Sve moguce je pregledala, organe, kosti, prstice, glavu, srce...jedino nije mogla lice vidjeti jer je bebac okrenuo glavu na drugu stranu hehe :) uspjela je jedva nekako samo u jednom trenutku vidjeti gornju usnicu i to je ok. Za plodnu vodu je rekla da je ok i da je posteljica sprijeda. Za pupčanu mi je rekla da ima tri protoka ako samo dobro zapamtila (iskreno nemam pojma sto joj to znaci) 
    Sve u svemu bebac super napreduje, sad smo u 22tt i bebac ima 30cm i 600g.
    Ja sam se napokon pomakla sa svoje pocetne kilaze, udebljala sam se 3kg. I da, sljedeci put ce mi provjeravati secer. 
    Jedino sto mi je rekla da imam pojacan iscjedak (sto sam i ja primjetila ali sam mislila da je to normalno u trudnoci) pa mi je dala vaginalete da koristim 12 dana.. Tuzna sam jedino sto nisam dobila slikicu jer se bebac nije htio pokazati lice. Niti sam dobili sliku bebaca onako cijelog kao prije. Ne znam jel to kako beba raste pa vise ne daju slike tako cijele bebe ili sta ali eto.. :/ 
    I naravno opet me pitala jesam nasla babicu, a muz i ja zvali i nisu nam se javljale, pa mi je bilo neugodno, ispalo je kao da se ne trudimo naci. Kako ste vi danas?

Prijavi adminu

uf, ja sam izgleda onda sve to zamisljala previse filmski haha al dobro, sve to prode..
    pa da, mislim, svakako je naravno i meni u interesu da imam babicu i da mi pokaze i objasni sve, do sljedeceg pregleda cu naci .. 
    i mislila sam da tako nekako bude, pa bit cu sretna i ako sliku glavice samo dobijem :) ako uspije uhvatit zadnji put se bas namucila, i svaki put mi kaze ova beba je bas aktivna, reko znam osjetim kad pocne udarat :D Non stop se mrda..
    pa dobro ti to jos i stignes sve kad ona tako nece spavat ..

Mamicaaa

Prijavi adminu

Pandice drago mi je da je sve super s bebacem!  ajde napokon si dobila koju kilicu..ja jedva cekam slj ponedjeljak da vidim bebicu i da vidim jesam li i ja napokon dobila koju kilicu,al sam sigurna da jesam haha...
    Pa imam i ja pojacan iscjedak al msm da je to normalno kod svake trudnice hmmm.. 
    Ajde ne brini pa budete vec nasli babicu..
    Eto vec bebac zeza i skriva lice za slikanje hehe.. 
    2410 eh draga moja meni je prije trudnoce trajala 7 dana..al hvala Bogu sad sam do poroda na odmoru od m haha...e i da nadam se da ce poslije poroda biti manje bolne jer su prije stvarno bile prebolne..a dobro treba i vremena da se to sve vrati u normalu...ma stvarno svaka cast kad sve to stignes a mala nece spavat,al mislim da si na kraju dana preumorna...

Prijavi adminu

Mislim da smo svi dobili koju kilicu poslije svih ovih blagdanskih dana.. :D a moji mi ovaj tjedan jos salju iz hr paket sa kobasama, slaninom i svasta nesto jos tako sto sam narucila tako da mislim da ce se moji blagdani produzit haha
    Pa ja sam imala na pocetku trudnoce iscjedak i to mi je rekla da je normalno i sad sam ja unazad dva tjedna i sama primjetila da je to jos malo vise pojacano i citam na internetu i pise da je oko 20tt to normalno. Mislim nije niti ona meni rekla da je to neka upala ili nesto nego mi je samo prepisala te vag da se to kao smanji da nemam neugodan osjecaj.. Joj, ja sam imala isto tako uzasno bolne M i to od prvog dana kad sam dobila u osnovnoj skoli. To su bili takvi bolovi da sam ja znala na hitnu ic na injekcije. Isla sam i kod gin i pila sve moguce tablete al nista mi nije pomagalo samo lezanje u krevetu sa vrelim termoforom ili sam znala kleknit u kadu i doslovno vrelom vodom grijat trbuh. I onda kad sam izasla iz puberteta kad sam bila vec malo starija to je polako prolazilo ali i dalje su mi bile bolne samo sto su mi sad tu i tamo znale pomoci neke jake tablete. Nadam se da ce mi poslije poroda bili bezbolne pa makar i po 7 dana trajale. Do sad su mi isto bile tako 4 dana nekih.

Mamicaaa

Prijavi adminu

Jutro cure! Mora netko malo i raditi,sad se opet treba naviknuti ustajat u pol 5  
    Ma nemoj mi spominjati kobasice i spek..mi smo si trebali uzet sad kad smo bili al zadnjih par dana smo obavljali i nismo stigli bas mi je zao  a kak ti salju busom ili?
    Uglavnom sve je to normalno hah..
    Bile su bolne al ne tak jako da idem na hitnu..prvi dan mi je najgori al tableta za bolove i citav dan u krevetu pomaze..
    2410 a pa bas te sve nesto zeza,ak te ne budi princezica onda imas nocne more...ma ajde bitno da stignes sve nekako napraviti   bome da organizacija je najbitnija..jesi uspjela zaspat i odmorit se?

Prijavi adminu

Jutro :))
    Mamice jesi ti ozdravila sto? Jos malo ces izdrzat budenja i onda na porodiljni, produzeni godisnji haha ;) 
    ajoj, eto onda nek i vama vasi salju hehe pa da, busom. Stave sve u kofer i daju vozačima za pivo haha2410, uh te nocne more :/ ne znam jel koja od vas imala u trudnoci nocne more? Ja inace rijetko kad sanjam nesto ruzno ali od kada sam trudna cim vidim na tv-u neku ruznu scenu ili nesto tako tokom dana odmah imam lose snove.. Čitala sam se da se to u trudnoci zna dogadati al kud bas meni haha Kako ste danas? sta fino kuhamo? :P

Prijavi adminu

Evo upravo rucali pa sad malo odmaram a onda pranje suđa. Najdraži posao zenama haha
     Planova nemam jer muz radi pa sam osudena bit u stanu uhh.. a snijeg pada od jutra, tu iza zgrade je igralište pa se djeca cijeli dan spustaju sanjkama i igraju :D Kako si ti? Isto osudena na bit u stanu..

Mamicaaa

Prijavi adminu

Pandice Jesam jesam,puno bolje mi je..
    Uh daa po zakonu kao do Uskrsa jos radim..
    Morat ce nema mi druge hahah..
    Imala  jednu nocnu moru u trudnoci i to nedavno..sanjala sam neke male zmijice fuuj...
    Ostalo mi sinoc od vecere piletina i riza tako da dns ne kuham,mozda za veceru nesto napravim..2410 A imam nekih pol sata ak mi odma dode tramvaj..al ne treba mi vise od 45min...radim od 6 i ovaj tjedan nema puno posla pa radim sat i pol..prije bozica sam radila svaki dan i sub i ned po vise sati..tak da ovisi koliko posla ima..
    Kod menee sunce,a dragi popodne radi a glupo mi je da se sama setam haha.. Kako ste vi? Sto je kod vas za rucak?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.