ajoj, stvarno si se izmucila.. ja sam si isto nekako zamisljala to ono kad ti pukne vodenjak odes i rodis haha al to valjda samo u filmovima tako.. :D
al vjerujem da kad rodis da ta bol brzo prode. Moja sogorica kaze kad je radala prvo dijete da je tokom poroda rekla nikad vise i kad ju je prosla bol drugi dan kaze pa mogla bi sad opet haha kod mene evo opet snijeg pada kao blesav. A ja si opet razmisljam, od kad osjetim pokrete bebe doslovno sam ih znala osjetit svako malo tokom dana, kad lezim pogotovo, udara samo tako, i sad unazad par dana skoro nista, osjetim mozda jednom na dan da udari malo i to je to, pa me to brine a muz mi kaze da se bezveze brinem i da se beba sigurno mrda i kad ja ne osjetim :( a za rucak hmm mislim da ce bit neka piletina i pire krumpir i salatica.. kako si ti danas? jel se curica igra? :))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
kaze mi muz da sam ga dobro nahranila preko blagdana pa sad sigurno samo spava u trbuhu :D :D ajde barem ti nikad nije dosadno i brzo ti prode dan :D
mi ce mo danas popodne imat potragu za novom babicom uhh.. u ponedjeljak idem kod gin i moram joj reci dal sam nasla i koga a ova koja zna hr me odbila zbog mjesta stanovanja.. tako da cu morat neku svabicu..
ma ja moram naci jer vec sad 5 mj prije poroda je vec kasno i pitanje je dal cu nac, velika je potraznja i onda ta babica i bude sa mnom na porodu i kasnije mi ona preporuci pedijatra.. ovdje je to sve nekako povezano sto je meni nekako i bolje jer bar ne moram sama brinuti o svemu i zivkati tko ce me primiti, a popis za babice sam dobila od svoje gin i samo moram redom zvat do prve slobodne :D
Jos uzivam u ovih par dana slobodnih tako da smo se dosta kasno ustali pa ce i rucak biti nesto malo kasnije,al jos razmisljam sta bih mogla napraviti...
Jooj bome si se namucila na porodu...treba toliko izdrzat i mogu mislit kak si iscrpljena bila...stvarno se nadam da ce kod mene biti lakse...
Kod mene neki vjetar puse i bas je tmurno vrijeme vec par dana..
Osjetim ponekad bebine pokrete al onako malo kao da mi pulsira :)
Ja jos nisam ni pocela traziti babicu i nisam isla u obilazak bolnica a stvarno bi trebala...
Kako ste vi? 2410 kako tvoja curka?
jutro :)
evo meni opet snijega, pada toliko jako da se u daljinu kroz prozor jedva vidi.. :D
joj mamice, sad samo cajeve i dekica. Mozda ti je sad malo zbog promjene klime, mi smo bili u hr tako negdje u 10.mj i dosli nazad avionom. Toliko me udarila ta promjena da tjedan dana nisam mogla doc k sebi. Meni je inace ovdje zrak jako cudan, tezak, uopce mi ne godi toliko.Joj sto se tice slatkog i opcenito nezdrave hrane nemoj mi ni spominjati haha.. Kad sam saznala da sam trudna odmah sam krenula paziti sto jedem i jedno dobrih 4 mj nisam ja niti sokove pila samo vodu, nista slatko, pizza ovo ono.. i jos ja onako sva ponosna kako me ne pucaju hormoni da imam neke zelje za hranom i tako.. e a sad, unazad mjesec dana, ja ne znam sta mi je. Sve bi pojela i popila. Nikad u zivotu mi cola nije toliko godila, cokoladu kad vidim ko neki ovisnik odmah otvaram, svako malo pizzu pecem.. strasno nesto.. bas me zanima koliko cu imat kg u ponedjeljak kod gin kad dodem.. kako ste mi vi danas?
2410, uvijek te hocu pitat i zaboravim, jel to tvoja cura na slici? :))
Jutrooo
Ma sto mi je najgore od svega sto ja nikad nisam bolesna haha...vec par dana sam po cijele dane u pidzami i kucnom ogrtacu haha...
Meni voda ne valja nikako..pisala sam vec kako se mazem a da me svejedno citavo tjelo svrbi, a u hrv kad sam bila mozda sam se mazala par puta nije mi se dalo svaki dan i nije bilo potrebe,koza mi je bila tako mekana i lijepa i sad opet po starom hah..
A sad da pazim pretjerano ne pazim hah..al sam dosta smanjila sokove i tako te neke nezdrave stvari...
Cure sto cete dns pravit za rucak? Ja razmisljam da napravim punjene paprike,al ko zna stignem se jos 5x predomislit hahah...
sto se tice vode, ovdje voda ne valja niti za tusirat se a kamoli za pit haha.. ovdje nisam popila niti guc vode iz pipe i ne pada mi napamet. Ne znam kako je kod vas ali ovdje je voda uzas, mutna i puna kamenca. Nikad nisam imala problema s kozom dok nisam dosla ovdje, lice mi je cijelo suho, peruta se a kosa puna peruti..
Napisala sam neki dan bas kako mi je stomak dobio na obujmu dobrih 3cm i svrbi me pa me strah da ne popucam tak da cu danas otic do rossmanna kupit kokosovo ulje i pocet se mazat..joj, ne znam sta cu kuhati, o tome razmisljam svaki jutro, svaki dan haha i uopce nemam ideja.. sutra je praznik i muz ne radi pa ce onda on sutra kuhat cobanac ali danas evo nemam pojma sta cu.. :/ gurnit nesto u rernu najjednostavnije haha
Ma nebi popila njihovu vodu iz pipe pa da umirem od zedi hahah...eto poruznile smo se u njemackoj hah...neznam koliko tocno sam dobila na obujmu al znam da sam dobila trbuscic 😀
Ni ja nebih voljela popucat al msm da cu sva popucat,mazem se sa 2ulja,ovo drugo mi je super jer je neko suho ulje pa se brzo i upije haha..
To mi je prva pomisao ujutro hmm sto danas jesti hahah...blago tebi sutra odmaras 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji