Ja sam inace dobro, samo sto sam isto tako po cijele dane u kuci pa ludim vise.. Ne znam sta bi sama sa sobom.. Ucim sada njemački preko online tečaja tako da mi ujutro jos nekako i prode vrijeme ali opet sam u kuci. Onda muz jadan dode umoran s posla pa ga ja jos gnjavim da ide sa mnom setat :DE da, kupila sam si na pocetku trudnoce kao neki dnevnik za trudnice. Jako mi je simpatican, unutra biljezim sve posjete ljecniku, onda imam dnevnik trudnoce po tjednima, za svaki tjedan pise sta se dogada itd i onda ja popunjavam kako mi je prosao taj tjedan stvarno svasta ima.. i onda nakon poroda ima cak dnevnik bebinih prvih godinu dana. Kao jedna velika radosnica i dnevnik za mamu u jednom :) i izmedu ostalog svaki tjedan moram mjeriti opseg trbuha, i danas kad sam popunjavala napokon vidim pomak.. opseg trbuha se povecao za 3 cm :D :D bas me obradovalo da napokon primjetim da se nesto mijenja i desava :)Uh, nisam niti ja za te metode sto ljudi pustaju djecu da placu, to nikako. Malo uspavat i onda u krevetic, nesto cu vec smisliti hehe a tko zna mozda i moj bude spavalica pa ce mu biti svejedno gdje spava hahaMoj brat je recimo svoje drugo dijete naucio tako od rodenja da ga se stalno nosi i spava. To su kasnije bile muke zive, nece dijete spavati nigdje osim na rukama. Znam da su se bas mucili da ga odviknu od toga..
Ali i to sto kazes, sve to s vremenom prode, djeca brzo rastu..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ma tu sam ja ne brinite..nedam se sa ovog foruma haha..
Dobro sam,samo vec nekih odpr 10-15 dana kad spavam me uhvati takav grc u nosi da pocnem jaukat,al nije tako svaku vecer..
Pandice mi smo za bozoc dobili tu neku knjigu za bebe da ispunimo i stvarno ima svega..prezakon je 😊
2410 eh tebi je bome veselo..ja se nadam da ce moja beba bit spavalica na mene...kad spavam nista ne cujem haha...
Novoj curki zelim dobrodoslicu 🤗
2410 http://deutsch.info/ evo ga, tu ti je tecaj od A1 znaci od najosnovnijeg i onda po koracima ides do B1, a B1 je ono sto polazu i svi ovi koji tu placaju tecaje. Stvarno je kvalitetno napravljeno i moze se naucit :) ja ucim svaki dan po nekih 3-4 sata.Ola mamice, znam kako ti je.. ja preko noci spavam na povisenom, ispod nogu imam jastuk i ispod glave imam dva. jedino tako mogu spavat ali preko dana kad recimo lezim na ravnom samo ne da me hvataju grcevi u nogama nego onako kao da dugo sjedis pa ti utrnu, doslovno trnce osjecam kroz cijele noge..
to si u hr dobila? mozda je to onda taj, to je sad fora kod nas i svi to kupuju, i ja sam kupila u hr prije nego sam dosla ovdje, zove se me and my baby..
Pandice budem i ja taj tvoj online tecaj skicnula..
Ma katastrofa bas boli kad uhvati i traje valjda 5minuta..jednom sam dragog tak uplasila otisla sam spavat prije njega i on sam cuje aaaa aa boliii haha...
Ovo se zove bebin album pa pises bas sve od reakcije kad si saznao za trudnocu do tog kako su se mama i tata upoznali pa pise kao mamina verzija price i tatina verzija price hahah pa o pregledima i tak sve do prve godine bebe..bas mi je super i to mi je nekako najdrazi poklon 😀
pa da, to je nesto kao taj moj dnevnik.. biti ce lijepa uspomena kad to sve ispunimo :) e pa vidis, znam da si ti na pregledu uvijek nekako tjedan poslije mene :)) bas sad i mene zanima sta ce ti reci :D
mi idemo sad 9.1. i radit ce mo taj anomaly tako da ne mogu docekati, pogotovo sto cu imati prilike dugo gledati bebicu hehe :)
Sortiraj odgovore
Najstariji