mamice meni su rekli da jedem sta hocu i da trudnica niceg ne smije biti zeljna :D :D ah te price..ninche i ja zivim u BW i evo prvi put cujem da ti gin trazi babicu, bome si onda imala srece sa odabirom ginekologa hehe :)
ma hoce, one su sve ljubazne, valjda ne bi radile sa bebama da su neke nervozne hahaja osobno nisam za neke trudnicke tecajeve, ja volim otic s muzem prosetat i to mi dode i ko trening i ko termin kod psihijatra haha mi tak setamo onda i pricamo o svemu i bas se opustim :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
ajoj, rastu zubici mali :) cure, meni oni programi i dalje ne rade pa mi je muz nasao nesto drugo, evo gledam cijelo jutro i super je.http://www.gletvuzivo.pw/2016/05/balkan-tv-uzivo.htmlodmah dolje imate jedan video i pored njega birate kanale. Ja sam trenutno na rtlu :)2410, vjerujem da si radila u trudoci ono testiranje na secer? kako ti je bilo?
Da imala sam srece s izborom ginekologice, stvarno je draga zena i uvijek mi ulije samopouzdanja.
Mi jos nista nismo kupili za bebicu, sad u veljaci imamo termin i mjerenje bebinih organa,pa cu vjerojatno dobiti i termin s babicom. Vjerojatno ce nam nakon razgovora s babicom postati stvarnije da nam novi clan obitelji dolazi i da moramo u prve shoppinge. Ja sve samo odgadam jer se bojim da nije prerano, pa sta cemo onda sa stvarima ako se nedaj Boze nesto dogodi. Ja se uzasno bojim gubitka bebe jer u mojoj obitelji i medu kolegicama s posla ima puno slucajeva i svemu pristupam oprezno. Mozda sam malo luda
Uskoro sam na pola a jos toliko toga imamo u stanu za napraviti
E mogla bi si za veceru napraviti krumpir salaticu Meni i dalje radi samo nova tv haha...a bas cu pogledati i tu drugu stranicu sto si nam linkala..hvala tii :))
2410 ajoooj jos ju zubici muce mrvica mala..mogu mislit kak je sva nervozna i to ju boli 😯 al bude i to proslo pa ce vam objema bit lakse...Ninche bez stresa,zivciranja i napetosti...najbolje je da se opustis i sto je manje moguce mislit na takve stvari...svi mi imamo tako neke strahove,al sto manje mislit o tome,a sto vise na lijepe stvari...
A ni ja nisam nisam jos nista kupila za bebicu jer mislim da je rano i da imamo jos vremena,al sve mi se cini da u ponedjeljak ako saznam sta je da ce mi biti tesko suzdrzati se od shoppinga 😆😅
Ma ne trebas se nista brinuti.. Naravno da pomislis na to ako si okruzena ljudima koji su imali takva iskustva ali trebas samo misliti pozitivno :) to je tvoja bebica i tvoje tijelo, bit ce sve super :)
eh, ako jos nisi ni na pola onda stvarno imas vremena. Ja sam evo prosla pola mi nije ni na kraj pameti jos da nesto sredujemo po stanu ili nesto. Naravno da se veselim kupovini za bebicu i kad vidim tu malo robicu sve bih kupila :) ali znam da je jos prerano, to cu tek tamo negdje u ožujku pocet spremat sve i pripremat, taman cu biti nekih mj i po pred porod.. a i za bebu vec nam se nekoliko ljudi ponudilo da ce nam dat sve moguce tako da sam bar sigurna sto se toga tice :D
Samo se nadam da ce se bebica pokazati, ne mogu vise bit u neznanju, neizvjesnosti itd haha... ma morat cu se suzdrzati,ako sam mogla do sad mogu jos koji mjesec se strpit s kupovinom..al kad vidim one tako male slatke stvari uhhh...
Ehh meni do sad jos nitko nije ponudio nista,al nema veze kupit cemo sta god da treba...al super je ak ti neko ima dat robicu i tak te stvari jer svi kazu da bebe to sve brzo prerastu pa stalno moras kupovati novo...
Ma pokazala se ili ne to se sad vec u 20tt naveliko vidi.. vec je razvijeno i gin ne moze masiti nikako.. mi eto sad kad smo bili na ocigled se vidjelo da je decko, kaze gin vidi raketa haha mi cemo na srecu dobiti sve i robicu i kolica, krevetic, nosiljke, auto sjedalicu bas sve, iako i da ne dobijemo naravno da bih kupila sve za svoje dijete ali opet je dobro i kad ne moras toliko novca dati.. na kraju cu ja jadna od cijelog tog shoppinga bebi morat samo posteljinu kupit haha.. iako ja mislim da robici necu moci odoljet hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji